GRØN FÅRUP BILLET

Vi har sat prisen ned på mere end 21.500 billetter.

 

Faarup 006

Spar op til 56 % pr. billet

Billetten sælges efter først til mølle-princippet og kun på vores webshop. For at få fingrene i de billigste billetter er det således om at være i god tid - for de første der køber, får den laveste pris, som starter på kun 175,- pr. billet.

MERE END 21.500 BILLETTER TIL DE HURTIGSTE EGERN I SKOVEN

Grøn Fårup billet er til jer, der er ude i god tid og gerne vil i Fårup til en rigtig go' pris! 

Vi har sat prisen ned på mere end 21.500 billetter! Så kan du købe en billet til Fårup fra kun 175,-

Billetten er fleksibel og kan bruges én valgfri åbningsdag inden for en periode på 1 uge. Se nedenfor for særlige forbehold ved køb af Grøn Fårup-billet.

KØB GRØN BILLET

VÆR OPMÆRKSOM PÅ

  • At billetterne sælges efter først til mølle-princippet, så de hurtigste egern i skoven får de billigste billetter. Der er billetter til og med uge 36.
  • At på grund af stor efterspørgsel på samme tid - så kan du opleve at billetter allerede kan være solgt, når du forsøger at lægge dem i kurven, og derfor kan du ende med nogle dyrere billetter i din kurv, end dem du først så på skærmen.
  • At de første billetter i hver uge kun koster 175,- og herefter vil prisen stige i takt med, at de billigste bliver udsolgte. De sidste billetter i hver periode koster op til 300,- 
  • At billetten kun er gyldig til den periode, den bliver købt til, og kan anvendes på en valgfri åbningsdag i hele perioden. Køber du fx en billet til uge 20, så kan du besøge Fårup på en valgfri åbningsdag i uge 20.
  • At billetten ikke kan ændres, refunderes eller kombineres med et ophold på Hotel Fårup eller andre kampagner og rabatter. 
  • At du skal købe billetten senest onsdag i den ønskede uge. Så hvis du fx gerne vil købe billet til uge 24, så kan du senest købe billet onsdag i uge 24.
  • At billetterne kun kan købes online, og du kan maksimalt købe 6 billetter pr. ordre. Vær opmærksom på, at Fårup ikke har åben alle dage i alle uger. Se parkens åbningstider her
  • At ved køb af Grøn Fårup Billet giver du samtidig samtykke til kommunikation fra Fårup – du kan naturligvis altid trække dit samtykke tilbage. Se vores generelle persondatapolitik her