Skip to the content

HOLD KONFIRMATIONSFEST PÅ HOTEL FÅRUP

Lad Hotel Fårup danne rammen om din konfirmationsfest, og giv dig selv og dine gæster en minderig dag i hyggelige, stemningsfulde omgivelser midt i Danmarks sjoveste skov.

 

KONFIRMATIONSLOKALER I SKØNNE OMGIVELSER

Fra restauranten på Hotel Fårup kan du og dine gæster nyde udsigten til søen og de store attraktioner som Falken og Orkanen. Når du holder konfirmationsfesten på Hotel Fårup, har alle deltagere i løbet af dagen mulighed for at gå en tur i parken eller tage en tur i attraktionerne – ganske gratis.

I Fårup kan du holde præcis den konfirmation, du drømmer om. På Hotel Fårup forkæles både gæster og konfirmand med lækker mad, som er tilberedt af friske råvarer af bedste kvalitet. Fortæl os gerne dine ønsker til menu, borddækning, anderledes oplevelser eller andet, og brug os som sparringspartner til at skabe en helt speciel konfirmationsfest.

Stars

LÆKKER FESTMENU

Forkæl gæsterne med det bedste fra det Fårupske køkken. Vi sammensætter i tæt dialog med dig en lækker menu - bestående af en forret, hovedret og dessert.

Leaves
Stars

RAMMERNE OMKRING FESTEN

Når du holder konfirmation hos os, er du velkommen til at komme med bordkort, pynt til lokalet mv. og vi vil efter dine ønsker pynte lokalet op, så alt er klar når I ankommer til dagen.

Det er din dag. Du bestemmer. Vi står til rådighed, uanset hvordan du ønsker, din konfirmationsfest skal være.

BOOK ALLEREDE NU

Vær ude i god tid, og book din konfirmationsfest allerede nu - så er du sikker på, at der er plads til jer. Ved endelig reservation af konfirmationslokaler opkræves et depositum. Beløbet fratrækkes, når konfirmationen er afviklet og afregnes endeligt.  

KONTAKT HOTEL FÅRUP

Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk