1.12.0.5516
Skip to the content

Rideture i naturen  

Kom med på en skøn ridetur gennem skoven, naturen og terrænet omkring Fårup. Vi tilbyder forskellige rideture, som passer til både erfarne og uerfarne ryttere. Prøv eksempelvis en sjov tur i terræn eller en rolig træktur.

Vores islandske heste er rolige, pålidelige og vant til børn, så der er garanti for en sjov oplevelse uanset erfaringsniveau. Alle ture er i følge med en erfaren guide, som kender både hestene og området omkring Fårup særdeles godt. 

Alle rideture skal bookes og betales i forvejen for at sikre, at der er plads - det gør du lige her.

Rideture i terræn på islandske heste

Tag med på denne sjove ridetur i terrænet omkring Fårup. I får også muligheden for at hjælpe med at klargøre hestene, før I sendes afsted. 

Sammenlagt varer turen 2 timer inkl. klargøring af hestene - hvor 1,5 time er på hesteryg. Turen er for ryttere over 7 år, som har mod på at ride selv. 

Ugerne 28-38: Her tilbyder vi morgenture fra kl. 8.00 eller aftenture kl. 19.00

Ugerne 39-27: Her kan I komme afsted lørdag og søndag kl. 11.00 (Ikke uge 42)

Nytår: 2.+3.+4.+5.1 2020

Efterårsferie den 10. - 18. oktober 2020: Alle dage kl. 8.30 og igen kl. 15.00

På lukkedage aftales nærmere med guiden. For ønske om andre tidspunkter kan I ringe på tlf.: 96 73 92 07

 

Turen koster kr. 350,- pr. person. 

 

Trækketure for de mindste

Nyd en rolig og hyggelig træktur gennem Fårups skove, hvor der er tid til at blive fortrolig med de søde islandske heste.

Selve turen varer omkring 30 minutter, og der skal være en voksen til stede til at trække barnet rundt. Inden turen kan I være med til at klargøre hestene.

Trækketure tilbydes fra uge 39 og resten af året - lørdage kl. 9.30 - 10.30 (Dog ikke uge 41+42+52/1)

 

Turen koster kr. 95,- pr. barn. 

Grupper og specielle arrangementer

Det er også muligt at booke rideture i hverdagene efter aftale for fx skoler, institutioner, opholdssteder og firmaarrangementer. Hvis I ønsker at booke en gruppeudflugt eller et specielt arrangement med rideture, så kontakt Fårup direkte på 96 73 92 07 eller booking@faarup.dk for at høre nærmere om mulighederne. Ønsker I at kombinere rideturen med fx frokost på Hotel Fårup, overnatning eller besøg i Fårup Sommerland, så kontakt Cathrine på cbk@faarup.dk

Praktiske oplysninger

Medbring fornuftigt tøj og fodtøj, som passer til vejret. Alle ryttere skal ride med hjelm, og der kan gratis lånes ridehjelme til turen. Turen skal være betalt, inden rideturen via mobilepay: 646362. Vær opmærksom på at vi ikke kan modtage kontanter. Ryttere må max. veje 100 kg og turen er på eget ansvar.

Prøv også vores andre forslag til en aktiv ferie eller udflugt