Skip to the content

SKOLETUR

En tur i Fårup er en udflugt, som normalt varer hele dagen og er fuld af en masse sjove oplevelser. Vi kan sørge for det hele: Morgenmad, kilden i maven, sejlture, frokost og en tur i træstammerne. Har I tid, lyst og mulighed for det kan en tur i Fårup Sommerland kombineres med læring. Det skal nemlig være sjovt at lære! På en skoleudflugt til Fårup Sommerland har I mulighed for at flytte undervisningen ud af de normale rammer. Vi tilbyder gratis skolemateriale til både folkeskolen (0.-9. klasse) og gymnasier. Læs mere om begge muligheder nedenfor.

 

PRIS OG PERIODE

Skoleprisen er kr. 199,- pr. person og gælder for folkeskoler, privatskoler, efterskoler, ungdomsskoler, gymnasier, handelsskoler, fritidsklubber, SFO’er, DUS’er og ungdomsklubber. Sommerskoler får også skolepris.  

1 lærer/pædagog er gratis pr. 10 betalende elever. Der betales almindelig entré i weekender. 

Skolepris er gældende på hverdage i de nedenfor nævnte perioder, udenfor skolernes ferieperioder og gælder for ovenstående uddannelsesinstitutioner, hvor skolen arrangerer og betaler:

3. april - 30. juni 2023

7. august - 25. august 2023    

Sun Flower

TEMAUGE

Onsdag, torsdag og fredag i uge 33 holder vi temauge i Fårup, hvor alle skole- og gymnasieklasser kan komme i Danmarks sjoveste klasseværelse for KUN 149 kr. pr elev.

I kan naturligvis benytte opgavesættene gratis - og alle forlystelser er åbne.

Forest

INGEN SURE MADPAKKER I SKOLETASKEN

I er velkommen til at medbringe jeres egen mad i Fårup. Parkens spisesteder er naturligvis også åbne, og rundt omkring i parken finder I et væld af muligheder for at fylde maven med et godt måltid mad. Skal det hele være lidt nemmere, har vi lavet et særligt tilbud til skoler. Vi gør opmærksom på, at spisning til skoleudflugten skal forudbestilles. Har I brug for information om allergener, er vores personale behjælpelig ved bestilling. Der er følgende tilbud at vælge imellem:

OBS:

Er der deltagere, der har allergier, må I meget gerne oplyse dette til os, hvis I bestiller forplejning.

Rollercoaster

VIP SKOLETUR I FÅRUP

Hvad siger I til at få hele Fårup Sommerland for jer selv?

Er I en hel efterskole, privatskole eller anden form for skole, der søger efter nye oplevelses- og aktivitetsmuligheder eller alternativer til udlandsrejser, der kan give eleverne en ægte ”waow”- effekt, så kig med her!

Stars

Overnat på Hotel Fårup

Når I kommer som skoleklasse er det selvfølgelig også muligt at kombinere jeres udflugt med en overnatning på Hotel Fårup.

SES VI I DANMARKS SJOVESTE KLASSEVÆRELSE?

I Fårup Sommerland kan vi tilpasse skoleturen, så den passer til de ønsker og behov, I har til jeres skoleudflugt. Vi kommer gerne med forslag til, hvordan I får det maksimale ud af skoleudflugten, uanset om I er en lille klasse eller en hel skole, der skal på skoletur.

SEND EN FORESPØRGSEL PÅ SKOLEUDFLUGT

LEDSAGERERKLÆRING

Ledere og ansatte, der i forbindelse med arbejde er med som ledsagere, kan også komme gratis ind, mod fremvisning af ledsagererklæring. Erklæringen skal udfyldes og medbringes ved hvert besøg. Hent erklæringen her.

 

EAN

Ønsker I at betale med EAN-nummer, kan I hente og udfylde denne formular, som afleveres ved billetlugen ved ankomst. 

 

FAQ

Find svar på oftest stillede spørgsmål omkring en dag i skoven og undervisningsmaterialet i vores FAQ