Ridetur i Nordjylland

Hestetur Plantagen 2019 0717

Fårup Sommerland tilbyder rideture i Nordjylland på alle niveauer. Kom med på en skøn ridetur gennem skoven, naturen og terrænet omkring Fårup. Vi tilbyder forskellige rideture, som er passet til både erfarne, let øvede ryttere og begyndere.

Vores islandske heste er rolige, pålidelige og vant til børn, så der er garanti for en sjov oplevelse. Alle ture er i følge med en erfaren guide, som kender både hestene og området omkring Fårup særdeles godt. 

BOOK PLADS TIL EN RIDETUR I NORDJYLLAND

Alle rideture skal bookes og betales i forvejen for at sikre, at der er plads.

I 2024 er der først rideture fra uge 6.

Skulle der være fuldt booket, den dag du gerne vil på ridetur, så er du velkommen til at give Else et kald, så vil hun prøve at se, hvad hun kan gøre. Else kan fanges på: 20 73 01 91

RIDETURE PÅ ISLANDSKE HESTE

Tag med på denne hyggelige ridetur i Fårups smukke natur. Vi mødes i stalden, hvor I er med til at klargøre hestene, herefter tager vi en smuk tur rundt på hesteryg. Sammenlagt varer turen 2 timer inkl. klargøring af hestene - hvor 1,5 time er på hesteryg. Det er vigtigt, at du har redet før og selv kan styre hesten.

Har du spørgsmål vedrørende rideturene, kan Fårups hesteansvarlige, Else, kontaktes på tlf.: 20 73 01 91

GRUPPER OG SPECIELLE ARRANGEMENTER

Det er også muligt at booke rideture i hverdagene efter aftale for fx skoler, institutioner, opholdssteder og firmaarrangementer. I kan også kombinere rideturen med fx frokost på Hotel Fårup, overnatning eller besøg i Fårup Sommerland,

Hvis I ønsker at booke en gruppeudflugt eller et specielt arrangement med rideture, så kontakt Fårup direkte på 96 73 92 07 eller booking@faarup.dk for at høre nærmere om mulighederne.

Gode råd - når du skal på ridetur i Nordjylland

Her er en lille liste af gode råd for dig, der skal med på en af vores hyggelige rideture i Nordjylland:

  • Medbring fornuftigt tøj og fodtøj, der passer til vejret.
  • Alle ryttere skal ride med hjelm - der kan gratis lånes ridehjelme til turen
  • Ryttere må max. veje 100 kg og turen er på eget ansvar
  • Prøv også vores andre forslag til en aktiv ferie eller udflugt

FAQ

FAQ

Hvor kan man ride på heste?

Du kan booke ridetur på Fårup Sommerlands islandske heste ved at kontakte Else, der passer vores søde heste. Else kan fanges på tlf.: 20 73 01 91.

Hvor kan man ride på heste i Jylland?

Uanset om du er voksen eller barn og uanset om der er tale om din familie, en skole eller et firma, så kan Fårup Sommerland arrangere rideture for jer i den dejlige nordjyske natur.

Hvor kan børn ride på pony?

Børn er meget velkomne i Fårup Sommerland, hvor man både kan ride rigtigt på en tam og rolig islandsk hest eller få en trækketur på en sikker og tryg måde.

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.