Børste

  • calendar_month 10.+11. august 2024
  • schedule Kl. 11:00 på Eventpladsen
  • book_online Almindelig entrébillet eller fremvis sæsonkort

Børste

Minisjangs populære stjerne Børste er klar til at fortrylle gæster i Fårup med et helt nyt og spændende show! Den 10. og 11. august kl. 11:00 vil Fårup blive forvandlet til en stor fest, når Børste indtager scenen med et sprudlende og energisk show, der vil begejstre de yngste medlemmer af publikummet.

Børnene vil blive trukket ind i Minisjang Universet med de populære sange som "Hjulene på bussen", "Borte-Tit" og "Omvendt dag", der vil skabe genklang i alles hjerter og få børnene til at synge med af fuld hals.

Børste og hans nye ven optræder sammen og vil inddrage publikum i showet, hvor børnene vil få rig mulighed for at danse med og deltage aktivt i forestillingen.

Events 2024

Sæson 2024 bliver fyldt med en masse hyggelige, sjove og fede events i skoven. Med et sæsonkort får du gratis adgang til alle events!

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.