TA PÅ EN HYGGELIG MINIFERIE MED BØRNENE

Tad Boern Strandkant 1200

Du behøver ikke at rejse langt væk for at få et afbræk fra hverdagens travlhed og mærke følelsen af ferie. Tag børnene med på en miniferie i Nordjylland, og oplev de mange sjove aktiviteter, det nordjyske har at byde på.

Mtb 1200

DANMARK HAR DET HELE

Grin, fart over feltet, sjove aktiviteter, afslapning, skønne naturområder og meget mere – du skal bestemt ikke tage fejl af alt det, Danmark har at byde på. Listen over aktiviteter, du kan lave i Nordjylland, er lang, uanset om det er en miniferie med børn, weekend get-away eller et afbræk fra hverdagen, du drømmer om.

Se alle vores ferietips

Loekken Badehuse 1200

FORDELE VED MINIFERIE I DANMARK

Når du skal på miniferie med børnene, er det naturligvis vigtigt, at I får det afbræk fra hverdagen, du formentligt trænger til. Men faktisk er der mange andre grunde til, at det er fedt at holde miniferie i Danmark:

  • Meget at opleve
  • Kort transporttid
  • Billigere end at rejse til udlandet
  • Bedre for miljøet
  • Støtter det lokale

Læs: Oplevelser for hele familien

Saebynordstrand 1200

HOLD EN AKTIV MINIFERIE

I Nordjylland er du omgivet af flot natur, og du er altid tæt på havet med Vestkysten til den ene side og Østkysten til den anden. Vil du holde en aktiv miniferie med børnene, er Nordjylland stedet, for her er masser at lave både på land og til vands.

Oplev den enestående natur i de danske nationalparker, kør mountainbike i Danmarks største skov, tag på en hyggelig kanotur eller lær at surfe. Aktiviteterne kan også sagtens laves på en miniferie med børn.

Tag på en aktiv ferie i Nordjylland

Algadeogravmuseum 1200

KOM HELT NED I GEAR

Står forkælelse og afslapning højt på din ønskeliste, kan det være en god idé at overnatte på et hotel, hvor du hverken skal tænke på at lave mad eller gøre rent. Du kan se frem til ren afslapning og wellness på et af de mange badehoteller i Nordjylland - blandt andet på Villa Vest Badehotel, Ruths Hotel og Badehotellet Blokhus, hvor du kan blive forkælet med kulinariske madoplevelser, der er lavet på friske råvarer fra lokalområdet.

Desuden er strandene i Blokhus, Bisnap, Skagen og Skallerup Klit kåret til at være blandt de bedste badestrande i Danmark, så du har rig mulighed for badeferie i Nordjylland.

Hold strandferie i Nordjylland

Traestammerne

DE STØRSTE OPLEVELSER ER DEM, VI HAR SAMMEN

Nordjylland er en oplagt feriedestination for børnefamilien, fordi her emmer af sjove og spændende aktiviteter for børn i alle aldre. Få jer et væld af store oplevelser sammen i Nordens bedste sommerland, hvor hele familien kan prøve de mange sjove forlystelser eller plaske rundt i Danmarks sjoveste vandland.

Planlæg dit besøg i Fårup Sommerland

Img 6438 1200

OPLEV DE LOKALE BYER

Befinder du dig i det nordjyske, bør du besøge nogle af de mange hyggelige byer. Du kan blandt andet se de karakteristiske gule huse i Skagen.

I de lokale byer finder du butikker med brugskunst, modetøj og specialiteter. Der er også mulighed for at tilfredsstille de kunstneriske sjæle på de forskellige museer, dykke ned i historien eller beundre arkitektoniske vidundere. Når sulten melder sig, bør du besøge de lokale fiskehuse for at købe en frisk fangst.

Udforsk de lokale seværdigheder

Sommerhus Feriepartner3

SOV GODT I NORDJYLLAND

Inviter familien og børnene med i sommerhus i Nordjylland og nyd hinandens samvær, slap af og tag på udflugter. Skal der være flere aktiviteter for børnene, kan du overveje et feriecenter, hvor de mindste har mulighed for at boltre sig i et lege- og vandland.

Vil du have en miniferie med fællesskabet i fokus, er camping også en oplagt mulighed. Camping er ofte forbundet med samvær og kontakt med andre familier, hvilket mange børn nyder godt af, da de kan finde nye legekammerater.

SOV UNDER ÅBEN HIMMEL

Vil du have den fulde nordjyske naturoplevelse, kan du overnatte i shelter på en af de mange naturlejrpladser. Mange af områderne er forsynet med en plads til lejrbål, samt bad- og toiletfaciliteter. Det er både en billig og hyggelig overnatningsmulighed, hvor du oplever noget helt andet end i hverdagen.

 

Se flere gratis aktiviteter i Nordjylland

OPLEVELSER HELE ÅRET RUNDT

Det skal ikke være årstiden, der står i vejen for, at du holder din miniferie med børnene i Nordjylland. Tager du afsted om efteråret eller vinteren, er der et væld af indendørsaktiviteter, hvis vejret ikke egner sig til at være ude. Har du derimod det gode vejr med dig, er der også en lang række udendørsaktiviteter, hvor du kan nyde godt af den nordjyske natur.