Skip to the content

SKOLETUR

En tur i Fårup er en udflugt, som normalt varer hele dagen og er fuld af en masse sjove oplevelser. Vi kan sørge for det hele: Morgenmad, kilden i maven, sejlture, frokost og en tur i træstammerne. Har I tid, lyst og mulighed for det kan en tur i Fårup Sommerland kombineres med læring. Det skal nemlig være sjovt at lære! På en skoleudflugt til Fårup Sommerland har I mulighed for at flytte undervisningen ud af de normale rammer. Vi tilbyder gratis skolemateriale til både folkeskolen (0.-9. klasse) og gymnasier. Læs mere om begge muligheder nedenfor.

 

PRIS OG PERIODE

Skoleprisen vil være kr. 175,- pr. person og gælde for folkeskoler, privatskoler, efterskoler, ungdomsskoler, gymnasier, handelsskoler, fritidsklubber, SFO’er, DUS’er og ungdomsklubber.

Der betales almindelig entré i weekender. 1 lærer/pædagog er gratis pr. 10 betalende elever.

Skolepris er gældende på hverdage i de nedenfor nævnte perioder, udenfor skolernes ferieperioder og gælder for følgende uddannelsesinstitutioner, hvor skolen arrangerer og betaler:

3. maj - 25. juni 2021

2. august - 20. august 2021    

Sun Flower

TEMAUGE

Alle hverdage i uge 33 holder vi temauge i Fårup, hvor alle skole- og gymnasieklasser kan komme i Danmarks sjoveste klasseværelse

I kan naturligvis benytte opgavesættene gratis - og alle forlystelser er åbne :)

Forest
INGEN SURE MADPAKKER I SKOLETASKEN

I er velkommen til at medbringe jeres egen mad i Fårup. Parkens spisesteder er naturligvis også åbne, og rundt omkring i parken finder I et væld af muligheder for at fylde maven med et godt måltid mad. Skal det hele være lidt nemmere, har vi lavet et særligt tilbud til skoler. Vi gør opmærksom på, at spisning til skoleudflugten skal forudbestilles. Har I brug for information om allergener, er vores personale behjælpelig ved bestilling. Der er følgende tilbud at vælge imellem:

 

BURGERMENU

Burger med pomfrittes

50 cl. sodavand 

92 kr. pr. person

 

SANDWICH

Sandwich med kylling/bacon eller ost/skinke

1 Kildevæld eller juice

69 kr. pr. person

 

FÅRUP DUKATER

I Fårup Sommerland tilbyder vi også de såkaldte ”Fårup dukater” til større grupper. Dukaterne er en værdikupon, som koster kr. 50,- pr. stk. og gælder ved alle spisesteder, butikker m.v. i parken. Måske er alle ikke sulten på samme tid, så stil sulten når I har lyst med Fårup Sommerlands dukater.

Stars

Overnat på Hotel Fårup

Når I kommer som skoleklasse er det selvfølgelig også muligt at kombinere jeres udflugt med en overnatning på Hotel Fårup.

Rollercoaster

SES VI I DANMARKS SJOVESTE KLASSEVÆRELSE?

I Fårup Sommerland kan vi tilpasse skoleturen, så den passer til de ønsker og behov, I har til jeres skoleudflugt. Vi kommer gerne med forslag til, hvordan I får det maksimale ud af skoleudflugten, uanset om I er en lille klasse eller en hel skole, der skal på skoletur.

For at kunne reservere pladser til jer har vi brug for følgende oplysninger:

  • Dato for skoleudflugt:
  • Skolens navn og klasse:
  • Skolens adresse, postnummer og by samt telefonnummer: (sidstnævnte anvendes som bookingnummer)
  • Navn og e-mail på den, der bestiller arrangementet:
  • Antal elever i alt: (obs! I betaler kun entré for det antal elever, der kommer med på dagen)
  • Antal lærer entré i alt:
  • Ønsker I frokost i Restaurant Loen – oplys venligst antal samt tidspunkt I ønsker at spise (obs! Endeligt antal deltagere til frokost i Restaurant Loen skal oplyses 10 dage før):
  • Ønsker I at anvende vores skoleopgaver på dagen – ja/nej:
  • Oplys venligst skolens EAN.nr., hvis I ønsker at betaling skal ske via EAN. Hent formular her
  • Ledere og ansatte, der i forbindelse med arbejde er med som ledsagere, kan også komme gratis ind, mod fremvisning af ledsagererklæring. Erklæringen skal udfyldes og fremsendes inden besøget. Hent erklæringen her.

Find svar på oftest stillede spørgsmål omkring en dag i skoven og undervisningsmaterialet i vores FAQ

KONTAKT

Hvis I har spørgsmål til skoleudflugten, er I meget velkommen til at kontakte os på tlf. 96 73 92 12 eller sende en mail til bc@faarup.dk