Billig ferie med familien i Nordjylland

Loekken Badehuse 1200

Ferietid er familietid, og I kan sagtens holde en billig ferie med børnene, og stadigvæk lave mange sjove aktiviteter. Det er vigtigt, at du planlægger sommerferien i god tid, selvom du måske synes, at der er uendelig lang tid til sommerferien lige nu. Hvis du allerede nu booker og planlægger din sommerferie, er der uden tvivl gode muligheder for, at I kan få en billigere ferie med børnene, og I undgår derved at springe feriebudgettet.

En ferie kan også godt være lang, specielt for familiens yngste, hvis der ikke er planlagt nogen former for aktiviteter. For nogle familier kan feriebudgettet godt være ret småt, men heldigvis kan I sagtens holde ferie uden det behøver koste en formue, og derved tage på en billig ferie med børnene. Ferie med børn handler nemlig om meget mere end dyre charterferier til eksotiske feriesteder i udlandet. Det handler i langt højere grad om, at familien får tilbragt noget kvalitetstid sammen og laver nogle sjove og hyggelige aktiviteter.

Det er ikke altid nødvendig at være væk hjemmefra blot for at holde ferie. Ferien kan sagtens nydes med spontane ture og oplevelser af enten enkelte overnatninger eller af en dags varighed, hvilket gør det muligt for familien at tage på en billig ferie med børnene, hvor det ikke koster mere, end hvad budgettet tillader.

Hjortdal Dyrefarm 35923
Guldager2

Overnatning til en billig børneferie

Nogle gange kan I være heldige at finde et sommerhus, som I kan leje forholdsvist billigt. Der er også rig mulighed for at finde et vandrehjem, hvor I kan overnatte, eller I kan vælge at tage et telt med og booke en overnatning på en campingplads i Nordjylland – der er et utal af overnatningsmuligheder i Nordjylland, så I kan holde en billig børneferie, hvor feriebudgettet ikke bliver for højt, og hvor der er penge til at bruge på oplevelser.

Der findes også et stort udvalg af Bed & Breakfast, hvor I kan overnatte billigt hos private. Er I byboer, og har lyst til at give jer selv og jeres børn en oplevelse ud over det sædvanlige, kan I også vælge en bondegårdsferie, hvor I for en fornuftig pris kan overnatte på en bondegård og samtidig få fornemmelsen af landlig idyl med marker og dyr omkring jer.

 

Tad Boern Strandkant 1200

Hyggelige udflugter til en billig ferie med børnene

Ferien kan også tilbringes hjemme, uden det behøver være kedeligt. Lad kreativiteten få frit spil og find på forskellige former for aktiviteter, I kan lave sammen, hvor alle aktiveres. Det gør det muligt for jer at holde en billig ferie for børnene, hvor I hygger jer sammen.

I kan med fordel pakke en taske med strandtøj og en picnickurv med frokost og kolde drikkevarer og besøge en af Nordjyllands mange skønne badestrande. Nordjylland har nogle af Danmarks bedste badestrande, hvor I kan vandre langs vandkanten, bygge sandslotte og ikke mindst lege i bølgerne.

Den nordjyske natur byder på masser af gratis oplevelser for hele familien. Udover de dejlige badestrande byder den nordligste del af Danmark også på skønne klit- og skovområder, hvor I med garanti kan få utallige timer til at gå i hinandens selskab. Skovområder byder blandt andet på sjove skovlegepladser, og blandt andet i Rold Skov kan I boltre jer på mountainbike-baner.

 

Laesoe Salt

Besøg Læsø Saltsyderi - en anderledes oplevelse

Har I mod på at tage sejlturen med færgen til Læsø, er Læsø Saltsyderi helt sikkert en seværdighed, der er værd at besøge. Her kan I alle få et indblik i, hvordan det er at lave salt helt fra bunden af, og endda selv prøve det. I stedet for at tage færgen hjem den samme dag, har I også mulighed for at overnatte ved nærtliggende shelters for meget få penge, og virkelig være i et med naturen. Til de mindste er der en spændende legeplads, så hele familien kan få en spændende oplevelse.

Efter nogle dejlige dage på Læsø, er det også muligt at købe det salt, man selv har været med til at lave, så man kan smage på det over aftensmaden derhjemme.

 

Fs 0018

De sjove og vilde oplevelser

En billig ferie med børn kan sagtens indeholde en masse sjove og uforglemmelig oplevelser. Nordjylland har mange spændende seværdigheder, som ikke springer feriebudgettet. Et oplagt valg er Nordeuropas største akvarie, Nordsø Oceanarium, som med garanti er et hit hos både børn og voksne.

Er I til hæsblæsende action og et kæmpemæssigt vandland, er Fårup Sommerland et besøg værd. Her findes rutsjebaner, hoppepuder, kæmpe legepladser, et af Danmarks absolut største og sjoveste badelande og en masse andre sjove forlystelser for hele familien.

Der er uendelige muligheder for at holde en billig ferie med børn i Nordjylland, hvor I kan få en masse hyggelige og dejlige familieoplevelser sammen.