FRA TALE TIL HANDLING

På Fårup Academy bliver du inviteret helt ind i det maskinrum, der har gjort Fårup til en af de mest prisvindende forlystelsesparker af sin slags i verden, baseret på en simpel opskrift: De største oplevelser er dem, vi har sammen!

Vi tilbyder åbne Master Class-dage, foredrag og key-notes i særklasse og virksomhedstilpassede forløb, målrettet hele virksomhedens interne værdikæde fra sæson/faste medarbejdere og områdeledere til direktion og bestyrelse!

Foredrag

EN EFFEKTIV UDDANNELSE

Vores mission er at inspirere og udvikle ledere og medarbejdere i danske og internationale virksomheder, til at skabe endnu større engagement på medarbejderteamet – og endnu større gæste- og kundetilfredshed. Sidegevinsten er en endnu bedre forretning, fordi meget tilfredse medarbejdere gør sig umage i de daglige – mens meget tilfredse gæster og kunder kommer igen og tager venner og familie med.

Metoden er en praktisk kombination af Fårup Sommerlands arbejde med engagement og tilfredshed i både strategi og praksis – og Meng & Company´s anerkendte ”Licence to THRILL™ metode.

4000+ deltagere gennem årene fortæller os at det virker, når man bruger det, man lærer her undervejs!

Resultaterne taler for sig selv

Rekrutteringsbillede 01

Ser man på Fårups egen forretning, er det åbenlyst at det er en succes udover det sædvanlige. Effekterne – og sidegevinsterne – ved Fårups metodiske tilgang til træning og udvikling i praksis kan spejles i en virksomhedskultur udover det sædvanlige, der blandt andet resulterer i:

  • NPS på 84+
  • e-NPS på 88
  • 2600 ansøgninger til 100 årligt ledige stillinger
  • Sygefravær under 1%
  • 150.000 følgere på Facebook
  • 25.000 følgere på Instagram

Priser fra hele verdens for bedste Familieforlystelsespark, bedste træningsprogram, bedste service.

Hotel Reception Stemning Vaerelse 2018 2651

Hotel Fårup er blandt rejsende på Tripadvisor kåret som det 4. bedste hotel i Danmark - efter tre – 5 stjernede luksushoteller.

Det er værd at bemærke at Hotellet ikke beskæftiger hverken Michelin kokke, Sommelierer eller andre med international hotelerfaring, men primært ansatte der er rekrutteret for deres glimt i øjnene og trænet til at levere en faglighed og en gæsteoplevelse med ægte fokus på den enkelte familiegæsts oplevelse i praksis. Hotellet har igen i år modtaget en Travellers Choice pris fra Tripadvisor.

Dsc 0743
Jesper Foredrag
Academy Team
Img 5865
Dsc 1651
Academy
Dsc 0628

UNDERVISERE PÅ VORES UDDANNELSE

Vi har dygtige instruktører, som underviser på uddannelsesforløbene.

Meng & Company Henrik Foto Med Butterfly

Henrik Meng

☎️+45 70 21 23 45

💌henrik@meng.dk

Fårup Sommerland Jesper

Jesper Jensen

☎️+45 98 88 16 00

💌 jhj@faarup.dk