KONFIRMATIONSFEST

Lad Hotel Fårup danne rammen om din konfirmationsfest i hyggelige, stemningsfulde omgivelser midt i Danmarks sjoveste skov.

Konfi Lyseroed Maj19

LÆKKER FESTMENU

På Hotel Fårup forkæles både gæster og konfirmand med lækker mad, som er tilberedt af friske råvarer af bedste kvalitet.

Vi sammensætter i tæt dialog med dig en lækker menu.

Læs mere

HOLD EN UFORGLEMMELIG KONFIRMATIONSFEST

Når du holder konfirmationsfest i Fårup Sommerland, har du rig mulighed for at krydre dagen med et besøg i parken eller anderledes tiltag.

Du kan eksempelvis servere slush-ice til velkomstdrink, have en popcornmaskine inde i festlokalet eller du kan udlevere dukater til dem, der deltager til din konfirmationsfest. Dukaterne kan du og dine gæster bruge til at købe is eller andre lækkerier i parken – og det er de ting, der kan være med til at gøre festen til en ekstra minderig dag.

RAMMERNE OMKRING FESTEN

Når du holder konfirmation hos os, er du velkommen til at komme med bordkort, pynt til lokalet mv. og vi vil efter dine ønsker pynte lokalet op, så alt er klar når I ankommer til dagen.

Det er din dag. Du bestemmer. Vi står til rådighed, uanset hvordan du ønsker, din konfirmationsfest skal være.

Bryllup Hotel 9 16 06

BOOK ALLEREDE NU

Vær ude i god tid, og book din konfirmationsfest allerede nu - så er du sikker på, at der er plads til jer. Ved endelig reservation af konfirmationslokaler opkræves et depositum. Beløbet fratrækkes, når konfirmationen er afviklet og afregnes endeligt.

 

KONTAKT HOTEL FÅRUP

Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk