1.24.0.10175
Skip to the content

Praktisk information 

 

Armbånd

Ved Informationen kan du tage et gratis armbånd med plads til dit telefonnummer. Nogle gange kan det nemlig godt være lidt svært at finde hinanden i Fårup, og derfor er det altid en god idé at give dine børn et armbånd på. Det gør det meget lettere for os at hjælpe dit barn med at finde sine forældre, hvis I ikke kan få øje på hinanden.

 

Babycare

I vores Babycare Center, som du finder lige ved indgangen og ved Fårup Grillen, kan du amme din baby i rolige omgivelser eller varme en sutteflaske i mikroovnen. Der er selvfølgelig også mulighed for at skifte de små. Se hvor du kan finde et af vores Babycare Centre her.

 

Besøg i Fårup

Selvom vores besøgstal i høj grad afhænger af vejret, er der alligevel et par tommelfingerregler, du kan planlægge dit besøg efter. I højsæsonen er der f.eks. normalt færrest gæster i parken mandag, fredag og søndag, og i for- og eftersæsonen er almindelige hverdage de mindst besøgte. Vær dog altid opmærksom på lukkedage, når du planlægger dit besøg.

Vi forbeholder os ret til at lukke eller variere åbningstider for butikker, forlystelser og øvrige faciliteter i parken, eks. på grund af lyn- og tordenvejr eller tekniske nedbrud. Forlystelserne lukker således køen kan afvikles til parkens officielle lukketid.  

 

Betalingskort

Det er muligt at betale med både danske og udenlandske betalingskort i de fleste butikker i Fårup. Hvis du har brug for at hæve et mindre beløb, kan dette gøres i Informationen.

Vær opmærksom på at forbrugsforeningskort kun kan benyttes ved online køb af entrébilletter og sæsonkort. Forbrugsforeningskortet kan ikke benyttes ved køb af ophold på Hotel Fårup.

 

Force Majeure

Fårup Sommerland kan ikke gøres aftale- eller erstatningsansvarlig, når der optræder en begivenhed (force majeure), som er uden for Fårup Sommerlands kontrol.
Det er tilfældet ved bl.a krig, trussel om krig, naturkatastrofe, atomkatastrofe, oprør, uroligheder, terroraktiviteter, trussel om terror, ugunstige vejrforhold, brand, importforbud, sundhedskriser, epidemier og lignende sygdomsudbrud, karantæner og isolationer påberåbt af nationale myndigheder.

FAQ om corona og besøg i Fårup Sommerland

Der kommer løbende nye regler og tiltag fra myndighederne til. Vi har samlet de hyppigste spørgsmål og giver et hurtigt svar her 

Førstehjælp

Hvis du er så uheldig at komme til skade, når du besøger Fårup, er hjælpen heldigvis altid tæt på. Henvend dig til den nærmeste medarbejder, så vil vedkommende forsøge at hjælpe dig eller eventuelt tilkalde en af vores førstehjælpere. Du kan også altid kigge forbi vores Førstehjælpshus bag Restaurant Loen, hvis du har et spørgsmål eller et mindre problem.

 

Garderobeskabe

Ved Informationen og i Aquaparken kan du leje et garderobeskab til dit tøj, en taske eller andet, du helst ikke vil slæbe rundt på. Du har ubegrænset adgang til skabet hele dagen. Skabet tilgås med en selvvalgt 4-cifret kode.

Prisen for et skab ved indgangen er 50,- kr. for et lille og 65,- kr for et lille.

I Aquaparken koster skabene 40,- kr for et lille og 60,- kr for et stort. 

 

God Adgang

Fårup er medlem af Mærkeordningen God Adgang. På deres hjemmeside kan du finde detaljerede oplysninger om adgangsforholdene i Fårup Sommerland. Klik her og læs mere.

 

Handicap

Alle gæster der har et "Vis Hensyn"-kort kan henvende sig ved attraktionerne og få en tid til at prøve attraktionen. Tidspunktet noteres af operatøren på det udleverede "tidsbestillingskort". Hvis der fx er 20 minutters kø, vil man få en tid 20 minutter efter man henvender sig. Det vil sige, at man ikke skal stå i køen og vente, da man kommer ind gennem udgangen efter de 20 minutter. Du finder alle relevante informationer om særlige forhold for handicappede her.

 

Hittegods

Hvis du har været så uheldig at glemme noget i Fårup, kan du sende os en mail via vores kontaktformular.

 

Hjertestarter

Fårup er tilmeldt Hjertestarter-Netværket, fordi vi i tilfælde af hjertestop har en såkaldt Hjertestarter placeret i Informationen og på Hotel Fårup. Hjertestarteren er en transportabel, batteridrevet maskine, som skal betjenes manuelt. Den benævnes også en defibrillator. Hjertestarteren kan ikke fejlbetjenes og er let at bruge.

Henvend dig hurtigst muligt til den nærmeste medarbejder, hvis du vurderer, at der er brug for livreddende førstehjælp. Vores førstehjælpere er klar til at rykke ud i parken omgående.

Læs mere om Hjertestartere her: http://www.hjertestarter.dk/

 

Hvepse- og bistik

I sommerperioden vil der være en del hvepse og bier i Fårup Sommerland. Er du allergisk over for enten hvepse- eller bistik, bør du derfor tage dine forholdsregler. Du kan altid henvende dig til den nærmeste medarbejder eller vores førstehjælp. 

 

Hunde

Din hund er mere end velkommen i Fårup, men vi forventer dog, at den holdes i snor og under opsyn hele dagen. Ved indgangen finder du et stativ med poser til hundens efterladenskaber, og rundt omkring i parken kan din hund få en tår vand i en af vores "hundebarer". Det er ikke tilladt at efterlade hunden alene i en varm bil eller bundet fast til et træ, når I går rundt i parken.

OBS: Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at have hunde med ind i Aquaparken eller indendørs på vores restauranter.

 

Højdemåler

Ved indgangen kan du måle din højde og se, hvilke forlystelser du er høj nok til at prøve i Fårup. Du kan også få et armbånd med din højde i informationen.

 

Institutioner

Børn og unge, der er anbragt på institutioner eller i døgnpleje, skal betale fuld billet- eller sæsonkortpris. Ledere og ansatte, der i forbindelse med arbejde er med som ledsagere, kommer dog gratis ind. Disse skal kunne fremvise gyldig dokumentation for, at de arbejder i institutionen eller døgnplejen. Ønsker du at betale med EAN-nummer, kan du hente og udfylde denne formular, som du afleverer ved billetlugen ved ankomst. 

 

Klapvogne

Hvis du har små børn med i Fårup, kan du ved trækvognene leje en af vores BRIO-klapvogne. De er udstyret med både benstøtte og kaleche, så de mindste kan slappe af eller få sig en lille lur i skyggen. En klapvogn koster kr. 50,- i leje pr. dag. Husk gyldig billedlegitimation som pant.

 

Kontrolrapporter

Se Fårup Sommerland smiley-rapporter her 

 

Kørestole

Har du brug for at låne en kørestol, har vi et begrænset antal kørestole til udlån. Det koster ikke noget at låne en kørestol, men vi skal have gyldig billedlegitimation som pant.

Det er en god idé at reservere en kørestol i forvejen, så du er sikker på, at der er en til rådighed. Det eneste, du skal gøre, er at sende os en forespørgsel via vores kontaktformular. Hvis reserveringen sker senere end 3 dage før besøget, bedes du i stedet kontakte Informationen på tlf. 98 88 16 00.

 

Overnatning

Hvis du har lyst til at overnatte i nærheden af Fårup, kan du booke din overnatning på vores bookingportal.

 

Parkering

I Fårup er der altid plads til at tage bilen med på skovtur - og så er det endda helt gratis! Hvis I ikke gider slæbe rundt på madkurv, badetøj osv. hele dagen, kan I altid efterlade det i bilen og hente det, når I får brug for det. Det er ikke muligt at oplade elbiler i Fårup Sommerland.

 

Rygning

Fårup Sommerland er røgfri. Vi har 12 rygezoner, hvor det er tilladt at ryge. Rygereglerne gælder også for brugen af E-cigaretter, som ligeledes kun er tilladt i de 12 rygezoner. Det er desuden tilladt at ryge på parkeringspladsen.

 

Sæsonkort

Glemmer du dit sæsonkort, kan du, hvis vi finder dig i vores system, komme i Fårup imod at betale et administrationsgebyr på kr. 25. Mistede, beskadigede og tabte sæsonkort erstattes ikke. Du kan dog købe et erstatningskort for kr. 75.

Husk at gemme dit sæsonkort, så kan du nemlig gentegne det uden at skulle have et nyt plastkort.

Kortet er personligt og må kun benyttes af kortholder. Ved udlån, overdragelse eller anden form for snyd, vil kortet blive inddraget og spærret. Bortkommet eller beskadiget kort erstattes ikke, men der kan udstedes et erstatningskort mod betaling.

 

Toiletter

Du finder vores toiletter i nærheden af stort set alle Fårups butikker. Handicaptoiletter finder du ved Aquaparken, i indgangsområdet, i Spisekammeret, bag Fårup Grillen og i isbutikken ved den store legeplads. Ved indgangen og Fårup Grillen finder du desuden vores Babycare Center. Toiletterne rengøres flere gange dagligt af Fårups rengøringshold.

 

Trækvogne

Tasker, tøj og trætte børn. Ja, vi ved godt, at der kan være nok at slæbe på, når I besøger Fårup. Derfor udlejer vi selvfølgelig også de praktiske trækvogne med plads til lidt af hvert. En trækvogn koster kr. 50,- i leje pr. dag. For at låne trækvognen kan du betale 100 kr. i depositum eller fx lægge gyldig legitimation, bilnøgler etc. som pant.

 

Tørretumbler

Hvis dit tøj er blevet lidt vådt efter en tur i Træstammerne eller en af vores andre forlystelser, kan du for kr. 20,- tørre det i tørretunnellen ved Træstammerne.

 

Valuta

Du kan betale med både norske og svenske kroner samt Euro i alle Fårups butikker. Du skal dog være opmærksom på, at vi kun modtager udenlandsk valuta i sedler - og byttepengene får du selvfølgelig tilbage i danske kroner.