GAVEKORT

Glæd dem du holder af med et gavekort til Danmarks Sjoveste Skov. Du kan købe gavekort i vores webshop på et valgfrit beløb. 

Et gavekort til Fårup Sommerland kan både benyttes som betaling ved billethuset for billetter og sæsonkort, eller det kan bruges inde i parken eller Hotel Fårup til mad, drikke eller en kæmpe stor is.

GAVEKORT TIL HOTEL FÅRUP

Overrask familien med et ophold på Hotel Fårup midt i Danmarks sjoveste skov. Et gavekort til Hotel Fårup er den oplagte gaveidé til fx julegave eller fødselsdagsgave. 

LÆS MERE OG KØB

DOWNLOAD ET MIDLERTIDIGT GAVEKORT

Vil du gerne have noget at pakke ind i en fin gave? Så har du muligheden for at downloade et midlertidigt gavekort. Du kan selv skrive den ønskede værdi på gavekortet.

Modtageren af gavekortet skal huske at medbringe den tilsendte stregkode for at gøre brug af gavekortet i parken.

Klik her - og download et midlertidig gavekort

DOWNLOAD ET MIDLERTIDIGT GAVEKORT TIL SÆSONKORT

Du kan også downloade et gavekort til et sæsonkort. Gavekortet downloades i pdf - klar til at printe. Det midlertidige gavekort kan ikke ombyttes til et sæsonkort eller penge. Den tilsendte stregkoden skal medbringes første gang parken besøges.

Klik her - og download et midlertidig gavekort til sæsonkort

Klik her - og download et midlertidig gavekort til gentegning af dit sæsonkort

ANVENDELSE AF GAVEKORT PÅ SHOPPEN

Hvis du ønsker at anvende et gavekort på webshoppen, skal du blot ved køb oplyse stregkoden fra gavekortet i rabatkodefeltet.

Bemærk: Gavekort til sæsonkort er gyldige til udgangen af førstkommende uge 37 . Gavekort til forbrug (altså på beløb) er gyldige i tre år fra udstedelsesdatoen.