Feriehytter i Nordjylland

1

Kombinér turen til Fårup Sommerland med en hyggelig ferie, og oplev skønne Nordjylland i en af feriehytterne, der ligger tættest på parken. Få et overblik over nogle af mulighederne her. 

Find en feriehytte i nærheden

Nordjylland er den perfekte feriedestination, hvis I vil have oplevelser for hele familien. Området byder nemlig på forskellige typer af feriehytter, der passer til alle slags behov.

  • Skallerup Seaside Resort er et familievenligt feriecenter, placeret fem kilometer nord for Lønstrup. Feriecenteret tilbyder aktiviteter med alt fra vandland og legeland til wellness og smuk natur. Skallerup Seaside Resort ligger godt 35 kilometer fra Fårup Sommerland.
  • Rønbjerg byder på ferieboliger nær den smukke Limfjord. Hytterne er lige ved stranden og er omgivet af flot natur. Desuden er der både legeland og badeland, som bringer smil frem hos store og små. Feriehytterne ligger cirka 60 kilometer fra Fårup Sommerland.
  • Grønhøj Strand er en feriepark, der ligger tæt ved de populære byer Løkken og Blokhus, hvor der er mulighed for shopping og kulturelle seværdigheder. Derudover har parken både inden- og udendørsaktiviteter samt svømmehal, og så er der blot 12 kilometer til Fårup Sommerland.
Gsd 06 89238 Groenhoej

Hvorfor vælge en feriehytte?

En feriehytte er tit mere bekvem og praktisk for børnefamilier end camping. Der er nemlig plads til sjov og spas både udenfor og indenfor afhængig af vejret. Dog skal du være opmærksom på, at det typisk også er dyrere at bo i en feriehytte end på en campingplads.

Hvis I er til at bade og svømme, har mange feriecentre vandland, hvor alle familiens vandhunde kan boltre sig. Derudover er der også legeland, der med garanti står højt på hitlisten hos de små. I højsæsonerne er der ligeledes arrangeret sjove og spændende events for børnene.

En ferieform for alle

Feriehytter er som regel indrettet med plads til 4-8 personer, men der er også muligheder, hvis I skal flere familier eller generationer afsted sammen. Som ofte kan I booke feriehytter, der ligger ved af hinanden – og på den måde kan I nyde ferien sammen i Nordjyllands skønne omgivelser.

Det giver jer mulighed for både at være jer selv, men også tilbringe masser af tid sammen, hvor børn kan lege og de voksne kan hygge sig. Alternativt til en feriehytte i Nordjylland, kan I leje et stort sommerhus, hvor der er plads til jer alle under samme tag.