Personale 2018

VERDENS BEDSTE JOB OG... SUPERKRÆFTER

Når det danske forår banker på døren, dagene bliver lysere og træernes blade springer ud - da begynder det at boble i maven på omkring 300 helt særlige personer. Det bobler, fordi de ved, at de snart igen skal tilbringe en hel sommer sammen med nogle af deres bedste venner. Det bobler, fordi de ved, at det snart igen er tid til at skabe helt unikke oplevelser for Fårup Sommerlands gæster. Og så bobler det, fordi de ved, at de snart må tage den på - den røde Fårup-trøje. Trøjen, der giver dem uforklarlige superkræfter. Med den på kan de pludselig få hele Falken til at synge med på “Skovsangen”. Med den på kan de pludselig bilde små børn ind, at candyfloss er lavet af magisk edderkoppespind. Med den på kan de pludselig fægte med sværd og hoppe i sjippetov, som havde de aldrig lavet andet.
Med den på kan de skabe minder, der aldrig forsvinder.    

Mange medarbejdere vender sommer efter sommer tilbage til Fårup Sommerland - men hvert år gør vi også omkring 150 nye Fårup-trøjer klar, så nye medarbejdere kan få Fårup-superkræfterne at føle. Der er nemlig hvert år brug for nye medarbejderne på Team Fårup, der med højt humør, hjælpsomhed og vores gæster i fokus, kan være med til at gøre det, vi er bedst til i Fårup: At give vores gæster en dag, de aldrig vil glemme.

HVAD INDEBÆRER ET JOB I FÅRUP SOMMERLAND?

Det kan du blive lidt klogere på! I videoen her tager medarbejderne Rasmus og Nanna dig nemlig med en tur bag kulissen og giver dig et indblik i, hvordan det er at bruge sommeren i den røde Fårup-trøje både i og udenfor arbejde.

DE STØRSTE OPLEVELSER ER DEM, VI HAR SAMMEN

... også når vi arbejder.

 

Rekrutteringsbillede 15

SKAL VI VÆRE FRIENDS?

De mange sociale ting, vi laver sammen på Team Fårup, er, hvad der gør, at én sommer i Fårup måske betyder FRIENDS FOREVER. Og det er netop samværet med vennerne, som mange medarbejdere kommer tilbage for sommer efter sommer. 

SØG JOB

EN VÆRKTØJSKASSE FYLDT MED GULD

Som medarbejder får du fyldt din værktøjskasse med en masse værktøjer, som også er guld værd udenfor Fårup. Du får finpudset en masse sociale kompetencer, og så ruster Fårup Academy dig til at mestre den helt særlige form for gæsteservice, Fårup er kendt for. Og det er altså skills, der er også er i rimelig høj kurs hos andre virksomheder.

Kort sagt: Når først du har haft den røde uniform på en hel sommer, så forsvinder dine superkræfter altså ikke bare sådan liiige igen.  

ARBEJDSOMRÅDER

Og nu sidder du måske og tænker... “Men hvad skal man egentlig lave, når man arbejder i Fårup? Og kan jeg overhovedet finde ud af det?”. Lad os først kigge nærmere på, hvilke forskellige ting du kan arbejde med som en del af Team Fårup.

Alle medarbejdere får inden sæsonstart et område tilknyttet, og det er det område, de skal give den gas i hen over sommeren. Du kan dog sagtens få lov at have arbejdsdage i andre områder – så der er altså rig mulighed for, at du kan prøve en masse forskelligt! Hvert eneste arbejdsområde er fuldstændig uundværligt, hvis vi skal give vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige.

Fønix_Loop

OPERATØR VED FORLYSTELSE

Som operatør ved en forlystelse er din fornemmeste opgave at sende gæsterne sikkert af sted i parkens forskellige forlystelser. Der findes en masse forskellige områder, du kan stå i som operatør – det er alt fra Egerntårnet og Pindsvinet, som får parkens mindste gæster til at hvine af fryd, til Fønix og Lynet, hvor parkens største vovehalse kan prøve kræfter.

Lige meget hvilket område, du står i som operatør, er sikkerheden i højsædet. Du oplæres derfor grundigt i, hvordan man betjener forlystelser, inden du er klar til at sende gæster af sted. Det er vigtigt, at du som operatør er ansvarsfuld og i stand til at fortælle gæsterne om forskellige regler og begrænsninger - og dem skal du nok lære meget mere om! Men, men, men det hele skal selvfølgelig gøres med en kæmpe portion godt humør, for hey! Vi ved jo alle sammen godt, at en tur i Hvirvelvinden bare er bedst, hvis man griner af en god joke, allerede inden forlystelsen går i gang.

BUTIKSMEDARBEJDER

I Fårup har vi en lang række forskellige butikker, og derfor har vi selvfølgelig brug for en masse medarbejdere, der kan sælge og give gæsterne gode oplevelser på én og samme tid. Lige meget hvilken butik du arbejder i, er det vigtigt, at du er åben og klar på hyggelig smalltalk med gæsterne, alt imens du er effektiv og kan sørge for, at ingen gæsterne skal stå unødvendig lang tid i kø. På den måde får gæsterne nemlig den bedste oplevelse!

Rekrutteringsbillede 26

BUTIKSMEDARBEJDER I ISBUTIK

Som butiksmedarbejder kan du eksempelvis arbejde i en af parkens mange isbutikker. Her finder gæsterne gerne ind, når de er blevet lækkersultne; og mon ikke vi alle kan nikke genkendende til, at det kun kan gå for langsomt med at få noget lækkert i skrutten, når først tænderne er begyndt at løbe vand efter søde sager. Derfor er det din opgave som butiksmedarbejder i en isbutik at servere is og andre søde sager så effektivt som muligt, alt sammen med højt humør - en god is smager nemlig bare endnu bedre, når den serveres med et kæmpe smil on the side.

Rekrutteringsbillede 02

BUTIKMEDARBEJDER I SOUVENIR- ELLER FOTOBUTIK

I parken findes også forskellige butikker, som gæsterne kan lægge vejen forbi, hvis de vil have sig en lille souvenir med hjem, der kan sprede glæde selv efter deres dag i Fårup er slut. I parkens souvenirbutikker sælges der alt fra bamser, tøj og merchandise til hårpynt og legetøj. Som medarbejdere i en souvenirbutik er det din fornemmeste opgave at hjælpe gæsterne med at udvælge lige netop den ting, der kan sprede mest glæde hos dem.  

I parkens store forlystelser tages der billeder af gæsterne, når de hviner sig igennem de hæsblæsende forlystelser – og de billeder skal gæsterne selvfølgelig have mulighed for at købe med sig hjem. Ved de store forlystelser findes der derfor fotobutikker, og i dem er der er brug for friske medarbejdere, der kan sørge for at turen i forlystelsen rundes af med en highfive, en hyggesnak og selvfølgelig et foto af dem selv i forlystelsen.

Rekrutteringsbillede 22

MEDARBEJDER I MADSTED

Gæsterne bliver gerne både sultne og tørstige af at blive kastet rundt i vilde forlystelser, og derfor har vi naturligvis en masse forskellige madsteder i Fårup, hvor gæsterne kan få sulten og tørsten stillet. Vi har aaalt fra madsteder, der laver burgers eller chinaboxe, til madsteder, der laver små lækre miniretter til social dining. I de forskellige madsteder er der både brug for medarbejdere, der i fællesskab kan den gas i køkkenet og tilberede maden, og medarbejdere, der effektivt og med højt humør kan tage imod gæsternes bestillinger.  

Hygiejne og kvalitet går hånd i hånd i Fårups mange madsteder! Det er derfor super vigtigt, at man som medarbejder i et madsted har fokus på, at hygiejnen er i top og at forskellige regler for tilberedning af mad overholdes.

Hotel Reception Stemning Vaerelse 2018 2651

MEDARBEJDER PÅ HOTEL FÅRUP

I 2016 slog vi dørene op til vores eget hotel, og derfor har vi selvfølgelig også brug for skønne medarbejdere, der kan sikre, at gæster, der overnatter på hotellet, får det skønneste ophold! Arbejdsområderne på hotellet spænder bredt, og vi har behov for alt fra tjenere og køkkenpersonale til receptionister og natportier og opvaskere. På Hotel Fårup er det, ligesom alle andre steder i parken, vigtigt, at stemningen er i top, og at gæsterne føler sig godt tilpas. 

Hotel Fårup er et firestjernet hotel hvor kvalitet og service er i højsædet. Det betyder at dine vigtigste opgaver som medarbejder på hotellet er at være til stede og nærværende overfor gæsterne, og at give en hånd med lige meget om det er en gæst eller en anden medarbejder, der har brug for din hjælp. 

54X1878

ANDRE OMRÅDER

Udover ovenstående arbejdsområder byder Fårup altså også på en bred palette af andre mindre områder, hvor det også er fuldstændig afgørende, at vi har glade og imødekommende medarbejdere klar, hvis vores skønne gæster skal have en oplevelse, de aldrig glemmer.  

Der er for eksempel brug for medarbejdere, der kan afklare gæsternes tvivlsspørgsmål i Information, medarbejdere på førstehjælpsholdet, der kan rykke ud til store og små uheld i parken, medarbejdere i billetlugen, der kan byde gæsterne varmt velkommen, medarbejdere på rengøringsholdet, der sammen kan have en fest med at holde parken ren og pæn, og selvfølgelig medarbejdere i Aquaparken, der kan sende gæster sikkert af sted i vandrutsjebaner og sørge for, at alle parkens vandhunde har en tryg og sjov oplevelse i bølgerne.  

Som du kan høre er der arbejdsområder nok - endda flere end dem vi lige har nævnt her. Så kunne du tænke dig en sommer i den røde trøje, så er vi ret sikre på, at der kan findes et arbejdsområde, der er lige dig!  

HALLØJSOVS, DU DER OVER 65 ÅR!

Vi har også en rød trøje til dig!

Rekrutteringsbillede 28

 

Dig vil vi simpelthen så gerne have med på Team Fårup! Vi har hvert år omkring 30 seniorer med på holdet, og vi kan lige så godt sige det, som det er: Vi kan ikke undvære jer! Som senior er din fornemmeste opgave, fuldstændig ligesom det er alle andre medarbejderes, at give vores gæster de største oplevelser - alt sammen i øjenhøjde og med et kæmpe smil. Vores erfaring er, at seniorer bidrager med en uvurderlig erfaring og ro i et ellers ungt team. Meeeen vores erfaring er også, at mange af vores seniorer nyder rigtig godt af den ungdommelige energi, der hersker blandt Fårups unge medarbejdere. Der er altså tale om en total win-win-situation, og det er simpelthen bare herligt! Men pas på, kære senior - at arbejde i Fårup er stærkt vanedannende! Vores seniorer er nogle af dem i parken med den største anciennitet.

 

 

HEY, DU DER UNDER 18 ÅR!

Vi har også brug for dig på Team Fårup!

Rekrutteringsbillede 05

 

Faktisk har vi nogle helt særlige arbejdsopgaver, som er reserveret til netop dig. Butiksmedarbejder i vores fotobutikker og souvenirbutikker er arbejdsområder, hvor vi altid reserverer en særlig plads til dig. Og så overlades en af Fårups vigtigste opgaver faktisk også ofte til dig under 18 – nemlig ”Service & Renholdelse”. Medarbejdere på ”Service & Renholdelse” er dem, man ofte kan spotte med et helt særligt kit i bukselommerne – en rulle sorte sække i den ene lomme og et skumsværd i den anden. Medarbejdere på “Service & Renholdelse” har nemlig først og fremmest den opgave at sørge for, at vores park ser ren og pæn ud – en uhyre vigtig opgave, hvis vores gæster skal føle sig godt tilpas og have en god oplevelse, når de besøger os. Derudover er medarbejdere på ”Service og Renholdelse” nogle af dem, der virkelig har mulighed for at drysse magi udover gæsternes oplevelser. Fordi medarbejdere på “Service & Renholdelse” går rundt på stierne blandt gæsterne, har de nemlig mulighed for virkelig at komme i kontakt med gæsterne - for eksempel ved at udfordre familiens mindste i en vaskeægte "skumsværds-fægtekamp". 

 

 

OPLÆRING A LA FÅRUP

Og nu til ”Kan jeg overhovedet finde ud af at arbejde i Fårup?”. Svaret er ”Ja selvfølgelig kan du det!”. Hvis du er frisk på at lære noget nyt og har let til smil, så kan du helt sikkert! Måske ikke den første dag, men det er slet heller ikke meningen – og det er altid okay at lave fejl! Det lærer vi kun af.

Som ny medarbejder i Fårup får du en grundig oplæring, så du kan alt det, du skal kunne, inden det går løs og glade gæster vrimler ind. Det er nemlig meget lettere at give verdens bedste gæsteservice, når man er tryg i det, man skal lave. Du skal blandt andet en tur på Fårup Academy inden sæsonstart!

 

 

Godt du spørger! Fårup Academy er den skole, der uddanner dig og alle andre medarbejdere til at blive verdensmester i at kreere minder, der aldrig forsvinder, og yde en gæsteservice lidt ud over det sædvanlige. Her lærer du altså alt det, som Fårup er kendt for! Faktisk så kendte, at andre virksomheder står i kø for også at komme på Fårup Academy, så de kan lære lidt af det, Fårup-medarbejdere kan! Virksomheder som Apple, SKAT, Nordea og Red Barnet har blandt andre været en tur igennem møllen. 

Når I nye Fårup-medarbejdere mødes på Fårup Academy, får I rig mulighed for at lære hinanden og Fårup at kende. En dag på Fårup Academy er en dag med fordybelse og store smil, og vi vil næsten garantere, at du slet ikke kan vente med at få Fårup-trøjen på og komme i gang, når din dag på Fårup Academy er slut.  

Fårup Academy er blandt andet noget af det, der giver dig redskaber, som du også kan bruge udenfor Fårup og i din fremtid. Hvordan man giver en god oplevelse til gæster, kunder og medmennesker, er nemlig noget, man kan bruge alle steder! 

HVORDAN SØGER MAN SÅ?

Personale 2018

Nu tænker du nok ”HVORDAN SØGER JEG?! HVORDAN SØGER JEG?! Hvordan bliver verdens bedste job mit?”. Jo, nu skal du høre. Startskuddet til ansættelsen af nye medarbejdere lyder i starten af november, og når det har lydt, ligger der et ansøgningsskema klar, som du kan finde ved at klikke nedenfor. Her skal du udfylde alle de informationer, som en jobansøgning normalt indeholder. Det gælder personlige oplysninger som navn, adresse m.v., tidligere erhvervserfaring, uddannelse, ønsker for arbejdsområde og andre væsentlige ting. Kort sagt skal vi bare vide lidt om, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du kunne tænke dig at blive en del af Team Fårup.  

Din ansøgning skal senest være sendt af sted inden starten af januar. Den præcise deadline, kan du se, når du klikker dig videre. Har du ikke mulighed for at søge via ansøgningsskemaet, kan du altid sende din ansøgning til:  

Fårup Sommerland A/S 
Att. Jesper Jensen 
Pirupvejen 147 
9492 Blokhus 

Vores HR-ansvarlige gennemgår alle ansøgninger og udvælger 300-400 ansøgere til en personlig samtale i Fårup Sommerland, og den afholdes i løbet af februar og marts. Når samtalerne er afholdt, udvælges de op mod 150 personer, som kan se frem til bruge sommeren i den røde Fårup-trøje. Du får svar på, om du er en af dem, i slutningen af marts. 

 

ANSÆTTELSESVILKÅR

Uddrag af ansættelsesvilkår for sæsonmedarbejdere i Fårup 2024 findes her

FAQ

Her kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest får stillet om sæsonarbejde i Fårup Sommerland.

Du skal som udgangspunkt have afsluttet 9. klasse, når du starter i Fårup. Enkelte afslutter dog først 9. klasse i løbet af sæsonen. Ved forlystelser og i enkelte andre områder er det lovmæssigt påkrævet, at du skal være over 18 for at arbejde.

Det er selvfølgelig altid dit eget ansvar at nå på arbejde til tiden. På Facebook har Fårups medarbejdere forskellige kørselsgrupper, som bruges til at koordinere kørsel fra forskellige byer. Man kan altså ofte være heldig at det kan lade sig gøre at køre sammen med andre medarbejdere – og det er både smart og skide hyggeligt! Om sommeren går der busser til Fårup fra de større byer, så det er værd at undersøge grundigt, hvornår de går, hvis du er afhængig af offentlig transport for at kunne komme på arbejde. 

 

I det ansøgningsskema, du skal udfylde for at søge jobbet, skal du angive, hvornår du kan arbejde fra og til, hvorvidt du har planlagt ferie med venner eller familie, samt om du er interesseret i at arbejde i weekender før og efter skolernes sommerferie. I Fårup er vi naturligvis afhængige af vores medarbejderes fleksibilitet, og derfor er det et kæmpe plus for din ansøgning, hvis du kan arbejde i weekender i for- og eftersæsonen. Bliver du en del af Team Fårup, kommer din vagtplan til at ligge online og i vores interne app. Hvis man skal arbejde dage, hvor man simpelthen bare godt kunne tænke sig at få fri, kan man altid forsøge at få vagten taget af en anden medarbejder gennem vores interne app. Men vagten er naturligvis din, indtil en anden medarbejder har overtaget den. 

Det kan du dæleme lige tro, du kan. Og du får fantastisk sammenhold og hygge med i pakken! På Fårup Camping, der ligger super tæt på Fårup Sommerland, kan Fårups medarbejdere bo til en rigtig god pris. Mange medarbejdere rykker derfor på camping hen over sommeren for at hygge med kolleger, når de ikke er på arbejde, og for nemt at kunne smutte til og fra arbejde. At bo på camping er altså en fantastisk måde at få så meget kollegahygge ud af sommeren som overhovedet muligt!

Du kan læse mere om Fårup Camping her.

Din løn er afhængig af dine arbejdsopgaver, og af om du er fyldt 18 år. Lønvilkårene er fastlagt i overenskomst med den lokale 3F-afdeling.  

Vi har brug for omkring 450 sæsonmedarbejdere hver sæson. Heraf er omkring 300 nogle, der har haft den røde Fårup-trøje på før, og det altså op mod 100 nye medarbejdere, der er brug for hver sæson.