Skip to the content

PÅSKEFERIE MED BØRN: PÅSKEAKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN

Sidst opdateret d. 7. marts 2023


Så nærmer påskeferien 2023 sig med hastige skridt, og hele Danmark tager hul på foråret, klædt i gult. Fårup Sommerland åbner med et brag d. 3. april, og vi har traditionen tro store forventninger til, at mange glade forårsgæster besøger os i påskeferien. Du og din familie kan se frem til de vildeste oplevelser og en påskeferie, I aldrig glemmer. Vi har mere end 60 forlystelser i Fårup Sommerland – fra de vildeste rutsjebaner til legepladser og Børnetivoli. Hvis du tør, kan du prøve kræfter med en tur i Fønix, der er 40 meter høj, har en topfart på hele 95 kilometer i timen og giver en følelse af vægtløshed, som ikke findes magen til i hele Skandinavien.

AKTIVITETER FOR BØRN I PÅSKEFERIEN

Påskeferie med børn kan føles lang, hvis der ikke sker andet end den årlige påskefrokost med sild og snaps. Planlægger du en aktiv og sjov påskeferie, hvor hele din familie har gode oplevelser sammen, så er en dagstur til Fårup Sommerland måske lige noget for jer? Pak madkurven, kage og kaffe, spænd børnene fast på bagsædet og sæt kursen nordpå til vores dejlige forlystelsespark. Når først I har betalt ved indgangen, kan I prøve alle forlystelser lige så mange gange, I har lyst til. Fårup Sommerland er placeret i skoven, så her er hyggeligt at spadsere rundt på stierne. Vi har legepladser og forlystelser til de helt små børn og vilde rutsjebaner for de større børn og voksne.

 

ANDRE SPÆNDENDE AKTIVITETER KUNNE OGSÅ VÆRE:

 • Tag børnene med en tur i skoven på påskeægsjagt
 • Udfold jeres kreativitet med æggepustning
 • Lav en skattejagt med spørgsmål, der handler om påsken
 • Tag i naturen og find vintergækker til gækkebrevet
 • Lav karsefugle til påskebordet

OVERNATNING I FÅRUP SOMMERLAND

Er du i gang med at planlægge alle påskedagene, så var det måske en idé at booke nogle uforglemmelige påskedage for hele familien på Hotel Fårup. Hotellet ligger i Fårup Sommerland og er et 4-stjernet familiehotel med et hyggeligt og sjovt skovtema på værelserne. Alle børn elsker værelserne på Hotel Fårup, fordi de inspirerer til masser af leg og hygge. Her er nogle gode grunde til, at planlægge påskeferien 2023 på Hotel Fårup:

 • Påsken 2023 er reddet – ingen vil glemme denne påskeferie, som bliver sjov for både børn og voksne
 • Bor I på Hotel Fårup, er billetterne til parken inkluderet i opholdet
 • Påskemorgenmaden er på plads – et ophold på Hotel Fårup er nemlig altid inklusiv stor morgenmadsbuffet med alle de retter, som børn og voksne elsker at spise
 • I får fri adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner
 • Værelserne er sjove for børn og lækre for voksne
 • I vågner op midt i parken 
 • I har adgang til Golf-øen med bl.a. minigolf om aftenen

BOOK OVERNATNING PÅ HOTEL FÅRUP

Oplev ægte skovstemning på Hotel Fårup. Hotellet ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor alle værelserne på Hotel Fårup er børnevenlige og lægger op til leg og hygge i ren skovstemning.