Udflugter i Jylland

Oplevelser for hele familien

Weekenderne og ferierne byder ofte på tid til at være sammen med familien. Mangler du sommetider inspiration til sjove oplevelser, du kan lave sammen med dine børn? Vi har samlet en række sjove, spændende og ikke mindst budgetvenlige idéer, som du kan tage i brug, næste gang du skal på udflugt i Jylland med familien.

Nordjylland 48160

Masser af naturoplevelser

Med sommeren lige rundt om hjørnet er det helt oplagt at tage familien med på udflugt ud i den danske natur. Uanset om I er til hav, strand og klitter, eller frodig skov, åer og søer, byder Danmark på utallige naturskønne områder.

Fisk 32255

Frihed med en fiskesnøre

Uanset om I besøger Jyllands vestkyst eller østkyst, findes der mange strækninger, hvor det er muligt at kaste snøren ud og krydse fingre for fangst. Synes I der er for langt til kysten, byder Jylland på mange fjorde, søer, åer og ikke mindst put and take-søer, hvor I kan kaste fiskesnøren ud

Thy Nationalpark 19140

Danmarks Nationalparker

Der findes på nuværende tidspunkt tre nationalparker i Danmark, og de er alle beliggende i Jylland. Her er der mulighed for at opleve storslået og helt unik natur. Besøg en af parkerne med dine børn, og tag en vandretur ud i den enestående natur. Nationalparkerne er Mols Bjerge, Thy Nationalpark og Vadehavet ved Esbjerg.

Himmelbjerget ved Silkeborg

Besøg Himmelbjerget, der ligger placeret midt i den skønne frodige natur omkring Silkeborg. På toppen af bjerget kan I nyde den smukke udsigt over smukke bøgeskove, Silkeborg Søerne, bakker og dalene og ikke mindst Danmarks længste vandløb, Gudenåen. På Himmelbjergpladsen kan I parkere bilen, og på pladsen findes en stor legeplads til børnene, et hotel og en masse boder, hvor I kan købe både mad og drikke eller en lille souvenir til at tage med hjem.