Skip to the content
Food (1)

MAD & DRIKKE

Store oplevelser giver en stor appetit. Og bare fordi vi bor i en skov, behøver du altså ikke nøjes med nødder og bær. Det er nemlig vigtigt for os, at måltidet også bliver en fornøjelse for hele familien, og derfor finder du rundt omkring i parken et væld af muligheder for at fylde maven med et godt måltid mad. Nedenfor kan du klikke ind på de forskellige spisesteder og læse om udvalget af mad- og drikkevarer.

Grass

Oasen - Social Dining

I Restaurant Oasen finder du vores madkoncept Social Dining. Et koncept med masser af lækre retter - livretter til hele familien, så er det bare om at beslutte sig. 

 

Leaves

Restaurant Loen

I Restaurant Loen finder du Fårups appetitvækkende pizza- og pastabuffet med livretter for både børn og voksne.

Buffeterne består af et stort og spændende udvalg af retter, og de har alle sammen ét til fælles: Kvaliteten er helt i top!

 

Stars

Hotel Fårup

På Hotel Fårup kan familien nyde et lækkert måltid for store som små.

Enten a la carte frokost eller aftenbuffet eller snuppe eftermiddagskaffen i den hyggelige og rolige atmosfære. 

Manyleaves

Spisekammeret

En spændende verden af madoplevelser og hyggelige stunder venter for hele familien i Spisekammeret - vores lækre madsted lige i hjertet af sommerlandet. 

Uanset om du vil have maden med dig ud i parken eller foretrækker en lille spisepause med familien, er der noget for enhver smag.

Food (1)

Fårup Grillen

Fårup Grillen er burgere med bøffer lavet af rent oksekød, lækre burgerboller, og salaten er friskskåret og sprød. Samt lækre sandwich & salater. Der er skruet op for kvaliteten. Og det kan smages!

Forest

Napoleon Grillområde

Du er velkommen til at medbringe og nyde din egen mad i Fårup Sommerland.

I vores hyggelige grillområde, Napoleon grillplads, ved den store legeplads, kan du grille din medbragte mad på de store, nye Napoleon Rogue 525 gasgrill, som står tændt og klar til brug hver dag.

Manyleaves

Hotdog Hytten

I Hotdog Hytten tilbyder vi super lækre gourmet hotdogs med inspiration fra verdens lande.

På menuen finder du fem forskellige og opdaterede versioner af den ellers gode klassiske hotdog.

 

Rollercoaster

Tag madkurv med

Hvis du hverken har lyst til at grille selv eller få din livret serveret på et af vores mange spisesteder, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at tage en madkurv med hjemmesmurt klapsammen, gulerødder og dåsecola med ind i Fårup Sommerland.

 

KONTROLRAPPORTER

Se en oversigt over Fårup Sommerlands smiley-rapporter