Tips til indendørs aktiviteter i Nordjylland

Skulle vejret være gråt og regnfuldt under ferien i Nordjylland, findes der stadig rigelig med aktiviteter for både børn og voksne i det nordjyske. Uanset hvor I har base, vil I kunne finde en indendørsaktivitet i nærheden af jer i Nordjylland.

Gigantium Svoemmehal

Gigantium Svømmehal

Byder vejret ikke på en dukkert i havet, er Gigantium Svømmehal helt sikkert et besøg værd for hele familien. Gigantium Svømmehal, også kaldet Aalborg Familiesvømmehal, er placeret tæt ved Aalborg Universitet og motorvejen, så det er let at komme til og fra i bil.

Om du er til ren afslapning i wellness-området, hvor du kan nyde spa, sauna og koldtvandsbasin, eller om du ønsker at svømmetræne eller have sus i håret, er Gigantium svømmehal lige stedet med lidt af hvert til hele familien. Deres faciliteter er nye og funktionelle, og når du trænger til en pause fra vandet, kan du sidde og nyde den dejlige udsigt over området igennem de store panoramavinduer.

Action House

Action House

Er I mere til fart over feltet og hæsblæsende action, er Action house, tæt på Løkken, et rigtig godt sted at tage hen for hele familien.

Her er der noget for en enhver smag. I kan blandt andet prøve kræfter med Danmarks tredje største indendørs Gokartbane, dystre i bowling, lasergame, paintball og legeland. Når sulten melder sig, kan I spise i deres restaurant.

Bolcheriet Loekken 1

Bolcheriet

Har I hang til søde varer, er Bolcheriet i Skagen et absolut must. Det er gratis, og man får mulighed for at komme helt tæt på et vaskeægte bolsjekogeri. Udover at høre historien om, hvornår man begyndte at spise bolsjer i Danmark og hele historien bag stedet, er der også mulighed for, at hele familien kan lave sine egne slikkepinde og bolsjer. Efter at have prøvet kræfter som bolsjemager, kan I besøge butikken, hvor I kan blande jeres egen pose med hjemmelavede bolsjer, som I kan nyde i bilen på vej hjem.

Aalborg Forsvars Og Garnitinsmuseum

Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum

Er I mere interesseret i at få nogle lærerige og spændende oplevelser sammen med hele familien, er Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum det rette sted. Her kan man blandt andet opleve en kæmpehangar fra 2. verdenskrig, og komme helt tæt på håndskydevåben, jagerfly, politimotorcykler og meget andet materiel, der har været en del af det danske forsvar i krigen. Så er I til den danske historie under 2. verdenskrig, er alt dette samlet under samme tag i Aalborg, og bestemt et besøg værd.

4D Bio 1

Indendørs i Fårup Sommerland

En ferie i det nordjyske er ikke fuldendt uden et besøg hos Fårup Sommerland. Sommerlandet tilbyder selvfølgelig også aktiviteter indendørs for hele familien. I kan f. eks. besøge Fårup Sommerlands kæmpestore indendørs aktivitetsland, Rævens hule eller sætte jer til rette i sædet med brillerne på i 4D-Biografen, og få en filmoplevelse ud over det sædvanlige.

Så fortvivl ej, hvis ferien byder på flere regnfulde dage. Der er nemlig rigeligt med indendørsaktiviteter fordelt i det nordjyske landskab. Udover de ovenfornævnte indendørsaktiviteter bør der også nævnes:

 

Gråbrødrekloster Museet

Skagens Museum

Lille Vildmosecentret