Overnatning nær Fårup Sommerland

Mg 1367

Der findes forskellige overnatningsmuligheder tæt på Fårup Sommerland. Få et overblik over mulighederne og find den overnatningsform, der passer til dig og dit budget.

Camping i det fri

Holder du af friheden ved at campere, er der mulighed for at tage campingvognen med til Nordjylland, når du vil besøge Fårup Sommerland. Du finder nemlig en masse skønne campingpladser i nærheden, som både er for store og små. Du kan blandt andet besøge:

  • Blokhus By Camping ligger i den hyggelige by Blokhus, hvor der hele året er sjove aktiviteter for alle aldre. Campingpladsen ligger desuden tæt på skoven og blot 900 meter fra stranden, og så er der kun 1 kilometer til Fårup Sommerland.
  • Saltum Strand Camping er en hyggelig campingplads, der byder på en aktiv ferie med løb, mountainbike, swimmingpool og minigolf. Saltum Strand Camping ligger kun 4 kilometer fra Fårup Sommerland.
  • Løkken Klit Camping ligger placeret et par hundrede meter fra en af Nordjyllands dejligste strande. Den børnevenlige campingplads har mange sjove aktiviteter. Løkken Klit Camping ligger 11 kilometer fra Fårup Sommerland.
Feriepartner Sommerhus

Ferie med sommerhusstemning

Tænd op i grillen, lad de små lege i haven og nyd hinandens selskab. Nordjylland danner nemlig ramme for utallige sommerhuse, der matcher alle behov, afhængig af hvilket type sommerhus, du er på jagt efter.

Du kan finde sommerhuse, der er placeret i byen, hvor du kan bruge tid på at shoppe i de mange butikker. Ønsker du derimod naturidyl og langt til naboerne, finder du et væld af hyggelige sommerhuse, som ligger for sig selv.

Ønsker du at tilbringe ferien i et sommerhus, men rækker feriebudgettet ikke til det? Så kan du med fordel overveje at tage afsted udenfor uge 29, 30 og 31 – de uger er ofte de dyreste, da de ligger i højsæsonen.

Telttur for hele familien

Tag familien med på en telttur, hvor I kan nyde naturen i fulde drag og være jer selv. Der er en række statsskove nær Fårup Sommerland, hvor du kan overnatte ganske gratis. Se oversigten over skovene og reglerne for fri teltning her.

Hop på cyklen og kombinér teltturen med en sjov, aktiv ferie. Det er nemlig en god måde at opleve Nordjylland på, hvor du selv bestemmer tempoet. Der er et væld af smukke og børnevenlige cykelruter, der vil give dig og familien nogle hyggelige oplevelser sammen.

Hotel Nyhedsbrev 1 1 3

Forkælelse på hotel

Du kan også få et afbræk fra en travl hverdag og blive forkælet, når du skal besøge Fårup Sommerland. Der ligger en række skønne hoteller i nærheden, hvor I kan bo på jeres tur til Nordjylland:

  • I Blokhus ligger det skønne badehotel, Strandhotellet, der emmer af velvære og kvalitet. Hotellet ligger placeret centralt i byen, men er i gåafstand til stranden. Strandhotellet ligger kun 5 km fra Fårup Sommerland.
  • Hotel Løkken Strand er placeret i den hyggelige by, Løkken. Byen byder på alt fra gode strande og aktive oplevelser til hyggelige caféer og butikker, der er et besøg værd for hele familien. Hotellet ligger 16 km væk fra Fårup Sommerland.
  • Et alternativ til hotellerne tæt på Fårup er at bo midt i parken på  Hotel Fårup. Det er forbundet med en række fordele, hvor I blandt andet har parken for jer selv en halv time før, den åbner.