AKTIVITETER OG IDÉER TIL BLÅ MANDAG

Fs 4499

Mangler I sjove idéer til en Blå Mandag med fuld fart over feltet? Vi har samlet en række råd og aktiviteter til jeres blå mandag.

Enhanced 7

IDÉER TIL JERES BLÅ MANDAG I FÅRUP SOMMERLAND

Jeres Blå Mandag i Fårup Sommerland skal være et hit! Basta. Alle vores ansatte gør deres bedste for, at I får lige præcis den blå mandag, som I ønsker jer. Alligevel får I her fire forslag til, hvordan I får mest ud af jeres blå mandag i Fårup Sommerland. I er naturligvis også velkomne til at spørge de ansatte på selve dagen.

Blaa Mandag 54

1. Spis frokost sammen

Med fart over feltet skal der brændstof til kroppen, og her er der mulighed for at sætte tænderne i en frokostbuffet med friskbagte pizzaer og lune pastaretter i Restaurant Loen. Til buffeten følger der fri sodavand til en særpris på kr. 179,-. Vi garanterer, at der er mad nok, så selv den mest sultne konfirmand bliver mæt.

I er selvfølgelig også velkomne til selv at medbringe mad, og I kan grille ved vores hyggelige grillområde.

Nyapp 2019

2. Spring køen over

For at spare tid er det en god idé, at I henter Fårups smarte app til iPhone og Android. Her kan I nemt holde øje med, hvor lang kø der er ved hver forlystelse. På den måde kan I nå at prøve mest muligt, så I får det maksimale ud af jeres blå mandag.

Fs 0066

4. Lås jeres ting inde, og nyd dagen

Når I holder konfirmation, er festen ofte forbundet med mange store gaver. Selvom I gerne vil vise hinanden, hvad I har fået, skal I huske at bruge den sunde fornuft.

Hos Fårup kan I leje et garderobeskab til jeres tøj, værdigenstande, en taske eller andet, I ikke vil slæbe rundt på.

Priserne varierer fra kr. 20,- til 60,-, og så har I ubegrænset adgang til skabet hele dagen. For at få adgang til dit skab viser du blot den udleverende kvittering. I kan leje skabe ved vores Information ved indgangen.