Overnatning i Fårup Sommerland

Hotel 02

Som gæst på Hotel Fårup får du kvalitetstid med familien og flere fordele. Skovstemning, fantastisk udsigt og en hel forlystelsespark spækket med forlystelser for hele familien. Udforsk alle fordele ved at kombinere en tur i Fårup med en overnatning midt i parken.

Fa Èrup 17

Vågn op midt i skoven

Der er noget helt særligt ved at vågne op med sjove forlystelser lige uden for døren. Det kribler i kroppen, og dagen kan bare komme an. Når du overnatter i Fårup Sommerland, bor du på det 4-stjernede familiehotel, Hotel Fårup, som ligger placeret midt i parken.

Værelserne er opført i skovtema med en skøn udsigt over søen eller parken. Det giver en fantastisk start på dagen, som du kan nyde på en privat terrasse eller altan, der er på alle værelserne. Det er ægte skovstemning.

Hotel Reception Stemning Vaerelse 2018 3017

Få hele parken for jer selv

Har du nogensinde drømt om at have en hel forlystelsespark for dig selv? Ingen kø, men muligheden for at prøve en masse forlystelser og opleve parken, inden den åbner for alle andre. Når du bor på Hotel Fårup, kan du gøre din drøm til virkelighed. Du får nemlig lov til at prøve udvalgte forlystelser en halv time før, at parken åbner.

Falken (1)

De største oplevelser er dem, vi har sammen

Med en overnatning i Fårup Sommerland får du mulighed for at skabe et væld af gode og uforglemmelige oplevelser. På familiehotellet er der aktiviteter for både børn og voksne, men det er også muligt at kombinere besøget med indendørs- eller udendørsaktiviteter i nærheden.

Når du overnatter i Fårup Sommerland, kan du prøve alle de forlystelser, du vil. Du giver den bare gas. Skulle der være forlystelser, du ikke når at prøve, kan du prøve dem dagen efter – og selvfølgelig helt indtil din afrejse.

Loekken Badehuse 1200

Oplev Nordjylland, når det er bedst

Det er ikke kun midt i skoven på Hotel Fårup, at der er dømt naturidyl og skovstemning. Nordjylland byder på flere spændende seværdigheder, der bringer smil frem på læberne hos alle aldre – og mange af de oplevelser har sit udspring i Nordjyllands smukke natur.

Især de nordjyske sandstrande, hvor hele familien kan boltre sig om sommeren, er værd at besøge. I Thy finder du også Danmarks største nationalpark, hvor børnene kan slippe fantasien løs på naturlegepladserne.

Ingen sjov og spas uden mad

Der skal fyldes energi på depoterne, når programmet er spækket med fart, leg og grin. I Hotel Fårups hyggelige restaurant kan du og resten af familien få stillet sulten efter en oplevelsesrig dag. Derudover kan du tage en velfortjent pause fra forlystelsesparken og nyde din frokost med udsigt over den smukke skovsø.

Du er selvfølgelig også velkommen til at lave din egen picnickurv, eller spise et lækkert måltid på en af de mange spisesteder, der er i parken.

Alt samlet på ét sted

Når du booker et ophold hos Hotel Fårup, har du fri entré til Fårup Sommerland. Prisen inkluderer altså indgang til parken, adgang til alle forlystelser og selve overnatningen. Så behøver du ikke tænke på andet end at slappe af, nyde dagen og bruge tid med familien.

Har du spørgsmål eller specifikke ønsker til en overnatning i Fårup Sommerland, kan du ringe til Hotel Fårup på telefon +45 9673 9208.