Familiehotel - Det perfekte familieunivers i Nordjylland

Fa Èrup 20

Tag på familieferie på Hotel Fårup. Et 4-stjernet familiehotel, hvor der er plads til forkælelse for hele familien. Hotel Fårup er et familiehotel med en fantastisk placering midt i Fårup Sommerland, og det har samtidig en placering tæt på både strand og vand. Alt i alt en perfekt beliggenhed til en hyggelig familieferie i Nordjylland.

Læs om de forskellige overnatningspriser på Hotel Fårup.

Fa Èrup 39
Hotel Udsigt 2019 Almvaerelse
Regnvejr 11
Hotel Reception Stemning Vaerelse 2018 2651
Hotel Reception Stemning Vaerelse 2018 2865
Hotel Drone Orkanen 2020 Web A 0912
2R2a5689
Img 8346
Fa Èrup 24
Fa Èrup 38
Hotel Faaraar 2020 Tryk 4638
Fa Èrup 69
Hotel Fårup Terrassem (1)
Hotel Mad Og Lille Barn

Et fantastisk familieunivers

Med vores nye familiehotel har vi skabt et familieunivers, der tager hensyn til både børn og voksnes behov. Der er sjove aktiviteter for børnene og samtidig plads til voksenafslapning. Et ophold på Hotel Fårup danner rammerne for en hyggelig ferie med familien.

Booker du et ophold på Hotel Fårup har du mulighed for at booke en samlet pakke, som indeholder både overnatning, indgang til parken samt adgang til alle forlystelserne.

Fa Èrup 40

Børnevenlige oplevelser

Vores børnevenlige hotel byder på forskellige spændende aktiviteter både indendørs og udendørs herunder legepladser, boldbaner og andre spændende aktivitetsområder.

Det er vigtigt for os, at vi har fantastiske oplevelser for børnene - oplevelser som de husker.

Giv familien en hyggelig ferie

Både i selve forlystelsesparken men også i de omkringliggende områder er der sjove forlystelser og spændende aktiviteter for hele familien. Du kan booke et ophold på Hotel Fårup med adgang til parken online allerede i dag.