GRUPPEUDFLUGT

Falken2018

Hvis I er en større gruppe, der skal besøge Fårup Sommerland, kan det være en fordel at forudbestille jeres entrébilletter. I sparer penge på entréen allerede ved 20 personer.

Nedenfor kan du se, hvad prisen på én gruppe-entrebillet bliver på en givne dag. Prisen varierer fra 224 kroner til 374 kroner. 

Gruppeudflugt inkl. spisning

Vi har nedenfor samlet forskellige muligheder for en hyggelig dag i Fårup Sommerland inkl. spisning for jeres gruppe.

Entré inkl. spisning til gruppepriser gælder ved min. 20 betalende personer, der betaler samlet og besøger Fårup på samme dag. I har mulighed for at vælge lige nøjagtig den mad, I har lyst til og som passer bedst til jeres dag i skoven. Entré inkl. spisning til grupper skal forudbestilles.

Restaurant Loen

Her tilbydes Fårups lækre italienske pizzabuffet inkl. sodavand, saft eller øl med livretter for både børn og voksne.

Pizza - og pastabuffet

Buffeterne tilbyder et stort udvalg af forskellige friskbagte og hjemmelavede pizzaer, lasagne samt et stort udvalg af pastaretter og blandet salat.

Tilkøb pizza-/pastabuffet for kun:

70 kr. for børn
140 kr. for voksne

Priser pr. person inkl. fri sodavand, øl, saft eller juice.

Restaurant Oasen

I Restaurant Oasen finder du vores lækre social dining koncept. Her får man serveret flere små retter - og til grupper har vores kokke sammensat to forskellige lækre træplanker med enten 4 eller 5 retter indeholdende de mest populære retter.

Børneplanke

Denne plakne inderholder 4 retter som alle ses på billederne. Derudover får I søde og lækker snacks, rosiner og maoam karameller

Tilkøb Børneplanken for kun:
90 kr. for børn

Fishnships Fish and chips

Fish and chips

Lasagne Lasagne

Lasagne

Oasen Hummusgroent 1702208619 2020 Tryk A Grøntsagsstænger

Grøntsagsstænger

Pandekage Pandekager

Pandekager

Bålhytten

Reserver Fårups populære bålhytte, der ligger lige ved siden af Hotel Fårup. I kan enten nyde en lækker grillbuffet, hvor kokken står og griller eller vores lækre bålgryde.

Luksusgrillbuffet

Luksusgrillfrokost indeholder pølser, marinerede spareribs, kyllingebryst, majskolbe, klassisk kartoffelsalat med purløg, økologisk pastasalat med pesto, rødløg og tomat, økologisk grøn salat og økologisk brød og smør.

Tilkøb Luksusgrill for kun:
109 kr. for børn
254 kr. for voksne

Der vil være mulighed for at tilkøbe steak af oksefilet: 29 kr. pr. person.

Bålgryden - maks. 60 personer

Fårups populære bålgryde serveres med ris, to salater samt brød og smør.

Tilkøb Bålgryde for kun:
77 kr. for børn
190 kr. for voksne

Hotel Fårup

På Hotel Fårup kan I få sulten stillet i hyggelige og rolige omgivelser. Hotel Fårup ligger inde i Fårup Sommerland, og fra hotellet har I derfor skøn udsigt over skovsøen og vilde rutsjebaner.

Klassisk frokostbuffet

3 slags pålæg 
Økologiske æg & rejer 
Hjemmelavet hønsesalat
Økologisk grønsalat & Pasta/hvede salat 
Lun leverpostej & frikadeller
2 slags brød og smør

Tilkøb Frokostbuffet for kun:
97 kr. for børn
230 kr. for voksne

EKSTRA MULIGHEDER TIL JERES UDFLUGT

Du kan vælge mellem nedenstående tilvalg til jeres udflugt. De skal bestilles samlet inden jeres besøg i parken.

Som tilvalg har I også mulighed for at købe lækre frisksmurte sandwich, hvor I kan vælge mellem følgende varianter:

 • Skinke/ost
 • Kylling/bacon
 • Røget laks
 • Tomat/Mozzarella

Afhentes samlet til aftalt tidspunkt i en af vores restauranter. Aftales på forhånd. Nyd dem i parken eller tag dem med på hjemturen.

Pris 85 kr. inkl. 1x kildevand pr. person (ekskl. entré til parken)

Som tilvalg til jeres udflugt kan du få fingrene i lækre Fårup Burgere inkl. pommes, 1 x ml. sodavand og 1x ketchup og 1x mayonnaise.

Pris 109kr. pr. person ekskl. entré til parken

Burgermenuer afhentes samlet til aftalt tidspunkt i en af vores restauranter.

Kommer I langvejs fra eller samles I fra forskellige afdelinger eller familier, hvor I har lyst til at starte dagen sammen med morgenmad, så har I mulighed for at bestille den lækreste morgenmadsbrunch, som I kan nyde sammen inden parken åbner kl. 10:00.

Brunchen indeholder:

 • Jordbær yoghurt med knas
 • Rullepølse med sky
 • Salami med rødløg
 • Skiveskåret ost med peberfrugt
 • Brie med druer
 • Røræg
 • bacon
 • Lune pandekager
 • Blandet wienerbrød
 • Skåret frisk frugt
 • Grøntsagsstave
 • Smør
 • Marmelade
 • Nutella
 • Frisk bagt groft rugbrød
 • Blandet rustikke rundstykker
 • Kaffe og the, mælk og sukker
 • 2 slags juice og isvand

Glutenfri brød er en mulighed (oplyses ved bestilling)

175 kr. for voksne / 89 kr. børn 3-9 år. (ekskl. entré til parken) Ved minimum 20 personer.

Fårup Dukater er en værdikupon til kr. 75 pr. stk. Det er muligt at bruge kuponen til køb af en forfriskning, is eller andet i hele parken.

VÆRD AT VIDE

Har deltagere i gruppen sæsonkort til Fårup Sommerland skal kortet medbringes på dagen, således det registreres ved indgangen. På den måde kommer gruppen efterfølgende kun til at betale for maden for de deltagere med sæsonkort.

I alle vores restauranter og spisesteder finder I masser af glutenfri og/eller veganske retter på menuen. Har I deltagere i gruppen, der har allergener, der skal tages højde for, er det blot at nævne det samt antal ved bestilling, så vil vores kokke tage højde for det. 

Alle priser pr. person er ekskl. drikkevarer - jo mindre andet står skrevet.

I betaler kun for det antal deltagere I er på dagen. Faktura sendes via mail efter jeres besøg. Der skal derfor ikke afregnes ved indgangen. Det er blot de udfyldte gruppebilletter, der skal udfyldes og afleveres.

Når I har det endelige antal deltagere på plads, bedes I returnere dette pr. mail senest 10 dage før.I vil herefter pr. mail modtage en endelig bekræftelse på hele arrangementet efter endelig tilmelding inkl. entré- samt spisebilletter, svarende til det antal personer, I har bestilt til.

Begge typer billetter skal medbringes på dagen i Fårup Sommerland. På billetterne kan ses, hvor I skal spise samt tidspunkt.

Der betales kun entré for det antal, der kommer i Fårup Sommerland på dagen. I forhold til spisning betales der for det antal personer, der er påført endelig tilmelding ovenfor.

Faktura sendes via mail efter jeres besøg samlet for alle både for entré og spisning, hvis I har bestilt det. Der skal derfor ikke afregnes ved indgangen eller i restauranten.

OVERNAT I DANMARKS SJOVESTE SKOV

Vi kan også sørge for overnatning, så I kan vågne op midt inde i parken. Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med helt ind på værelserne. 

Hotel Nyhedsbrev 1 1 3

SEND EN FORESPØRGSEL PÅ GRUPPEUDFLUGT

Nedenfor har I mulighed for at sende en forespørgsel på en gruppeudflugt. Bestilling af gruppeudflugt via formularen betinger at gruppen er på min. 20 personer. 

KONTAKT

Kontakt os - og hør om mulighederne for en helt uforglemmelig firmatur, familietur, skoleudflugt eller bare en tur for alle dine venner. Vi anbefaler, at I reserverer jeres gruppetur i god tid.

 

Salg 

E-mail: salg@faarup.dk