Skip to the content

TEAMBUILDING I FÅRUP SOMMERLAND

Fårup Sommerland har de perfekte rammer til en sjov dag med teambuilding.
Bliv rystet sammen, styrk samarbejdet og øg motivationen gennem vores teambuildingaktiviteter.

Stars

FÅRUP TEAM CHALLENGE

Fårup Team Challenge er lavet som et stjerneløb med 8-10 teambuildingøvelser, som er med til at styrke fællesskabet. Opgaverne kan både være fysiske og mentalt krævende, men vi tilstræber os altid på at ramme så mange kompetencer, at alle kan være med.

Efter dagens fysiske teambuilding-program er det blevet tid til hygge. I kan eksempelvis arrangere forfriskninger ved Hotel Fårup eller booke vores populære Bålhytte. Her kan vi kåre dagens vindende hold, den bedste teamplayer, skæveste vinkel eller andre sjove priser, hvis I ønsker dette.

Varighed 3 timer

Stars

FÅRUP ESCAPE GAMES 

Fårup Escape Games er en aktivitet, der kan afvikles udendørs eller indendørs alt efter vejret. Med vores Escape Games skal teams i grupper af op til 5 personer dyste om at løse en række gåder og opgaver omkring et bord, hvorpå der er en række rekvisitter og gadgets. Der er flere forskellige temaer at vælge imellem. Bryd f.eks. ind i BOKSEN og find de vises sten, eller forhindr et terrorangreb i OPERATION MINDFALL.

Escape Games er en sjov og alternativ teambuilding-aktivitet, der ikke er fysisk og ikke kræver omklædning, men kan gennemføres i almindeligt tøj. Alle kan være med uanset alder og fysik. Gåderne, teamet skal løse, er opbygget, således de både kræver logisk tankegang, kreativ mindset og lidt fingersnilde. På den måde skulle hele teamets kompetencer gerne komme i spil til den fælles opgaveløsning. Escape Games er aktiviteten til dig, der ønsker en styrket relationsdannelse og lidt konkurrence med fokus på social hygge.

Er I en større gruppe, opsætter vi flere spil, således I kan dyste og konkurrere mod hinanden. Selve spillet tager ca. 1 time. Derudover er der en kort intro til konceptet og en kort evaluering efterfølgende.

 

Varighed ca. 1,5 time 

Stars

SKATTEJAGTEN

Skattejagten er Fårup Sommerlands populære forhindringsbane, og nu kan I afprøve den sjove teambuildingaktivitet på en helt ny måde. Vi har krydret banen med sjove opgaver, der alle kræver god kommunikation og evnen til at lytte til hinanden.

I bliver delt ind i hold, får den nødvendige introduktion af professionelle instruktører, og så kan banen indtages. I kan som team selv vælge jeres niveau, og dermed kommer alle med rundt på den mere end 200 meter lange tur.

Hvem tænker, det er svært at binde en knude? Men har I prøvet det med bind for øjnene, hvor fire kolleger skal igennem rebet samtidigt? Her garanterer vi et anderledes og sjovt teamforløb.

Varighed 2 timer 

LEJ EN RUTSJEBANE

I Fårup giver vi jer mulighed for at leje en af vores rutsjebaner, så I har den helt for jer selv, når I holder arrangement eller møde på Hotel Fårup. Tag eksempelvis en af jeres pauser, hvor I nyder frokosten eller kaffen og kagen ind imellem rutsjebaneturene. Vi oplever, at det tilfører ny energi - og bagefter kommer der endnu flere gode ideer frem ved mødebordet.

Varighed ca. 45 min.

 

Rollercoaster

FÅRUP TEAM RACE PÅ STRANDEN

Tag på sjov teambuilding i den skønne natur i Nordjylland omkring bunkeranlægget fra anden verdenskrig ved Løkken. Glæd jer til en konkurrencepræget dyst, team mod team. Dysten bliver afviklet som et klassisk teamrace med diverse udfordringer på stranden, i havet, ovenpå og indeni de forskellige bunkers.

Efter 2 timer med høj puls, sand i skoene og vind i håret er der tid til bålkaffe og en evaluering.

Du kommer til at opleve dine kollegaer på et nyt plan og kan forvente et stærkere team efter nogle timer ved kysten med gode grin og logisk tænkning.

Varighed 3 timer  

RUNDVISNING I FÅRUP SOMMERLAND

Nu har I muligheden for at få historien om et sommerland, der i mere end 40 år har skabt oplevelser for både store og små. Hør om den iværksætterånd, der har udviklet nye forlystelser og opfundet løsninger, der siden er brugt af forlystelsesparker i hele Europa. Og så får I selvfølgelig også fortællingen om nogle af parkens forlystelser, sjove anekdoter og et indblik i, hvad det kræver, når en idé bliver til virkelighed – og der pludselig står en ny flot rutsjebane, et hotel eller man har opfundet hoppepuden.

Turen starter på Hotel Fårup og er en gåtur rundt i parken. Vi anbefaler påklædning efter vind og vejr. Det vil være muligt at kombinere jeres rundvisning med forplejning på Hotel Fårup.

Varighed 90 min.

Det vil ikke være muligt at få rundvisning i uge 26-32

Water Drops

RIDETUR PÅ EGNE HESTE

Oplev de naturskønne områder omkring Fårup fra en hesteryg. Rideturen foregår på rolige og pålidelige islandske heste, så både erfarne og uerfarne ryttere kan være med. På turen får I selskab af en guide, som kommer med spændende fortællinger omkring Fårups heste. Efter en skøn tur på hesteryg er det muligt af slutte af med kaffe eller en kold forfriskning i stalden.

Læs mere om vores ridetur 

GØR-DET-SELV-PAUSER

Trænger I til at kickstarte energien og gruppedynamikken i jeres møde, er Fårups nye gør-det-selv pauser med sjove energizers og powermingling-øvelser en effektivt og afvekslende måde at gøre det på. I kan låne en mappe med opgaverne på Hotel Fårup eller få dem tilsendt inden jeres møde.

Energizers og powermingling-øvelser er korte og enkle øvelser og lege, som i princippet kan bruges når som helst og hvor som helst. Brug energizers, når I trænger til en god pause og noget energi i lokalet, og lav powermingling-øvelserne, når I skal lære hinanden bedre at kende, og deltagerne skal give noget af sig selv til gruppen.

Vi garanterer for smil og gode grin undervejs!

SLUT DAGEN AF MED MANÉR

Efter en sjov dag med teambuildingaktiviteter kan I slutte dagen af med forfriskninger ved Hotel Fårup eller ved den populære Bålhytte. Her kan vi kåre dagens vindende hold, bedste teamplayer, skæveste vinkel eller andre sjove priser, hvis I ønsker dette.

Forest

KONTAKT

Kontakt os - og hør om mulighederne for dit næste møde eller konference. 

Salgschef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk