Fest på Hotel Fårup

Kvadratisk 2

Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup? Vi arrangerer festen, som du ønsker det og tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker. Uanset om det er en barnedåb, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.

Pavillion 2
Bryllup Hotel 9 16
Hotel Barnedaab 2020 Web A 7003
2R2a6926
Skaal
Kvadratisk 3
Hotel Barnedaab 2020 Web A 7092
Hotel Faaraar 2020 Tryk 4638
Reception 5
Bryllup Hotel 9 16 15
2R2a8136
Hotel Sø 2022 7
Kvadratisk 2
Kvadratisk 1

UNIKKE OMGIVELSER

I Fårup er der mulighed for, at alle har det sjovt og hygger sig – store såvel som små - i hyggelige og afslappende omgivelser. Hotel Fårup ligger midt i skoven med udsigt til sø og de store forlystelser.

Også festlokalerne emmer af ægte skovstemning. Når festen holdes i Fårup, har du desuden en unik mulighed for at give gæsterne en anderledes oplevelse, der huskes i mange år fremover.

LÆKKER FESTMENU

Forkæl gæsterne med det bedste fra det Fårupske køkken. Vi sammensætter i tæt dialog med dig en lækker menu - bestående af en forret, hovedret og dessert.

Læs mere

Overnat på hotellet

Når festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til jeres værelse. Vi har i alt 53 værelser, så der er også mulighed for, at jeres gæster kan overnatte på hotellet.

Når I vågner er det med udsigt til Danmarks Sjoveste Skov med morgenmad og en herlig afslappet stemning med masser minder fra gårsdagens festligheder!

Hotel Nyhedsbrev 1 1 3

FIRMAFEST MED TEAMBUILDING

Er det en firmafest, der skal arrangeres, hvorfor så ikke kombinere fest med en dag i parken fyldt med sjove aktiviteter og teambuilding? 

Efter en underholdende dag kan I så holde et brag af en fest om aftenen på Hotel Fårup.

Læs mere om teambuilding

EN FEST EFTER DIT HOVED

Uanset om der skal arrangeres en hyggelig mærkedag for familie og venner, firmafest eller rund fødselsdag, så står vi klar til at imødekomme dine ønsker og behov. I Fårup har du mulighed for selv at komme med bordpynt, bordkort mv., og så pynter vi lokalet op efter jeres ønsker, så det hele er klart når I ankommer til festen.

Krydr festen med anderledes tiltag så som slush ice som velkomstdrink til børnene, en popcornmaskine i festlokalet eller udlever dukater til festens deltagere, som kan benyttes til køb af is eller andet i parken i løbet af dagen.

Den store dag

Vi har også rammerne til at skabe......

Konfirmation 7 8 2021 3

KONFIRMATION

Giv dig selv og dine gæster en minderig dag i de hyggelige, stemningsfulde omgivelser midt i Danmarks Sjoveste Skov.

Konfirmation
Hotel Barnedaab 2020 Web A 7092

Barnedåb

Hotel Fårup har de ideelle rammer til en afslappet og hyggelig barnedåb eller navngivningsfest.

Julefrokost
Kvadratisk 1

BRYLLUP

Hotel Fårup kan tilbyde Nordjyllands smukkeste indpakning til jeres kærlighedsfest.

Bryllup

KONTAKT

Har du yderligere spørgsmål til afholdelse af fest på Hotel Fårup, er du velkommen til at kontakte os.

Hotel Fårup: 

Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk