BRYLLUPSFEST

Lad Hotel Fårup danne rammen om jeres kærlighedsfest. Hotel Fårup kan tilbyde Nordjyllands smukkeste indpakning til bryllupsfesten.

2R2a8520

Sig ja til den perfekte bryllupslokation

En bryllupsfest skal være romantisk, uforglemmelig og helt perfekt for netop jer. Et bryllup er en ganske særlig begivenhed, der kræver unikke rammer. Hotel Fårup ligger helt unikt og smukt placeret midt i skoven og tæt på søen. 

Bryllup Hotel 9 16 07
Bryllup Hotel 9 16
Hotel Faaraar 2020 Tryk 4638
Kvadratisk 2
Reception 5
2R2a8136
Bryllyp Ny 5
2R2a6926
Bryllup Hotel 9 16 11
2R2a8519
Kvadratisk 3
Bryllup Hotel 9 16 15
Hotel Sø 2022 7
Kvadratisk 1

ET HELT UNIKT BRYLLUP

Vi skræddersyr brylluppet lige netop efter jeres ønsker, drømme og budget – præcis som kjolen. Og som udgangspunkt kan alt lade sig gøre! På Hotel Fårup finder I ikke færdiglavede bryllupspakker, da vi sætter en ære I at gøre jeres bryllup helt unikt. Hvad enten det er reception efter vielsen eller den store bryllupsfest med overnatning.

Bryllup på Hotel Fårup kan afholdes hele året, dog ikke på åbningsdage for selve forlystelsesparken.

MENU & BORDDÆKNING

Det er vigtigt for os, at hele arrangementet er i overensstemmelse med jeres drømme og ønsker. Alt fra sammensætning af menu, valg af vine, natmad samt farven på duge, servietter, lys, og blomster til bordene ønsker vi at have en tæt dialog med jer omkring.

Når festen først begynder skal I som brudepar blot kunne læne jer tilbage og nyde det.

Læs mere

Overnat på hotellet

Når brudevalsen er dansen og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til jeres værelse. Vi har i alt 53 værelser, så der er også mulighed for, at jeres gæster kan overnatte på hotellet.

Når I vågner er det med udsigt til Danmarks Sjoveste Skov med morgenmad og gaveudpakning i herlig afslappet stemning med masser af kærlighed i luften.

Hotel Nyhedsbrev 1 1 3

VIELSE I FÅRUP - MULIGHEDERNE ER MANGE

Ønsker I at blive viet på Hotel Fårup, kan I naturligvis også det. Vi ruller gerne den røde løber ud, og gør klar til vielse i vores smukke pavillon ved søen med en helt unik udsigt til søen, parken og de store rutsjebaner.

Skal jeres vielse være noget helt specielt, så afslut den med et højt og rungende ”JA” på en tur i en af vores rutsjebaner.

Læs mere

BRYLLUPSBILLEDER

Naturen omkring Hotel Fårup lægger op til at få taget de smukkeste portrætbilleder. Få billederne taget, enten inden jeres gæster ankommer eller når receptionen er gået i gang. Her er gæsterne underholdt med kaffe og kage, mens I smutter ud i parken og får taget nogle fantastiske billeder uden at skulle være væk fra gæsterne i lang tid. I er velkommen til at have egen fotograf med.

BRUG OS SOM SPARRINGSPARTNER

Har I fundet hinanden på kærlighedens vej, vil det kun glæde os, hvis I også finder vej til Hotel Fårup i forbindelse med afholdelse af jeres drømmebryllup.

I er mere end velkommen til at bruge os som sparringspartner i planlægningen af jeres fest. Vi bidrager meget gerne ganske uforpligtende med ideer og inspiration til den store dag, så I på den måde har bedre mulighed for at beslutte jer for om jeres bryllupsfest skal afholdes på Hotel Fårup. Har I lyst til at besøge os og høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres dag til noget specielt, så tøv ikke med at kontakte os.

Bryllup Hotel 9 16 15

KONTAKT HOTEL FÅRUP

Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk