Skip to the content
Grass Background

Tag på camping i Nordjylland

Campingferie er en perfekt og oplagt mulighed, hvis I gerne vil holde ferie i Nordjylland. Særligt for børnefamilier er camping en rigtig god idé og en garanti for en ferie, som børnene vil elske. Der findes et stort udvalg af børnevenlige campingpladser i Nordjylland, og det er derfor en perfekt feriedestination, hvis I gerne vil have en familieferie i børnehøjde. De fleste campingpladser ligger smukt placeret i den skønne nordjyske natur, tæt på strand og den hyggelige atmosfære i de omkringliggende byer. Derudover er der ikke langt til sjove og spændende aktiviteter og attraktioner, uanset om I er til kultur, shopping, dyreliv eller hæsblæsende rutsjebaner

 

Camping i Nordjylland – frihed for sjælen

Mange campister forbinder glæden ved at campere med den store grad af frihed, som ferieformen tilbyder. En frihed til at kunne bestemme præcis, hvor I vil hen, hvor længe I vil være der, og hvornår det end passer jer. En campingferie giver også en nærhed, som ikke kan sammenlignes med andre ferieformer. En campingferie er lig med fællesskab. Et fællesskab, som altid kan opleves på en campingplads, uanset om I vælger at bo i luksushytte, campingvogn eller telt. Hvis I sætter pris på kontakt med andre og på åbenhed, så er campingferie uden tvivl den perfekte ferieform.

 

En campingferie for hele familien

Som børnefamilie er det vigtigt, at ferien både byder på masser af sjov og aktiviteter for de små. Men det er samtidigt også vigtigt, at der er mulighed for afslapning for de voksne. På camping i Nordjylland er der mulighed for begge dele. I vil møde mange andre børnefamilier på campingpladsen, og der vil derfor være rig mulighed for, at børnene kan finde nye legekammerater. Nordjylland har et spændende udvalg af aktiviteter, seværdigheder og attraktioner for hele familien. 

 

Skønne campingpladser i Nordjylland

Her giver vi dig mere information om attraktive og børnevenlige campingpladser i Nordjylland. Flere af pladserne har særlige tilbud til dig, der gerne vil kombinere camping i Nordjylland med mange sjove oplevelser i Fårup Sommerland.

1. Hedebo Strandcamping

Vil I på camping i Nordjylland og være tæt på Fårup Sommerland? Så kan du godt sætte kursen mod Hedebo Strand Camping i Sæby i Nordjylland. Campingpladsen har 16 standardhytter og luksushytter og godt 600 pladser til autocamper, campingvogne og telte. Pladsen byder på et lækkert vandland og børnevenlig strand, så du kan nyde livet på solterrassen, i badelandet eller tage en svømmetur i Kattegat. Har du ikke selv telt eller campingvogn, kan du leje en af de meget populære hytter med 4 eller 6 sovepladser. Du kan også leje en campingvogn ved at kontakte pladsen. Pladsen har minigolf, tennisbane, bordtennis, multiarena, hoppepuder, legepladser, spillehal til de mellemste, TV stue og luksuskøkken med havudsigt. Man kan låne en computer i receptionen og leje adgang til Wi-Fi evt. for hele sæsonen. De fire servicebygninger har 19 familie baderum, supermarkedet har et stort udvalg og friskbagt brød, og cafeen giver mulighed for at slippe for madlavning.

2. Jambo Feriepark

På den nordjyske Vesterhavsstrækning mellem de to hyggelige feriebyer Løkken og Blokhus ligger Jambo Feriepark, som er et 5-stjernet ferieparadis. Den 5-stjernede feriepark har mulighed for at du tager på camping med din egen campingvogn eller telt. Men du har også mulighed for at leje en luksuscampingvogn, hvor det hele står klar til ved ankomst, eller en af de hyggelige bjælkehytter med plads til seks personer, eget bad og fuldt udstyret køkken. Jambo Feriepark har været nomineret og kåret til den bedste campingplads i Danmark. Pladsen har et dejligt poolområde med muligheder for både store og små vandhunde. Man kan også tage ungerne med hen på en af de store legepladser, hvor børnene kan boltre sig med hinanden og gøre sig nye ferievenskaber. Og du kan konkurrere med venner og familie på en af Danmarks bedste minigolfbaner. Minigolfbanen er bygget op omkring et afrikansk tema med vilde dyr, med fairways og greens, der blandt andet går gennem Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Fårup Sommerland er campingpladsens nærmeste nabo, men der er også flere gode MTB-spor i nærheden, og det er også muligt at leje heste og tage på ridetur på stranden langs Vesterhavet eller at surfe i Blokhus og Løkken. I Jambo Feriepark arrangerer vores dygtige aktivitetsledere aktiviteter for børn i alle aldre hver dag hele sommeren.

3. Saltum Strand Camping

Saltum Strand Camping er der aktiviteter og faciliteter for enhver smag. Faciliteterne på pladsen er gode og tæller bl.a. en ny servicebygning med bad og toiletter, indendørs og udendørs køkkenfaciliteter, nye Weber gasgrills til fri afbenyttelse og swimmingpool, legepladser, hoppepude, tennisbane, minigolfbane etc. Alle børn, voksne, familier og venner er velkomne på campingpladsen. Campingpladsen tilbyder også aktiviteter med lav puls, og du finder nemt et roligt sted, hvor du kan nyde en god bog, lægge din yogamåtte eller slå en solseng op og tage en lur.

Saltum Strand Camping ligger i gå-afstand fra Vesterhavets vilde bølger og brede sandstrande, midt i den smukkeste grønne natur. Her får du en aktiv campingplads med et bredt udvalg af faste familie- og sportsaktiviteter på programmet og en hyggelig og afslappet, børnevenlig atmosfære.

4. Skiveren Camping

Er du i gang med at planlægge camping i Nordjylland for hele familien, så er Skiveren Camping et rigtigt godt valg. Skiveren Camping er den eneste 4 ½-stjernede campingplads i Skagensområdet, og her finder man 595 standpladser og 27 hytter.

Pladsen er omgivet af levende hegn, der giver læ og er med til at gøre de enkelte standpladser både hyggelige og ugenerte. Skiveren Camping har masser af aktiviteter for voksne og børn.

Pladsen har dejlige legepladser, swimmingpool, aktivitetscenter, adgang til minigolf og golf, tennis og padel tennis, fitness og wellness, fiskeri, cykling og et væld af andre sjove aktiviteter. Pladsen ligger syd for Skagen i det smukke, fredede område ved Tversted Klitplantage – ganske kort fra Vesterhavet. 

5. Tannisby Camping

Er du på udkig efter den rette destination til camping i Nordjylland, og er du på jagt efter en lille, hyggelig campingplads, så skal du måske se nærmere på Tannisby Camping. Pladsen er en lille, hyggelig privatejet familie- og seniorplads, hvor ro og orden er i højsædet.

Pladsens ejere sætter  kvalitet, sikkerhed og rengøring på både plads og faciliteter meget højt. Tannisby Camping har 20 pladser til mobilhomes – privatejede og egne, 160 standard enheder, ni autocamperpladser. Beliggenheden er også værd at undersøge nærmere – campingpladsen er nemlig placeret i Tversted, hvis strand er kåret til at være Danmarks bedste og vestkystens mest børnevenlige sandstrand.

Her kan man bade langs hele kysten, der strækker sig uafbrudt fra Skagen til Hirtshals, eller man kan dase i klitternes solgryder.

6. Egelunds Camping

Egelunds Camping er en moderne 3-stjernet familieplads med en hyggelig atmosfære. Der er god bevoksning omkring pladsen, der ligger skønt placeret tæt ved hav og by i fiskerlejet Lønstrup. Her er alt, hvad du skal bruge, hvis du planlægger camping i Nordjylland for hele familien.

Feriehytterne har egen overdækket terrasse, tv samt fuldt udstyret køkken. Nogle af feriehytterne har fælles badeværelse. Pladsen er udstyret med 5-stjernet velfærds- og sanitærbygning, familiebaderum, børnerum m/puslebord og børnetoilet. På selve pladsen er der trådløst internet, møntvaskeri, galleri samt en restaurant.

For de yngste campister er der rige aktivitetsmuligheder. Ungerne kan boltre sig i opvarmet swimmingpool med vandrutchebane og børneswimmingpool. Der er ny stor legeplads, også ligger det kun 800 meter fra pladsen ligger den skønneste badestrand.

7. Løkken Strand Camping

Leder du efter god gammeldags campingnostalgi så er Løkken Strand Camping måske noget for dig og din familie.

Campingpladsen har klitter, og ægte natur helt ud til Vesterhavet og stranden. Fra campingpladsen er der udsigt til Rubjerg Knude med det berømte fyrtårn, som blev flyttet ca. 70 meter. Stranden er en af Europas bedste med fint, hvidt sand, der fortsætter langt ud i havet.

Vil du bade, går der to minutter fra du forlader campingpladsen til du kan dyppe tæerne i vandet – der er nemlig en trappe ned til stranden direkte fra pladsen. Løkken Strand Camping ligger i et naturskønt, stille område kun 1,5 kilometer fra Løkken by og fra dele af pladsen, er der udsigt til havet, og der er er teltpladser i et bilfrit område oppe i klitten.