Skip to the content
  • Forlystelser
  • Billetter & sæsonkort Billetter
  • Åbningstider
  • Mad og drikke Mad
Ticket

SÆSONKORT TIL 2024

Køb sæsonkort til 2024 allerede i dag - og spar op til 100 kr. Kortet koster til og med den 31. december 2023 kr. 749,- Herefter stiger prisen.

Som altid så får du den billigste pris, hvis du køber sæsonkortet tidligt. Og i år giver det igen mening at købe kortet tidligt, for så kan du nemlig betale dine sæsonkort i små bidder - når du køber dem online.

Water Fun

NYHED 2024

 DANMARKS STØRSTE VANDLAND BLIVER ENDNU STØRRE, VILDERE OG VÅDERE

Nu kan alle vandhunde godt begynde at glæde sig til sommer 2024! Vi udvider nemlig vores populære Aquapark med to nye kæmpe store vandrutsjebaner, et nyt børnevandland og nye omklædningsfaciliteter. 

Manyleaves
Rollercoaster
Stars

Vil du være en del af team Fårup

Brænder du for fantastiske kollega- og gæsteoplevelser, er du nysgerrig og mester i at levere minder, der aldrig forsvinder, så er det nu du har en helt speciel chance. Vi søger lige nu kollegaer til den kommende sommer.

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.

Stars

Hold fest i Fårup

Har du lyst til at holde din næste fest på en lidt anderledes måde - blandt rutsjebaner og sjove attraktioner i Fårup? Vi arrangerer festen, som du ønsker det og tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker.

Uanset om det er den kommende konfirmation, din 60 års fødselsdag eller festen for alle kollegaerne, så har vi rammerne til at skabe den fest, du drømmer om.

EN FANTASTISK FORLYSTELSESPARK PLACERET I JYLLAND

Vores fabelagtige forlystelsespark ligger placeret i Jylland. Her er der rig mulighed for at skabe fantastiske minder med din familie. Vi har forlystelser, der giver dig luft under vingerne. I kan også prøve én af vores skønne restauranter, der serverer et velsmagende måltid for både store og små. Kunne du tænke dig at prøve at vågne op i parken, så kan du altid overnatte på vores 4-stjernede hotel: Hotel Fårup.

Sun Flower

FERIETIPS

I Nordjylland er der en masse spændende attraktioner og oplevelser for hele familien - og du kan sagtens tilbringe mere tid end blot en endagstur. Vi har samlet en masse spændende ferietips.

 ET PRISBELØNNET SOMMERLAND UDE I SKOVEN

Fårup Sommerland er et prisbelønnet sommerland helt ude i skoven. Seneste priser tæller 'Europas bedste forlystelsespark med under 1,5 mio. gæster ved Park World Excellence Awards 2021 og 2022, samt 4 flotte priser til vores nye fugl i skoven, Fønix, for 'Bedste rutsjebane i Europa 2022', 'European Top New Attraction 2022', 'Europas bedste nye rutsjebane 2022' ved henholdsvis Parkworld Excellence Awards, Parksmania Awards & European Star Award, og derudover har den hevet en 'FKF-Award' i kategorien 'Roller Coaster' hjem ved Freundeskreis Kirmes und Freizeitparks e.V.

Læs mere lige her