Tag på camping i Nordjylland

Fa Rup Camping Fora R 202322

En campingferie for hele familien

Som børnefamilie er det vigtigt, at ferien både byder på masser af sjov og aktiviteter for de små. Men det er samtidigt også vigtigt, at der er mulighed for afslapning for de voksne. På camping i Nordjylland er der mulighed for begge dele. I vil møde mange andre børnefamilier på campingpladsen, og der vil derfor være rig mulighed for, at børnene kan finde nye legekammerater. Nordjylland har et spændende udvalg af aktiviteter, seværdigheder og attraktioner for hele familien.

 

Skønne campingpladser i Nordjylland

Her giver vi dig mere information om attraktive og børnevenlige campingpladser i Nordjylland. Flere af pladserne har særlige tilbud til dig, der gerne vil kombinere camping i Nordjylland med mange sjove oplevelser i Fårup Sommerland.

Camping Hytte A Terrassen

1. Skovbrynet

Skal I en tur til Nordjylland, er camping en fantastisk mulighed for at komme tættere på naturen, og på hinanden. Skovbrynet ligger kun 500 meter fra Fårup Sommerland, men ligger også nær skov og strand.
Pladsen har mange overnatningsmuligheder, så I kan helt selv vælge om I vil medbringe eget telt/campingvogn, eller om I vil benytte jer af en af campingpladsens tilbud. Det er muligt at leje hytter, glampingtelte, ferielejligheder eller standpladser.

Udover overnatning, tilbyder Skovbrynet flere fine faciliteter. Campingpladsen har egen legeplads, en hyggelig opholdsstue, samt toilet- og badefaciliteter.
Skovbrynet har lavet en helt simpel prismodel, hvor strøm er inkluderet i prisen, uanset hvor mange I er, eller om I medbringer et telt, en campingvogn eller autocamper.

 

Frederik U7a0629 1600Px 1200

2. Hedebo Strandcamping

Vil I på camping i Nordjylland og være tæt på Fårup Sommerland? Så kan du godt sætte kursen mod Hedebo Strand Camping i Sæby i Nordjylland. Campingpladsen har 16 standardhytter og luksushytter og godt 600 pladser til autocamper, campingvogne og telte. Pladsen byder på et lækkert vandland og børnevenlig strand, så du kan nyde livet på solterrassen, i badelandet eller tage en svømmetur i Kattegat. Har du ikke selv telt eller campingvogn, kan du leje en af de meget populære hytter med 4 eller 6 sovepladser. Du kan også leje en campingvogn ved at kontakte pladsen. Pladsen har minigolf, tennisbane, bordtennis, multiarena, hoppepuder, legepladser, spillehal til de mellemste, TV stue og luksuskøkken med havudsigt. Man kan låne en computer i receptionen og leje adgang til Wi-Fi evt. for hele sæsonen. De fire servicebygninger har 19 familie baderum, supermarkedet har et stort udvalg og friskbagt brød, og cafeen giver mulighed for at slippe for madlavning.

Algadeogravmuseum 1200

3. Jambo Feriepark

På den nordjyske Vesterhavsstrækning mellem de to hyggelige feriebyer Løkken og Blokhus ligger Jambo Feriepark, som er et 5-stjernet ferieparadis.
Ferieparken giver mulighed for at du tager på camping med din egen campingvogn eller telt. Men du har også mulighed for at leje en luksuscampingvogn, hvor det hele står klar til ved ankomst, eller en af de hyggelige bjælkehytter med plads til seks personer, eget bad og fuldt udstyret køkken. Jambo Feriepark har været nomineret og kåret til den bedste campingplads i Danmark. Pladsen har et dejligt poolområde, store legepladser og en af Danmarks bedste minigolfbaner, der er bygget op omkring et afikansk tema. Fårup Sommerland er campingpladsens nærmeste nabo, men der er også flere gode MTB-spor i nærheden, og det er også muligt at leje heste eller at surfe i Blokhus og Løkken. I Jambo Feriepark arrangerer vores dygtige aktivitetsledere aktiviteter for børn i alle aldre hver dag hele sommeren.

 

Fre Bangsbo Udsigt Pikkerbakken 1200

4. Saltum Strand Camping

På Saltum Strand Camping er der aktiviteter og faciliteter for enhver smag. Faciliteterne på pladsen er gode og tæller bl.a. en ny servicebygning med bad og toiletter, indendørs og udendørs køkkenfaciliteter, nye Weber gasgrills til fri afbenyttelse og swimmingpool, legepladser, hoppepude, tennisbane, minigolfbane etc. Alle børn, voksne, familier og venner er velkomne på campingpladsen. Campingpladsen tilbyder også aktiviteter med lav puls, og du finder nemt et roligt sted, hvor du kan nyde en god bog, lægge din yogamåtte eller slå en solseng op og tage en lur.

Saltum Strand Camping ligger i gå-afstand fra Vesterhavets vilde bølger og brede sandstrande, midt i den smukkeste grønne natur. Her får du en aktiv campingplads med et bredt udvalg af faste familie- og sportsaktiviteter på programmet og en hyggelig og afslappet, børnevenlig atmosfære.

 

Sommerisaeby Museet 1200

5. Skiveren Camping

Er du i gang med at planlægge camping i Nordjylland for hele familien, så er Skiveren Camping et rigtigt godt valg. Skiveren Camping er den eneste 4 ½-stjernede campingplads i Skagensområdet, og her finder man 595 standpladser og 27 hytter.

Pladsen er omgivet af levende hegn, der giver læ og er med til at gøre de enkelte standpladser både hyggelige og ugenerte. Skiveren Camping har masser af aktiviteter for voksne og børn.

Pladsen har dejlige legepladser, swimmingpool, aktivitetscenter, adgang til minigolf og golf, tennis og padel tennis, fitness og wellness, fiskeri, cykling og et væld af andre sjove aktiviteter. Pladsen ligger syd for Skagen i det smukke, fredede område ved Tversted Klitplantage – ganske kort fra Vesterhavet.

Hirtshals Photo Robin Skjoldborg 54

6. Tannisby Camping

Er du på udkig efter den rette destination til camping i Nordjylland, og er du på jagt efter en lille, hyggelig campingplads, så skal du måske se nærmere på Tannisby Camping. Pladsen er en lille, hyggelig privatejet familie- og seniorplads, hvor ro og orden er i højsædet.

Pladsens ejere sætter kvalitet, sikkerhed og rengøring på både plads og faciliteter meget højt. Tannisby Camping har 20 pladser til mobilhomes – privatejede og egne, 160 standard enheder, ni autocamperpladser. Beliggenheden er også værd at undersøge nærmere – campingpladsen er nemlig placeret i Tversted, hvis strand er kåret til at være Danmarks bedste og vestkystens mest børnevenlige sandstrand.

Her kan man bade langs hele kysten, der strækker sig uafbrudt fra Skagen til Hirtshals, eller man kan dase i klitternes solgryder.

 

7. Egelunds Camping

Egelunds Camping er en moderne 3-stjernet familieplads med en hyggelig atmosfære. Der er god bevoksning omkring pladsen, der ligger skønt placeret tæt ved hav og by i fiskerlejet Lønstrup. Her er alt, hvad du skal bruge, hvis du planlægger camping i Nordjylland for hele familien.

Feriehytterne har egen overdækket terrasse, tv samt fuldt udstyret køkken. Nogle af feriehytterne har fælles badeværelse. Pladsen er udstyret med 5-stjernet velfærds- og sanitærbygning, familiebaderum, børnerum m/puslebord og børnetoilet. På selve pladsen er der trådløst internet, møntvaskeri, galleri samt en restaurant.

For de yngste campister er der rige aktivitetsmuligheder. Ungerne kan boltre sig i opvarmet swimmingpool med vandrutchebane og børneswimmingpool. Der er ny stor legeplads, også ligger det kun 800 meter fra pladsen ligger den skønneste badestrand.

8. Løkken Strand Camping

Leder du efter god gammeldags campingnostalgi så er Løkken Strand Camping måske noget for dig og din familie.

Campingpladsen har klitter, og ægte natur helt ud til Vesterhavet og stranden. Fra campingpladsen er der udsigt til Rubjerg Knude med det berømte fyrtårn, som blev flyttet ca. 70 meter. Stranden er en af Europas bedste med fint, hvidt sand, der fortsætter langt ud i havet.

Vil du bade, går der to minutter fra du forlader campingpladsen til du kan dyppe tæerne i vandet – der er nemlig en trappe ned til stranden direkte fra pladsen. Løkken Strand Camping ligger i et naturskønt, stille område kun 1,5 kilometer fra Løkken by og fra dele af pladsen, er der udsigt til havet, og der er er teltpladser i et bilfrit område oppe i klitten.

Bikinginskagen2 1200

9. Mariager Camping og Hytter

Lige på kanten af Mariager fjord ligger Mariager Camping og Hytter. Her er du tæt på både vand, skov og by.

Mariager er det ideelle udgangspunkt for jeres ferie, med byens midt blot 300 meter fra pladsen er der ikke langt til den hyggelige gamle købstad med bindingsværkshuse, stokroser og en skøn marina.

Derudover har du også mulighed for at holde dig aktiv i ferien, der er nemlig både tennis og golf lige i nærheden, yderligere kan man også leje kajakker, SUP og cykler på pladsen.

Der findes hos Mariager Camping og hytter et bredt udvalgt af overnatningsmuligheder. Udover campingvogne og hytter er det også muligt at leje pladser til autocampere og glampingtelte med panoramaudsigt over fjorden.

Piger Strand 1200

10. Vorupør Camping

Vorupør Camping er en hyggelig perle midt i Nationalpark Thy og Cold Hawaii.

Her har du mulighed for at bo på pladsen i egen campingvogn, i telt eller i en af pladsens 3 typer hytter. Du kan vælge mellem luksushytterne 'klittoppe' med fantastisk udsigt og udendørs spa. Havhytterne der ligger på første række ud mod vandet, eller et af fiskerhusene, hvor der er plads til hele familien.
Vorupør Camping er en selvbetjent campingplads, men faciliteterne er stadig helt i top. Ud over en placering på første række til vesterhavet ligger Vorupør Camping midt på hovedgaden i Vorupør by, og har derfor alle de lokale butikker lige i baghaven.

Hvis du er til en aktiv ferie er Vorupør Camping et perfekt match, her er der mulighed for surfing og mange andet vandsport, en tur på tennisbanen eller en rolig eftermiddag fiskeriets tegn.

 

Palmestrand 1200

11. Nordstrand Camping

Nordstrand Camping ligger lige i udkanten af Frederikshavn og byder på alt hvad feriehjertet kan ønske sig.
Kun 3 km fra Frederikshavn midtby, ligger Nordstrand Camping. Her har du mulighed for overnatning på en plads i egen campingvogn eller telt, derudover kan du booke både en simpel og luksushytte, hvis dette tiltaler dig mere.

Nordstand Camping byder på et væld af aktiviteter for store og små. For de aktive legebørn er der et stort indendørs legeland, indendørs pool eller I kan besøge en af de 3 udendørs legepladser. Til de lidt større feriebørn ligger pladsen ved siden af Frederikshavns populære palmestrand med beachvolleybaner, eller man kan på pladsen tage et spil bordtennis, spille minigolf eller fodbold. Nordstrand Camping har den perfekt beliggenhed til udflugter i hele Nordjylland, med en kort køretur til både Skagen, Nordsø Ocenarium og Fårup Sommerland.

 

Hvad koster en campingplads i Nordjylland?

Prisen for en enkelt overnatning på en campingplads kan variere meget fra sted til sted. Prisen på en campingplads bliver oftest udregnet efter antallet af personer, der overnatter. Prisen for en voksen ligger i gennemsnit mellem 60 kr. til 110 kr. alt efter hvornår på sæsonen der er tale om. For et barn op til 12 år ligger priserne mellem 45 kr. til 90 kr.
En familie på fire skal derfor forvente en pris på alt mellem 200 kr. op til 400 kr. for en enkel overnatning på en campingplads i Nordjylland.

 

Hvad skal man have med på camping?

Når man er på ferie med campingvogn er der nogle ting der er ekstra vigtige at huske, som skiller sig lidt ud. Eksempelvis caravanspejl, eget køkkenudstyr og toiletpapir.

Her er en kort liste med de ting vi finder vigtigst når man skal på campingferie:

  • Lommelygte og stearinlys
  • Forlængerledning
  • Spil og andet underholdning
  • Myggespray og -lys
  • Håndsprit

Og selvfølgelig fortelt, gulvtæppe og pløkker.