INSPIRATION OG IDÈER

Brug os som sparringspartner og få maksimalt udbytte af dit arrangement - start dialogen her

Salgschef, Bettina Christensen - 96 73 92 12 / bc@faarup.dk

Moderne faciliteter til møder, konferencer, kurser, workshops og teambuilding

Det 4-stjernede konferencehotel Hotel Fårup er Green Key-certificeret og har det økologiske spisemærke i bronze. Hotellet, der ligger midt i skoven i Fårup Sommerland mellem Blokhus og Løkken, tilbyder 53 værelser og alle moderne mødefaciliteter til både møder, konferencer, kurser, workshops og teambuilding.

 

Vi er en del af Statens Møde- og Konferenceaftale

Vi har både rammerne til det vigtige møde, som kræver ro og fordybelse til at træffe store beslutninger, og faciliteterne til teambuilding og sociale arrangementer. Vi er en del af Statens Møde- og Konferenceaftale - den såkaldte SKI-aftale, hvor de favorable vilkår og priser er godkendt af Staten og Kommunernes Indkøbsservice. Aftalen omfatter alle ministerier og styrelser og giver desuden regioner, kommuner og andre offentlige organisationer mulighed for indkøb af møder og konferencer hos os.

 

Masser af plads til konferencer og møder

Hotel Fårup har konference- og mødelokaler med plads til op til 75 deltagere samt en 4D biograf, som er velegnet til større forsamlinger på op til 120 personer. Vi har også en bålhytte med plads til 60 personer. Mange bruger hytten til hygge efter teambuilding, hvor de sludrer om dagens aktiviteter, inden middag på Hotel Fårup. Andre afslutter dagens konference med aftensmad og hygge i Bålhytten. Det er såmænd også muligt at lave både popcorn og skumfiduser over bålet for dem, der har lyst til det. Netop beliggenheden midt i skoven gør, at man er til stede på en anden måde.

 

Få det hele for jer selv

Ofte har virksomheden alle faciliteter for sig selv, hvilket også giver roligere pauser. Der er ikke mange mennesker, som der ofte kan være på et konferencecenter eller de store hoteller i byerne. Her er fred og ro, hvis man vil have det.

 

VIP-rutsjetur i kaffepausen

En konference i Fårup Sommerland kan naturligvis også byde på action, hvis man ønsker det. Vi kan åbne en af vores rutsjebaner, så deltagerne kan tage en rutsjetur i pausen. Hvad med fx en tur i Fønix, Danmarks absolut største, højeste og hurtigste rutsjebane.

 

Teambuilding udviklet til Fårup Sommerland

Udover møder, konferencer og VIP-rutsjebaneture tilbyder Fårup Sommerland også teambuilding.

I samarbejde med Vest Event har Fårup Sommerland udviklet et program, som er tilpasset de unikke omgivelser i forlystelsesparken. De forskellige aktiviteter er tilrettelagt, så de både styrker teamets evne til at kommunikere og samarbejde, og måske også skubber til personlige grænser.

 

Fårup Team Challenge

Det kan fx være Fårup Team Challenge, som er lavet som et stjerneløb med 8-10 teambuilding-øvelser, der er med til at styrke fællesskabet. Opgaverne kan både være fysiske og mentalt krævende, men vi tilstræber os altid på at ramme så mange kompetencer, at alle kan være med. Eller det kan være Skattejagten, som er vores populære forhindringsbane med sjove opgaver, der alle kræver god kommunikation og evnen til at lytte til hinanden.

 

Fårup Team Race

Vi kan også arrangere vores Fårup Team Race omkring bunkeranlægget fra anden verdenskrig på stranden ved Løkken. Dysten, som er team mod team, bliver afviklet som et klassisk teamrace med diverse udfordringer på stranden, i havet, ovenpå og indeni de forskellige bunkers. Forlystelserne i parken inddrages i en del af teambuilding-øvelserne, så det på den måde er unikke oplevelser, man kun kan få i Fårup. Og man er jo ofte den eneste gruppe i parken, så det giver en helt speciel oplevelse.

 

Jeep-safari på stranden eller ridetur på islandske heste

Fårup Sommerland bruger også skoven og strandene omkring Løkken og Blokhus i forbindelse med aktiviteter og teambuilding.  Det kan fx være Land Rover Safari i den enestående og rå nordjyske natur på stranden nær Fårup. Turen er lavet som en aktiv teambuilding-øvelse, hvor deltagerne flere gange undervejs kan stå af for at komme ud at se, røre og dufte til de storslåede oplevelser den smukke kyststrækning byder på. Vi kan også arrangere, at vi kører i Land Rover ned på stranden, slår lejr og smider håndklædet for at få en dukkert i bølgerne. Vi pakker også gerne en kurv med en lille bitter og laver en kop kaffe over bål, eller vi kan tage eftermiddagskaffen med på en ridetur. Vi har i alt 30 islandske heste i parken.

 

Læs mere om teambuilding og konferencer i Fårup Sommerland her.