PRAKTISKE INFORMATIONER

Vidste du, at du med Fårups app kan se ventetiden på de store forlystelser og få et kort over forlystelsesparken direkte ned på din mobil? Der er gratis Wifi i 7 zoner i parken og på Hotel Fårup - og vi har ladestandere til El-biler. I højsæsonen er der normalt færrest gæster i parken mandag, fredag og søndag. 

Alt dette og meget mere kan du finde information om her på siden.

Ved Informationen kan du tage et gratis armbånd med plads til dit telefonnummer. Nogle gange kan det nemlig godt være lidt svært at finde hinanden i Fårup, og derfor er det altid en god idé at give dine børn et armbånd på. Det gør det meget lettere for os at hjælpe dit barn med at finde sine forældre, hvis I ikke kan få øje på hinanden.

I vores Babycare Center, som du finder lige ved indgangen og ved Fårup Grill, kan du amme din baby i rolige omgivelser eller varme en sutteflaske i mikroovnen. Der er selvfølgelig også mulighed for at skifte de små. Se hvor du kan finde et af vores Babycare Centre her

Selvom vores besøgstal i høj grad afhænger af vejret, er der alligevel et par tommelfingerregler, du kan planlægge dit besøg efter. I højsæsonen er der f.eks. normalt færrest gæster i parken mandag, fredag og søndag, og i for- og eftersæsonen er almindelige hverdage de mindst besøgte. Vær dog altid opmærksom på lukkedage, når du planlægger dit besøg.

Vi forbeholder os ret til at lukke eller variere åbningstider for butikker, restauranter, forlystelser og øvrige faciliteter i parken, eks. på grund af lyn- og tordenvejr eller tekniske nedbrud. Forlystelserne lukker således køen kan afvikles til parkens officielle lukketid.  

Det er muligt at betale med både danske og udenlandske betalingskort i de fleste butikker i Fårup. Hvis du har brug for at hæve et mindre beløb, kan dette gøres i Informationen.

Åbner: Åbner oftes en halv time før parkens åbningstid.
Lukker: En time før parkens lukketid. Så kom altid mindst en time før parken lukker.

Store oplevelser giver en stor appetit. Og nu har vi gjort det endnu nemmere, når I skal spise i enten Loen, Oasen, Restaurant Helstegt eller på Hotel Fårup. Book dit bord allerede inden I besøger parken, eller mens I står ved en rutsjebane. Så undgår I kø ved spisestedet og har mere tid til at prøve rutsjebaner.

BOOK HER

Fårup Sommerland kan ikke gøres aftale- eller erstatningsansvarlig, når der optræder en begivenhed (force majeure), som er uden for Fårup Sommerlands kontrol.
Det er tilfældet ved bl.a krig, trussel om krig, naturkatastrofe, atomkatastrofe, oprør, uroligheder, terroraktiviteter, trussel om terror, ugunstige vejrforhold, brand, importforbud, sundhedskriser, epidemier og lignende sygdomsudbrud, karantæner og isolationer påberåbt af nationale myndigheder.

Hvis du er så uheldig at komme til skade, når du besøger Fårup, er hjælpen heldigvis altid tæt på. Henvend dig til den nærmeste medarbejder, så vil vedkommende forsøge at hjælpe dig eller eventuelt tilkalde en af vores førstehjælpere. Du kan også altid kigge forbi vores Førstehjælpshus bag Restaurant Loen, hvis du har et spørgsmål eller et mindre problem

Ved Informationen og i Aquaparken kan du leje et garderobeskab til dit tøj, en taske eller andet, du helst ikke vil slæbe rundt på. Du har ubegrænset adgang til skabet hele dagen. Skabet tilgås med en selvvalgt 4-cifret kode.

Prisen for et skab ved indgangen er 50,- kr. for et lille og 65,- kr for et stort.

I Aquaparken koster skabene 40,- kr for et lille og 60,- kr for et stort. 

I Fårup Sommerland kan du både blive mættet af oplevelser og lækker, hjemmegrillet mad. På Napoleon Grillplads finder du de super moderne Napoleon Rogue 525 gasgriller – hele 16 griller står klar til, at du kan lægge mad på risten. Grillene er placeret i Napoleon grillhytterne og under små telte, så du kan grille i al slags vejr

Vi tænder grillerne for jer hver dag kl. 11:30 - også alle dage i efterårsferien

Fårup er medlem af Mærkeordningen God Adgang. På deres hjemmeside kan du finde detaljerede oplysninger om adgangsforholdene i Fårup Sommerland. Klik her og læs mere

GoPro og lignende kameraer må benyttes i vores forlystelser, hvis de er sikkert fastmonteret til brystet med et godkendt spænde. Fordi sikkerheden altid kommer i første række, vil operatørerne ved de forskellige forlystelser i alle tilfælde have mulighed for ikke at tillade dig at have dit kamera med på turen.

Alle gæster der har et "Vis Hensyn"-kort kan henvende sig ved attraktionerne og få en tid til at prøve attraktionen. Tidspunktet noteres af operatøren på det udleverede "tidsbestillingskort". Hvis der fx er 20 minutters kø, vil man få en tid 20 minutter efter man henvender sig. Det vil sige, at man ikke skal stå i køen og vente, da man kommer ind gennem udgangen efter de 20 minutter. Du finder alle relevante informationer om særlige forhold for handicappede her.

Hvis du har været så uheldig at glemme noget i Fårup, kan du sende os en mail via vores kontaktformular.

Fårup er tilmeldt Hjertestarter-Netværket, fordi vi i tilfælde af hjertestop har en såkaldt Hjertestarter placeret i Informationen og på Hotel Fårup. Hjertestarteren er en transportabel, batteridrevet maskine, som skal betjenes manuelt. Den benævnes også en defibrillator. Hjertestarteren kan ikke fejlbetjenes og er let at bruge.

Henvend dig hurtigst muligt til den nærmeste medarbejder, hvis du vurderer, at der er brug for livreddende førstehjælp. Vores førstehjælpere er klar til at rykke ud i parken omgående.

Læs mere om Hjertestartere her: http://www.hjertestarter.dk 

I sommerperioden vil der være en del hvepse og bier i Fårup Sommerland. Er du allergisk over for enten hvepse- eller bistik, bør du derfor tage dine forholdsregler. Du kan altid henvende dig til den nærmeste medarbejder eller vores førstehjælp. 

Din hund er mere end velkommen i Fårup, men vi forventer dog, at den holdes i snor og under opsyn hele dagen. Ved indgangen finder du et stativ med poser til hundens efterladenskaber, og rundt omkring i parken kan din hund få en tår vand i en af vores "hundebarer". Det er ikke tilladt at efterlade hunden alene i en varm bil eller bundet fast til et træ, når I går rundt i parken.

OBS: Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at have hunde med ind i Aquaparken eller indendørs på vores restauranter

Ved indgangen kan du måle din højde og se, hvilke forlystelser du er høj nok til at prøve i Fårup. Du kan også få et armbånd med din højde i Informationen.

Børn og unge, der er anbragt på institutioner eller i døgnpleje, skal betale fuld billet- eller sæsonkortpris. Ledere og ansatte, der i forbindelse med arbejde er med som ledsagere, kommer dog gratis ind. Disse skal kunne fremvise gyldig dokumentation for, at de arbejder i institutionen eller døgnplejen. Ønsker du at betale med EAN-nummer, kan du hente og udfylde denne formular, som du afleverer ved billetlugen ved ankomst.

Hvis du har små børn med i Fårup, kan du ved trækvognene leje en enkelt trolley eller dobbelt trolley . De er udstyret med både benstøtte og kaleche, så de mindste kan slappe af eller få sig en lille lur i skyggen. En enkelt trolley koster kr. 60,- i leje pr. dag og en dobbelt trolley koster kr. 75,-. Husk gyldig billedlegitimation som pant.

Kontrolrapporter

Se Fårup Sommerland smiley-rapporter her 

Har du brug for at låne en kørestol, har vi et begrænset antal kørestole til udlån. Det koster ikke noget at låne en kørestol, men vi skal have gyldig billedlegitimation som pant.

Det er en god idé at reservere en kørestol i forvejen, så du er sikker på, at der er en til rådighed. Det eneste, du skal gøre, er at sende os en forespørgsel via vores kontaktformular. Hvis reserveringen sker senere end 3 dage før besøget, bedes du i stedet kontakte Informationen på tlf. 98 88 16 00.

I parken har vi forskellige ting, der særligt er tiltænkt kørestolsbrugere. I alle vores toge er der i den forreste vogn plads til en kørestol. I Rundrejsen kan kørestolsbrugere få sig en hyggelig karruseltur i Svanen. Og på legepladsen ved Fønix finder du en særlig trampolin, der kan bruges af kørestolsbrugere. 

Nu er det muligt at oplade el-biler, mens du giver den gas i parken. Vi har opsat 20 el-ladere på parkens parkeringsplads (du finder dem lige foran Falken). På hotellet har vi 6 el-opladere til hotellets gæster.

For at bruge el-laderne skal du medbringe dit eget ladekabel og hente appen Norlys Opladning. Gennem Norlys' app kan alle lade uanset nationalitet – og det kræver ikke noget abonnement.

Husk at flytte bilen når den er færdig opladt... Det er go' stil :-) 

Hvis du har lyst til at overnatte i nærheden af Fårup, kan du overnatte på Hotel Fårup, som ligger inde midt i parken. Eller på vores campingplads, Skovbrynet, som ligger 500 meter fra parken. 

I Fårup er der altid plads til at tage bilen med på skovtur - og så er det endda helt gratis! Hvis I ikke gider slæbe rundt på madkurv, badetøj osv. hele dagen, kan I altid efterlade det i bilen og hente det, når I får brug for det. 

Det er muligt at oplade el-biler, mens du giver den gas i parken. Vi har opsat 20 el-ladere på parkens parkeringsplads (du finder dem lige foran Falken). På hotellet har vi 6 el-opladere til hotellets gæster. For at bruge el-laderne skal du medbringe dit eget ladekabel og hente appen Norlys Opladning. Gennem Norlys' app kan alle lade uanset nationalitet – og det kræver ikke noget abonnement. 

Husk at flytte bilen når den er færdig opladt... Det er go' stil :-)

Du kan læse om vores nye billet- og prisstruktur her

 

 

Fårup Sommerland er røgfri. Vi har 12 rygezoner, hvor det er tilladt at ryge. Rygereglerne gælder også for brugen af E-cigaretter, som ligeledes kun er tilladt i de 12 rygezoner. Det er desuden tilladt at ryge på parkeringspladsen.

Dit kort er som udgangspunkt et digitalt kort, som du har på telefonen. Så spar plastikkortet, og hent vores app med dit sæsonkort. Hvis du har behov for et fysisk kort, vil det koste kr. 20,- i oprettelse i Informationen.

Glemmer du dit fysiske sæsonkort, kan du, hvis vi finder dig i vores system, komme i Fårup imod at betale et administrationsgebyr på kr. 20. Mistede, beskadigede og tabte sæsonkort erstattes ikke. Du kan dog købe et erstatningskort for kr. 20.

Kortet er personligt og må kun benyttes af kortholder. Ved udlån, overdragelse eller anden form for snyd, vil kortet blive inddraget og spærret. Bortkommet eller beskadiget kort erstattes ikke, men der kan udstedes et erstatningskort mod betaling.

Skal du en tur i Fårup, så kan du med fordel tage bussen. Du kan nemlig købe en kombineret billet til bussen/tog samt entré til Fårup. 

Klik her - og læs mere

Du finder vores toiletter i nærheden af stort set alle Fårups butikker. Handicaptoiletter finder du ved Aquaparken, i indgangsområdet, i Spisekammeret, bag Fårup Grill, i isbutikken ved den store legeplads og i nærheden af Fønix. Ved sidstnævnte finder du desuden skiftefaciliteter beregnet til både store og små. Ved indgangen og Fårup Grill finder du derudover vores Babycare Center.

Toiletterne rengøres flere gange dagligt af Fårups rengøringshold.

Tasker, tøj og trætte børn. Ja, vi ved godt, at der kan være nok at slæbe på, når I besøger Fårup. Derfor udlejer vi selvfølgelig også de praktiske trækvogne med plads til lidt af hvert. En trækvogn koster kr. 50,- i leje pr. dag. For at låne trækvognen kan du betale 100 kr. i depositum eller fx lægge gyldig legitimation, bilnøgler etc. som pant.

Hvis dit tøj er blevet lidt vådt efter en tur i Træstammerne eller en af vores andre forlystelser, kan du for kr. 20,- tørre det i tørretunnellen ved Træstammerne.

Du kan betale med Euro i alle Fårups butikker. Du skal dog være opmærksom på, at vi kun modtager sedler - og byttepengene får du selvfølgelig tilbage i danske kroner.

I Fårup har vi 7 slap-af-zoner, hvor der er fuld dækning med lynhurtigt internet. Her kan du nyde en rolig stund med telefonen, tabletten eller computeren.

Du finder WiFi-zonerne her:

  • Indgangsområdet/Spisekammeret
  • Området ved Skattekisten & Rævens Hule
  • Napoleon grillområdet & den store legeplads
  • Oasen & Loen
  • Fønix-området
  • Aquaparken
  • Hotel Fårup

Læs mere og se hvordan du får adgang til gratis WiFi.

PLANLÆG DIN DAG

Med Fårups smarte app til Android og iPhone får du ventetiden ved de store forlystelser og et kort over parken direkte ned på din mobil!

I appen kan du hele tiden se, hvor lang ventetid der er på de otte største forlystelser i Fårup. Så kan du hurtigt hoppe uden om de længste køer og bedre planlæggen dagen.

Hent Appen