HELE FÅRUP FOR JER SELV

Er I en hel efterskole, privatskole eller anden form for skole? Så vid, at der i Fårup Sommerland er et væld af oplevelses- og aktivitetsmuligheder, der kan give eleverne en "wauw"-effekt og være et populært alternativ til en udlandrejse! 

I Fårup ved vi, at sådanne oplevelser og rejser på skoler er lig fællesskab, sammenhold, udfordringer, udvikling og kulturoplevelser - hvor eleverne kommer hjem forandret og med en masse oplevelser rigere.

V.I.P. OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER

Vi tror på, at vi kan bidrage med anderledes og unikke muligheder, der med sikkerhed kan give eleverne denne ”wauw”-effekt.

Disse VIP-oplevelser vil være mulige at booke i Fårup Sommerlands åbningsperiode fra 26. april – 20. oktober 2024, men på såkaldte lukkedage for parken, hvor der ikke er åben for andre gæster.

Nedenfor kan du få inspiration til, hvordan en helt unik skoletur til Fårup Sommerland/Nordjylland kan se ud.

EKSEMPEL PÅ EN VIP SKOLETUR

Skoleturen nedenfor er lavet med udgangspunkt i et program fra onsdag-fredag inkl. overnatning på Hotel Fårup.

Program, antal dage samt hvilke dage i ugen kan vi tilpasse helt, som I gerne vil have det. Så det passer ind i jeres ønsker til en sådan tur.

Aktiviteterne nedenfor vil være båret af de klassiske udfordringer, som vi har på repertoiret, men kan også kombineres med opgaver, vi sammen med jeres lærerstab udvikler til dagen. Herved kan vi trække en klar reference til elevernes fagliglighed/kompetence samt trække paralleller til jeres fokus i elevernes hverdag i undervisnings øjemed.

Teambuilding

PROGRAM - DAG 1

 •   Ankomst og velkomst til Fårup Sommerland
 •   Foredrag - service og værtskab i Fårup
 •   Frokost i restaurant i parken, alternativt i det fri
 •   Fårup Team Challenge
 •   Aftensmad - Hotel Fårups steak burger

Der deles ind i hold, så x antal hold har foredrag om formiddagen og x antal hold har Fårup Team Challenge. Efter frokost byttes der. Begge dele foregår i parken.

54X0433

PROGRAM - DAG 2

 • Morgenmad ved overnatning på Hotel Fårup                         
 • Afgang til Løkken i egne busser
 • Beach Clean Up og Fårup Team Race på stranden – hotellet pakker sandwich, frugt og 1 x drikkevare
 • Eftermiddagssnack pakket til hver enkelt med 1 x drikkevare
 • Aftensmad – Hjemmelavet lasagne
2R2a3506

PROGRAM - DAG 3

 • Morgenmad efter overnatning på Hotel Fårup
 • Tak for denne gang

Vi sammensætter programmet i fællesskab, så det giver mening for jer. En dag, flere dage, få aktiviteter, mange aktiviteter, overnatning, ingen overnatning... Lad os derfor endelig gerne høre jeres ønsker.

Bålhytten, aftenhygge og måske en aftensnack

Alt afhængig af hvor mange I er, så har vi den skønneste bålhytte beliggende lige ved siden af Hotel Fårup med plads til 60 personer ad gangen.

Her kan vi om aftenen tænde op i bålet i Bålhytten, der er mulighed for at låne guitar, hvis der er nogle af jer, der kan spille. Det er altid hyggeligt med fællessang og knitrende bål. 

Der er også mulighed for at sidde i Bålhytten og hygge med brætspil og måske poppe popcorn over bålet.

 

Overnatning

I Fårup Sommerland er vi så heldige at have det skønneste hotel beliggende lige midt i parken.

Vi har på hotellet 53 værelser, hvor der kan bo op til tre elever pr. værelse, Overnatningsprisen er inkl. morgenbuffet samt håndklæder og sengelinned.

 

Har I flere elever på jeres skole, end der kan bo på vores hotel, så ligger Blokhus blot 10 min. kørsel fra Fårup, hvor der er er flere overnatningsmuligheder.

Alternativt har I måske selv kontakter til andre skoler eller lignende, som kunne være mulige steder for overnatning.

Sig endelig til, hvis vi på nogen måde kan være behjælpelige i den retning.

 

Rutsjebaner kun for jer

Hvis I vælger at komme til Fårup Sommerland, vil der selvfølgelig også være mulighed for, at vi åbner en forlystelse/rutsjebane eller to til jer.

Vi sender meget gerne et ganske uforpligtende oplæg på en tur for jeres elever.

Vi tilbyder unikke oplevelser udenfor, som giver mening i disse tider. Og der er muligheder ikke kun i Fårup, men i hele Nordjylland. Med udgangspunkt fra Fårup Sommerland kan I nemlig tage på dagsture til Grenen i Skagen, Rubjerg Kunde med det kendte fyr, Råbjerg Miles enorme sandklit og meget, meget mere.

Klatretårnet_drengeflok

BOOK EN SKOLEUDFLUGT HER