FAQ om Campingpladsen

Hvis du ikke har modtaget din bekræftelse pr. mail, umiddelbart efter du har foretaget reservationen, så vær opmærksom på, at den kan være havnet i uønsket/spam mail. Hvis du ikke finder den der, bedes du sende os en mail på camping@faarup.dk, så er vi klar til at hjælpe jer.

Der kan sagtens bookes ophold på Skovbrynet uden billetter til Fårup Sommerland. Når du foretager din booking, skal du blot fravælge entrébilletter til parken. Vær dog opmærksom på, at det kun er muligt at få 20% i rabat på entrébilletten til parken, hvis denne købes, når du foretager din booking til Skovbrynet Det er altså ikke muligt at få 20% i rabat på entrébilletten, hvis du ønsker at købe entrébilletter til parken, efter du har foretaget din booking til Skovbrynet.

Såfremt der i forbindelse med booking af opholdet er bestilt en afbestillingsbeskyttelse, som koster 99 kr. på Skovbrynet, træder denne i kraft, såfremt der opstår akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald, som rammer den person, der har bestilt opholdet, ægtefælle, børn, forældre eller søskende.

Hele opholdets pris tilbagebetales.

Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst godtgøres hele pakkeprisen, dog med fradrag af kr. 300,- i administrationsgebyr. 
Ved afbestilling mellem 30 dage og 8 dage før ankomst, godtgøres 50 % af pakkeprisen samt et fradrag på 300 kr. i administrationsgebyr.
Ved afbestilling mindre end 8 dage før ankomst, sker der ingen godtgørelse.

Hvis I ønsker at ændre jeres booking til en anden periode, kan det sagtens lade sig gør mod et administrationsgebyr på kr. 300,-. Dog skal ændringen ske senest 8 dage før jeres oprindelige ankomstdato. Hvis I flytter opholdet til en dyrere periode, betales differencen og hvis det flyttes til en billigere periode, får I differencen tilbagebetalt.

Check ind i hytter, glampingtelte og lejligheder er fra kl. 15:00 og standpladser er fra kl. 11:00. 

Hvis I har købt billetter til Fårup Sommerland, er I selvfølgelig velkomne til at besøge sommerlandet, fra parken åbner. Bil og bagage kan enten parkeres på campingpladsen eller i Fårup Sommerland.

Check ud er kl. 10:00 både for hytter, glampingtelte, lejligheder og standpladser. 

Ved både Skovbrynet og Fårup Sommerland er der naturligvis gratis parkering. 

Lejer du en standplads, er standpladsarealet også tiltænkt parkering af egen bil. 

Kørsel på pladsen er ikke tilladt fra kl. 22:30 til 7:00. I dette tidsrum vil bommen ved campingspladsens indgang være slået. 

Når I kører på pladsen, bedes I tage hensyn til, at der er legende børn og andre barnlige sjæle på pladsen. 

Ved Fårup Sommerland er der mulighed for at oplade jeres el-bil, hvis I har entrébillet til sommerlandet. 

Som gæst på Skovbrynet kan du benytte dig af en række forskellige faciliteter. Vi har bl.a.:

  • Legeplads, Opholdsstue poolbord og bordfodbold
  • Kiosk
  • Køkken til fri afbenyttelse
  • Toilet- og badefaciliteter

 

Det er ikke muligt at lade din elbil på campingpladsen, men på Fårup Sommerlands parkeringsplads, 500 meter fra campingpladsen, kan du lade din elbil, hvis du entrébilletter til parken.

Ikke langt! En hyggelig sti på 500 meter forbinder Skovbrynet og Fårup Sommerland. Du kan derfor nemt bevæge dig frem og tilbage mellem campingplads og sommerland, hvis du har entrébillet til sommerlandet.

Rengøring af hytte, glampingtelte og lejlighed er inkluderet i prisen, når du booker ophold på Skovbrynet.

Køkken-, toilet- og badefaciliteter checkes og rengøres dagligt. Husk dog at rydde op efter dig, når du gør brug af de fælles faciliteter, så alt står rent og ryddeligt til de næste, der skal bruge faciliteterne.

Familiens hund er mere end velkommen på campingspladsen. Det koster blot et rengøringstillæg på kr. 149,-, når du medbringer din hund i Hytte A, Hytte B, Hytte C, glampinghytter og i vores lejligheder. 

Når I booker en standplads, er det altid inklusiv strøm, og prisen er den samme, om I kommer med et telt, en campingvogn eller autocamper. Dog max. op til 700 watt. 

Hvis I booker en hytte eller en lejlighed er det også inkl. strøm.

Skovbrynet har ingen ansvar for ødelagte ledninger, eller skader som følge af strømsvigt.

På campingpladsen tager vi mod Euro - men kun sedler. I få penge retur i dansk valuta.