1.12.0.5516
Skip to the content

Aktiv ferie med børn

Børn har uendelige mængder af energi, som skal brændes af. De fleste børnefamilier planlægger derfor at tage på en aktiv ferie med børnene, hvor børnene har noget at lave, så de kan få brugt deres energi og ikke kommer til at kede sig. I behøver ikke pakke kufferten og købe dyre flybilletter for at tage børnene med på en aktiv ferie sydpå. Der er masser af muligheder for at få en aktiv familieferie i børnehøjde, hvor der mange forskellige forlystelser, attraktioner og seværdigheder, som I bør besøge på jeres ferie i Nordjylland.

Skønne naturoplevelser

Uanset om I er til sved på panden, afstressende vandreture eller spændingsfyldt action, så giver Nordjylland jer et væld af muligheder at vælge imellem, når I planlægger en aktiv ferie med børnene. 

Nordjylland byder på nogle af Danmarks bedste badestrande, og er din familie ægte vandhunde, er det oplagt at tage på en badeferie i Nordjylland. Ud over dejlige badestrande så langt øjet rækker, byder Nordjylland også på masser af naturskønne områder. Tag familien med på vandretur eller cykeltur, og oplev en smuk natur i en god blanding af klitter, plantager og skovområder - der findes et væld af gode muligheder til den aktive børneferie. 

Ud over skønne vandreruter i Rold Skov, som er Danmarks største skov, kan I også prøve kræfter med flere forskellige mountainbikeruter. Her finder I bl.a. den ekstreme og krævende downhill-bane, som på trods af sin kun 450 meter lange strækning byder på en højdeforskel på 45 m. Der er naturligvis også ruter, hvor de mindste kan være med.

Der er også mulighed for at opleve en anderledes ferieform med familien, nemlig en kanoferie. Nordjylland byder på flere forskellige åer, og der er derfor mulighed for at opleve Nordjylland fra en anden side.

Derudover er der også mulighed for at prøve kræfter med ridning. Så hop op på hesten og kom afsted. 

Uendelige muligheder til en aktiv børneferie

Skal I på en aktiv børneferie i Nordjylland bør I besøge Danmarks sjoveste sommerland, Fårup Sommerland, som byder på masser af sjove aktiviteter for hele familien. Det er en populær ting hos mange familier at kombinere ferien med en tur i en sjov forlystelsespark, hvor familien kan få en fantastiske oplevelser sammen. I skal huske at afsætte rigeligt med tid til jeres Fårup-tur, hvis I skal prøve alle forlystelser – og også have tid til at prøve nogle af dem mere end én gang. Fårup Sommerland byder på masser af action og aktiviteter, som både giver sved på panden og får pulsen i vejret. Fårup Sommerland er uden tvivl det oplagte valg til en aktiv ferie med børn, og børnene vil med garanti få brugt en masse af deres energi i Fårup Sommerland. 

Er I mere til aktiviteter ude i naturen, er der også mulighed for at besøge nogle af de mange skovlegepladser, som I finder mange forskellige steder i Nordjylland. Pak med fordel en picnickurv, så I kan nyde naturen, imens børnene slår sig løs på legepladsen.