SKOLETUR

Ryk undervisningen til Danmarks sjoveste klasselokale

Klatretårnet_drengeflok

En tur i Fårup er en udflugt, som normalt varer hele dagen og er fuld af en masse sjove oplevelser. Vi kan sørge for det hele: Morgenmad, kilden i maven, sejlture, frokost og en tur i træstammerne. Har I tid, lyst og mulighed for det kan en tur i Fårup Sommerland kombineres med læring. Det skal nemlig være sjovt at lære! På en skoleudflugt til Fårup Sommerland har I mulighed for at flytte undervisningen ud af de normale rammer. Vi tilbyder gratis skolemateriale til både folkeskolen (0.-9. klasse) og gymnasier. Læs mere om begge muligheder nedenfor.

 

 

PRIS OG PERIODE

Skoleprisen er kr. 199,- pr. person og gælder for folkeskoler, privatskoler, efterskoler, ungdomsskoler, gymnasier, handelsskoler, fritidsklubber, SFO’er, DUS’er og ungdomsklubber. Sommerskoler får også skolepris.  

1 lærer/pædagog er gratis pr. 10 betalende elever. Der betales almindelig entré i weekender. 

Skolepris er gældende på hverdage i de nedenfor nævnte perioder, udenfor skolernes ferieperioder og gælder for ovenstående uddannelsesinstitutioner, hvor skolen arrangerer og betaler:

26. april - 28. juni 2024

5. august - 30. august 2024 

TEMAUGE

I hele uge 33 samt onsdag, torsdag og fredag i 34 og 35 holder vi temauger i Fårup. Her kan alle skole- og gymnasieklasser kan komme i Danmarks sjoveste klasseværelse hvor de gratis opgavesæt kan kombineres med et lærrige oplæg. Alle forlystelser er åbne.

Pris kun 199 kr. pr elev.

LÆS MERE

Undervisningsmateriale 2018 Tryk 0588 SE VIDEO

SE VIDEO

DET SKAL VÆRE SJOVT AT LÆRE

På en skoleudflugt til Fårup Sommerland har I mulighed for at flytte undervisningen ud af de normale rammer. Skoleturen giver eleverne nogle sjove og lærerige timer i Danmarks sjoveste klasselokale.

Lynet Drone 2020 Web A 0177
Klatretårnet

FOLKESKOLE

Opgaver til indskoling, mellemtrin og udskoling

Folkeskoler
Undervisningsmateriale 2018 Tryk 0575

GYMNASIUM

Opgaver på A, B og C-niveau

Gymnasier

INGEN SURE MADPAKKER
I SKOLETASKEN

I er velkommen til at medbringe jeres egen mad i Fårup. Parkens spisesteder er naturligvis også åbne, og rundt omkring i parken finder I et væld af muligheder for at fylde maven med et godt måltid mad. Skal det hele være lidt nemmere, har vi lavet et særligt tilbud til skoler. Vi gør opmærksom på, at spisning skal forudbestilles - hvis I ønsker nedenstående tilbud og pris. Har I brug for information om allergener, er vores personale behjælpelig ved bestilling. Der er følgende tilbud at vælge imellem:

Som tilvalg til jeres dag i Fårup kan I få fingrene i lækre Fårup Burgere inkl. pommes, 1 x ml. sodavand og 1x ketchup og 1x mayonnais.

Pris 109kr. pr. person (ekskl. entré til parken)

Burgermenuerne afhentes samlet til aftalt tidspunkt i en af vores restauranter.

Med fart over feltet skal der brændstof til kroppen, og her er der mulighed for at sætte tænderne i en frokostbuffet med friskbagte pizzaer og lune pastaretter i Restaurant Loen.

Til buffeten følger der sodavand ad libitum med.

Vi garanterer, at der er mad nok, så selv den mest sultne konfirmand bliver mæt.

Pris 195 kr. pr. person. (Normalpris 210kr.)

(ekskl. entré til parken)

Som tilvalg har I også mulighed for at købe lækre frisksmurte sandwich, hvor I kan vælge mellem følgende varianter:

  • Skinke/ost
  • Kylling/bacon
  • Røget laks
  • Tomat/Mozzarell

Nyd dem i parken eller tag dem med på hjemturen.

Pris 85 kr. inkl. 1x kildevand pr. person (ekskl. entré til parken)

Afhentes samlet til aftalt tidspunkt i en af vores restauranter. Aftales på forhånd.

I Fårup Sommerland tilbyder vi også de såkaldte ”Fårup dukater” til større grupper. Dukaterne er en værdikupon, som koster kr. 75,- pr. stk. og gælder ved alle spisesteder, butikker m.v. i parken. Måske er alle ikke sulten på samme tid, så stil sulten når I har lyst med Fårup Sommerlands dukater.

OBS:

Er der deltagere, der har allergier, må I meget gerne oplyse dette til os, hvis I bestiller forplejning.

VIP SKOLETUR I FÅRUP

Hvad siger I til at få hele Fårup Sommerland for jer selv?

Er I en hel efterskole, privatskole eller anden form for skole, der søger efter nye oplevelses- og aktivitetsmuligheder eller alternativer til udlandsrejser, der kan give eleverne en ægte ”waow”- effekt, så kig med her!

LÆS MERE

Overnat på Hotel Fårup

Når I kommer som skoleklasse er det selvfølgelig også muligt at kombinere jeres udflugt med en overnatning på Hotel Fårup.

LÆS MERE

SES VI I DANMARKS SJOVESTE KLASSEVÆRELSE?

I Fårup Sommerland kan vi tilpasse skoleturen, så den passer til de ønsker og behov, I har til jeres skoleudflugt. Vi kommer gerne med forslag til, hvordan I får det maksimale ud af skoleudflugten, uanset om I er en lille klasse eller en hel skole, der skal på skoletur.

Nedenstående formular skal kun udfyldes, hvis:

  • I er min. 20 personer
  • Faktura efterfølgende kan sendes via mail eller EAN (Ved fakturering via EAN, er det vigtigt, at kontaktoplysninger i formularen nedenfor passer med EAN nummer)
  • Ved skolebesøg er der 1 lærer/pædagog gratis pr. 10 betalende

BOOK EN SKOLEUDFLUGT HER

LEDSAGERERKLÆRING

Ledere og ansatte, der i forbindelse med arbejde er med som ledsagere, kan også komme gratis ind, mod fremvisning af ledsagererklæring. Erklæringen skal udfyldes og medbringes ved hvert besøg. Hent erklæringen her.

 

FAQ

Find svar på oftest stillede spørgsmål omkring en dag i skoven og undervisningsmaterialet i vores FAQ