Skip to the content

Sommerhus i Nordjylland

Planlægger I at tage turen til Fårup Sommerland? Og samtidig gøre udflugten til en egentlig ferie? Via Fårup Sommerlands bookingside kan du finde overnatningsmuligheder i Nordjylland.

Fårup Sommerland har indgået et samarbejde med udlejningsbureauet, Feriepartner Blokhus. Her kan du finde sommerhuse i hele Nordjylland til ferien. Så der er rig mulighed for også at nyde den ægte sommerhusstemning og skøn natur i det nordjyske, når du besøger Fårup Sommerland.

Naturskønne Nordjylland

Det er ikke uden grund, at mange kunstnere i tidens løb har bosat sig i Nordjylland. I Nordjylland finder du nogle af Danmarks smukkeste naturskønne områder. Her er der højt til himlen - og plads til hele familien. Gå ture langs det brusende Vesterhav, og nyd de lange, hvide sandstrande og de bølgende klitter, eller besøg Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile, der ligger kun ca. 15 km sydvest for Skagen.

Du kan også selv finde på dine egne udendørsaktiviteter, men hvis du er løbet tør for ideer, så kan vi hjælpe dig. 

Fårup Sommerland og shopping i Aalborg

En ferie i Nordjylland byder på alt i underholdning for hele familien. Lige fra sjove forlystelser i Fårup Sommerland til kulturelle oplevelser i Skagen eller shopping i Aalborg.

I Fårup Sommerland spænder forlystelserne lige fra hæsblæsende rutsjebaner til et kæmpe vandland for familiens vandhunde.

Besøg Skagen, oplev skagensmalernes hjem, og se deres smukke malerier. Eller tag turen til den nordjyske hovedstad, hvor der er rig mulighed for at få stillet shopping-lysterne.