Skip to the content

SKOLETUR

En tur i Fårup er en udflugt, som normalt varer hele dagen og er fuld af en masse sjove oplevelser. Vi kan sørge for det hele: Morgenmad, kilden i maven, sejlture, frokost og en tur i træstammerne. Har I tid, lyst og mulighed for det kan en tur i Fårup Sommerland kombineres med læring. Det skal nemlig være sjovt at lære! På en skoleudflugt til Fårup Sommerland har I mulighed for at flytte undervisningen ud af de normale rammer. Vi tilbyder gratis skolemateriale til både folkeskolen (0.-9. klasse) og gymnasier. Læs mere om begge muligheder nedenfor.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen på skoleture igen i sæsonen 2023. Mere information hertil vil følge her på siden ultimo december 2022.

 

Forest
Rollercoaster

VIP SKOLETUR I FÅRUP

Hvad siger I til at få hele Fårup Sommerland for jer selv?

Er I en hel efterskole, privatskole eller anden form for skole, der søger efter nye oplevelses- og aktivitetsmuligheder eller alternativer til udlandsrejser, der kan give eleverne en ægte ”waow”- effekt, så kig med her!

Stars

Overnat på Hotel Fårup

Når I kommer som skoleklasse er det selvfølgelig også muligt at kombinere jeres udflugt med en overnatning på Hotel Fårup.

SES VI I DANMARKS SJOVESTE KLASSEVÆRELSE?

I Fårup Sommerland kan vi tilpasse skoleturen, så den passer til de ønsker og behov, I har til jeres skoleudflugt. Vi kommer gerne med forslag til, hvordan I får det maksimale ud af skoleudflugten, uanset om I er en lille klasse eller en hel skole, der skal på skoletur.

SEND EN FORESPØRGSEL PÅ SKOLEUDFLUGT

LEDSAGERERKLÆRING

Ledere og ansatte, der i forbindelse med arbejde er med som ledsagere, kan også komme gratis ind, mod fremvisning af ledsagererklæring. Erklæringen skal udfyldes og medbringes ved hvert besøg. Hent erklæringen her.

 

EAN

Ønsker I at betale med EAN-nummer, kan I hente og udfylde denne formular, som afleveres ved billetlugen ved ankomst. 

 

FAQ

Find svar på oftest stillede spørgsmål omkring en dag i skoven og undervisningsmaterialet i vores FAQ