ONKEL REJE

Onkel Rejes Gameshow Press 1 (1)
  • calendar_month 4.+5. maj 2024
  • schedule Kl. 13:00 på Eventpladsen
  • book_online Almindelig entrébillet til eller fremvis sæsonkort

ONKEL REJES SKIDE SKØRE GAMESHOW

Hele Danmarks skøre, skæve og skønherlige Onkel Reje er tilbage i Danmarks Sjoveste Skov med sine upassende jokes og en altid-pruttende mås. Med sit fantastiske væsen, sin magiske historiefortælling, sit firnurlige fantastiske børneunivers.

Er du den heldige, der kommer på scenen og vinder en af Onkel Rejes skøre konkurrencer? For skørt det bliver det, når Onkel Reje giver den gas som gameshowvært, der både kan trylle og synge. Som sædvanligt er humøret usædvanligt højt, når Onkel Reje står på scenen. Og både børn og voksne kan glæde sig til at synge med de gamle travere som Jeg kan ikke li’ at gå i bad, Mormor og den poetiske Prutte prutte prutte.

 

MEET'N'GREET

Efter showet vil der være mulighed for at få et selfie sammen med Onkel Reje. Der er meet & greet i cirka 40 minutter. Vi kan ikke garantere, at alle kan nå at få et billede med Onkel Reje.

 

* Vi tager forbehold for aflysninger og ændringer pga. vejret, sygdom eller anden uforudset årsag. 

Events 2024

Sæson 2024 bliver fyldt med en masse hyggelige, sjove og fede events i skoven. Med et sæsonkort får du gratis adgang til alle events!

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.