Høstfest OG LYSFALD

Dsc8886 Web
  • calendar_month 4.-6. + 11.-20. oktober 2024
  • book_online Almindelig entrébillet eller fremvis sæsonkort

HØSTFEST OG LYSFALD

Kom til Høstfest i Fårup Sommerland i efteråret. Igen i 2024 åbner vi op for Høstfest og Lysfald allerede i weekenden d. 4.-6. oktober og selvfølgelig i hele efterårsferien fra d. 11.-20. oktober. Her kan du opleve ægte efterårsstemning og max hygge, når vi slår dørene op til Høstfest! 

* Fredag den 4. og 11. oktober åbner parken først kl. 15:00. Alle andre dage åbner parken kl. 11:00

Når solen går ned, bryder lyset frem til LYSFALD. Oplev når parken prydes med tusindvis af funklende lamper, og kom med på en rejse i lys og lyd! Dette år byder på endnu flere lys og endnu flere spektakulære installationer og oplevelser!

FOR HELE FAMILIEN

Høstfest i Fårup er noget helt særligt. Skoven er klædt i varme efterårsfarver og pyntet smukt i bedste Høstfest-stil. Alle dage kan du opleve en masse spændende aktiviteter - dyst for eksempel mod hele familien i knoldselleri-bowling, ærtepose-kast eller græskar-kryds og bolle.

Der er også tændt op i små hyggelige bål rundt om i parken, hvor I kan sidde og få varmen eller hygge med popcorn.

LÆS MERE OM HØSTFEST

Hoestfest Faarup 5460 Kopi

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.