Hold ferie med børn i Nordjylland

Tad Strand2 1200

Nordjylland byder på masser af sjove oplevelser

Forskellige overnatningsmuligheder til den perfekte børneferie - uanset om du skal på ferie med små eller store børn. Bliv inspireret til jeres næste familieferie.

Pige Og Ko

Idéer til ferie med små børn

Skal du på ferie med yngre børn, kan det være en fordel at vælge en ferieform, hvor du har en fast base. Her får du tre ferieidéer til småbørnsfamilien:

 

Bondegårdsferie: Kom tæt på dyrene, når du holder ferie på en bondegård. Book opholdet igennem Landsforeningen for Landboturisme eller via Landsforeningen for Økologisk Landboturisme.

Børneferie på Danmarks bedste strande: I Nordjylland finder du børnevenlige sandstrande, så der er rig mulighed for at komme på strandferie i Nordjylland.

Udflugter til nordjyske attraktioner: Tag familien med til Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium, besøg Aalborg Zoo eller nyd en dag i Skagen, og tag ud på Grenen, hvor du kan opleve at se vilde sæler.

Få flere tips til familieferie i børnehøjde

Surf Lã Kken 39716

Hold aktiv ferie med større børn

Skal du på ferie med større børn, er der nærmest ingen begrænsninger for, hvad du kan lave i Nordjylland. Hvis den bedste børneferie for dig er ferie med action og spænding, kommer du ikke til at kede dig på en aktiv ferie i Nordjylland.

Børn over 8 år kan lære at surfe i Cold Hawaii ved Klitmøller, og i Rold Skov kan du få fart på, når du kører på mountainbike. Der er også rig mulighed for at tage på cykelferie eller vandreture i de mange naturskønne områder i Nordjylland.

Oplevelser for teenagere i Fårup Sommerland

Fs 3751

Store oplevelser i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er flere gange blevet kåret til Nordens bedste sommerland. Her kan I få uforglemmelige oplevelser sammen, uanset om du er en familie med små eller større børn. Prøv alle de vilde forlystelser, eller bliv kølet ned i det store vandland på en varm sommerdag.

Du kan overnatte midt i parken på Hotel Fårup, og vågne op til skovstemning, fantastisk udsigt og forlystelser for hele familien. Når du booker en overnatning på familiehotellet, får du adgang til parken med i prisen.

Se fordelene ved at bo i Fårup Sommerland

Feriepartner 1200Px

Familiehygge i sommerhus

En anden mulighed er at leje et sommerhus. Herfra kan I tage på udflugter med børnene, eller blot nyde solen og hinandens selskab med spil hjemme på terrassen eller i haven.

Find et sommerhus i Nordjylland

Samvær og fællesskab på camping

Camping i Nordjylland er bestemt også en anden oplagt mulighed. Det er en ferieform, som uden tvivl sikrer en skøn ferie for både børn og voksne. Campingferie har nemlig den store fordel, at børnene kan finde legekammerater, og undgår at komme til at kede sig, mens de voksne kan slappe af eller læse en bog.

Se mere om camping i Nordjylland

Hjortdal Dyrefarm 35923

Hold børneferie i det fri

I Nordjylland er der også mulighed for at komme tæt på den danske natur og holde ferie i det fri. Overalt i Danmark er der områder, hvor du kan slå telt op eller bo i shelter uden betaling. Det er eksempelvis en god mulighed, hvis du vælger at tage på vandreferie med familien. Du kan finde mere information om teltpladser på Naturstyrelsens hjemmeside.

Få inspiration til en billig børneferie

Thy 35994

Den bedste børneferie er i Nordjylland

Sommerferien er ofte tidspunktet, hvor familien får en velfortjent pause og endelig har tid til at være sammen. Derfor er det vigtigt, at både børn og voksne får en god ferie med plads til sjov og afslapning, så der kan samles ny energi, inden hverdagen begynder igen.

Få flere gode ferietips