Skip to the content

SKAL DU HAVE FINGRENE I EN RØD TRØJE?

Hvis du kunne tænke dig at bruge den kommende sommer i Danmarks Sjoveste Skov sammen med en hel hær af skønne kolleger, så skynd dig at smide en ansøgning af sted!  

VERDENS BEDSTE JOB OG EN BESKEDEN BONUS: SUPERKRÆFTER!

Når det danske forår banker på døren, dagene bliver lysere og træernes blade springer ud - da begynder det at boble i maven på omkring 300 helt særlige personer. Det bobler, fordi de ved, at de snart igen skal tilbringe en hel sommer sammen med nogle af deres bedste venner. Det bobler, fordi de ved, at det snart igen er tid til at skabe helt unikke oplevelser for Fårup Sommerlands gæster. Og så bobler det, fordi de ved, at de snart må tage den på - den røde Fårup-trøje. Trøjen, der giver dem uforklarlige superkræfter. Med den på kan de pludselig få hele Falken til at synge med på “Skovsangen”. Med den på kan de pludselig bilde små børn ind, at candyfloss er lavet af magisk edderkoppespind. Med den på kan de pludselig fægte med sværd og hoppe i sjippetov, som havde de aldrig lavet andet.
Med den på kan de skabe minder, der aldrig forsvinder.   
 

Mange medarbejdere vender sommer efter sommer tilbage til Fårup Sommerland - men hvert år gør vi også omkring 150 nye Fårup-trøjer klar, så nye medarbejdere kan få Fårup-superkræfterne at føle. Der er nemlig hvert år brug for nye medarbejderne på Team Fårup, der med højt humør, hjælpsomhed og vores gæster i fokus, kan være med til at gøre det, vi er bedst til i Fårup: At give vores gæster en dag, de aldrig vil glemme.  

Manyleaves

HVAD INDEBÆRER ET JOB I FÅRUP SOMMERLAND?

Det kan du blive lidt klogere på! I videoen her tager medarbejderne Rasmus og Nanna dig nemlig med en tur bag kulissen og giver dig et indblik i, hvordan det er at bruge sommeren i den røde Fårup-trøje både i og udenfor arbejde.

Manyleaves

HVAD SIGER DU? SKAL VI VÆRE FRIENDS?

De mange sociale ting, vi laver sammen på Team Fårup, er, hvad der gør, at én sommer i Fårup måske betyder FRIENDS FOREVER. Og det er netop samværet med vennerne, som mange medarbejdere kommer tilbage for sommer efter sommer. 

Stars

EN VÆRKTØJSKASSE FYLDT MED GULD

Som medarbejder får du fyldt din personlige værktøjskasse til randen med en masse værktøjer, som er guld værd at have med udenfor Fårup. Du får finpudset en masse sociale kompetencer, og så ruster Fårup Academy, dig blandt andet til at mestre den helt særlige form for gæsteservice, som Fårup er kendt for. Og det er altså skills, der er også er i rimelig høj kurs hos andre virksomheder. Hvad du lærer i Fårup kan altså også virkelig komme til gavn uden for Fårup! Med andre ord:
Når først du har haft den røde uniform på en hel sommer, så forsvinder dine superkræfter altså ikke bare sådan liiige igen.  

ARBEJDSOMRÅDER

Og nu sidder du måske og tænker... “Men hvad skal man egentlig lave, når man arbejder i Fårup? Og kan jeg overhovedet finde ud af det?”. Lad os først kigge nærmere på, hvilke forskellige ting du kan arbejde med som en del af Team Fårup.

Alle medarbejdere får inden sæsonstart et område tilknyttet, og det er det område, de skal give den gas i hen over sommeren. Du kan dog sagtens få lov at have arbejdsdage i andre områder – så der er altså rig mulighed for, at du kan prøve en masse forskelligt! Hvert eneste arbejdsområde er fuldstændig uundværligt, hvis vi skal give vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige.  

HVAD KAN MAN ARBEJDE MED I FÅRUP?

En hel masse! Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige arbejdsområder, vi har i Fårup. 

imageAltText

OPERATØR VED FORLYSTELSE

Som operatør ved en forlystelse er din fornemmeste opgave at sende gæsterne sikkert af sted i parkens forskellige forlystelser. Der findes en masse forskellige områder, du kan stå i som operatør – det er alt fra Egerntårnet og Pindsvinet, som får parkens mindste gæster til at hvine af fryd, til Fønix og Lynet, hvor parkens største vovehalse kan prøve kræfter.

Lige meget hvilket område, du står i som operatør, er sikkerheden i højsædet. Du oplæres derfor grundigt i, hvordan man betjener forlystelser, inden du er klar til at sende gæster af sted. Det er vigtigt, at du som operatør er ansvarsfuld og i stand til at fortælle gæsterne om forskellige regler og begrænsninger - og dem skal du nok lære meget mere om! Men, men, men det hele skal selvfølgelig gøres med en kæmpe portion godt humør, for hey! Vi ved jo alle sammen godt, at en tur i Hvirvelvinden bare er bedst, hvis man griner af en god joke, allerede inden forlystelsen går i gang.

BUTIKSMEDARBEJDER

I Fårup har vi en lang række forskellige butikker, og derfor har vi selvfølgelig brug for en masse medarbejdere, der kan sælge og give gæsterne gode oplevelser på én og samme tid. Lige meget hvilken butik du arbejder i, er det vigtigt, at du er åben og klar på hyggelig smalltalk med gæsterne, alt imens du er effektiv og kan sørge for, at ingen gæsterne skal stå unødvendig lang tid i kø. På den måde får gæsterne nemlig den bedste oplevelse!

imageAltText
BUTIKSMEDARBEJDER I ISBUTIK

Som butiksmedarbejder kan du eksempelvis arbejde i en af parkens mange isbutikker. Her finder gæsterne gerne ind, når de er blevet lækkersultne; og mon ikke vi alle kan nikke genkendende til, at det kun kan gå for langsomt med at få noget lækkert i skrutten, når først tænderne er begyndt at løbe vand efter søde sager. Derfor er det din opgave som butiksmedarbejder i en isbutik at servere is og andre søde sager så effektivt som muligt, alt sammen med højt humør - en god is smager nemlig bare endnu bedre, når den serveres med et kæmpe smil on the side.  

imageAltText
BUTIKMEDARBEJDER I SOUVENIR- ELLER FOTOBUTIK

I parken findes også forskellige butikker, som gæsterne kan lægge vejen forbi, hvis de vil have sig en lille souvenir med hjem, der kan sprede glæde selv efter deres dag i Fårup er slut. I parkens souvenirbutikker sælges der alt fra bamser, tøj og merchandise til hårpynt og legetøj. Som medarbejdere i en souvenirbutik er det din fornemmeste opgave at hjælpe gæsterne med at udvælge lige netop den ting, der kan sprede mest glæde hos dem.  

I parkens store forlystelser tages der billeder af gæsterne, når de hviner sig igennem de hæsblæsende forlystelser – og de billeder skal gæsterne selvfølgelig have mulighed for at købe med sig hjem. Ved de store forlystelser findes der derfor fotobutikker, og i dem er der er brug for friske medarbejdere, der kan sørge for at turen i forlystelsen rundes af med en highfive, en hyggesnak og selvfølgelig et foto af dem selv i forlystelsen.

imageAltText

MEDARBEJDER I MADSTED

Gæsterne bliver gerne både sultne og tørstige af at blive kastet rundt i vilde forlystelser, og derfor har vi naturligvis en masse forskellige madsteder i Fårup, hvor gæsterne kan få sulten og tørsten stillet. Vi har aaalt fra madsteder, der laver burgers eller chinaboxe, til madsteder, der laver små lækre miniretter til social dining. I de forskellige madsteder er der både brug for medarbejdere, der i fællesskab kan den gas i køkkenet og tilberede maden, og medarbejdere, der effektivt og med højt humør kan tage imod gæsternes bestillinger.  

Hygiejne og kvalitet går hånd i hånd i Fårups mange madsteder! Det er derfor super vigtigt, at man som medarbejder i et madsted har fokus på, at hygiejnen er i top og at forskellige regler for tilberedning af mad overholdes.  

imageAltText

MEDARBEJDER PÅ HOTEL FÅRUP

I 2016 slog vi dørene op til vores eget hotel, og derfor har vi selvfølgelig også brug for skønne medarbejdere, der kan sikre, at gæster, der overnatter på hotellet, får det skønneste ophold! Arbejdsområderne på hotellet spænder bredt, og vi har behov for alt fra tjenere og køkkenpersonale til receptionister og natportier og opvaskere. På Hotel Fårup er det, ligesom alle andre steder i parken, vigtigt, at stemningen er i top, og at gæsterne føler sig godt tilpas. 

Hotel Fårup er et firestjernet hotel hvor kvalitet og service er i højsædet. Det betyder at dine vigtigste opgaver som medarbejder på hotellet er at være til stede og nærværende overfor gæsterne, og at give en hånd med lige meget om det er en gæst eller en anden medarbejder, der har brug for din hjælp. 

imageAltText

ANDRE OMRÅDER

Udover ovenstående arbejdsområder byder Fårup altså også på en bred palette af andre mindre områder, hvor det også er fuldstændig afgørende, at vi har glade og imødekommende medarbejdere klar, hvis vores skønne gæster skal have en oplevelse, de aldrig glemmer.  

Der er for eksempel brug for medarbejdere, der kan afklare gæsternes tvivlsspørgsmål i Information, medarbejdere på førstehjælpsholdet, der kan rykke ud til store og små uheld i parken, medarbejdere i billetlugen, der kan byde gæsterne varmt velkommen, medarbejdere på rengøringsholdet, der sammen kan have en fest med at holde parken ren og pæn, og selvfølgelig medarbejdere i Aquaparken, der kan sende gæster sikkert af sted i vandrutsjebaner og sørge for, at alle parkens vandhunde har en tryg og sjov oplevelse i bølgerne.  

Som du kan høre er der arbejdsområder nok - endda flere end dem vi lige har nævnt her. Så kunne du tænke dig en sommer i den røde trøje, så er vi ret sikre på, at der kan findes et arbejdsområde, der er lige dig!  

imageAltText

HALLØJSOVS, DU DER OVER 65 ÅR!

Dig vil vi simpelthen så gerne have med på Team Fårup! Vi har hvert år omkring 30 seniorer med på holdet, og vi kan lige så godt sige det, som det er: Vi kan ikke undvære jer! Som senior er din fornemmeste opgave, fuldstændig ligesom det er alle andre medarbejderes, at give vores gæster de største oplevelser - alt sammen i øjenhøjde og med et kæmpe smil. Vores erfaring er, at seniorer bidrager med en uvurderlig erfaring og ro i et ellers ungt team. Meeeen vores erfaring er også, at mange af vores seniorer nyder rigtig godt af den ungdommelige energi, der hersker blandt Fårups unge medarbejdere. Der er altså tale om en total win-win-situation, og det er simpelthen bare herligt! Men pas på, kære senior - at arbejde i Fårup er stærkt vanedannende! Vores seniorer er nogle af dem i parken med den største anciennitet.

imageAltText

HEY, DU DER UNDER 18 ÅR!

Vi har også brug for dig på Team Fårup! Faktisk har vi nogle helt særlige arbejdsopgaver, som er reserveret til netop dig. Butiksmedarbejder i vores fotobutikker og souvenirbutikker er arbejdsområder, hvor vi altid reserverer en særlig plads til dig. Og så overlades en af Fårups vigtigste opgaver faktisk også ofte til dig under 18 – nemlig ”Service & Renholdelse”. Medarbejdere på ”Service & Renholdelse” er dem, man ofte kan spotte med et helt særligt kit i bukselommerne – en rulle sorte sække i den ene lomme og et skumsværd i den anden. Medarbejdere på “Service & Renholdelse” har nemlig først og fremmest den opgave at sørge for, at vores park ser ren og pæn ud – en uhyre vigtig opgave, hvis vores gæster skal føle sig godt tilpas og have en god oplevelse, når de besøger os. Derudover er medarbejdere på ”Service og Renholdelse” nogle af dem, der virkelig har mulighed for at drysse magi udover gæsternes oplevelser. Fordi medarbejdere på “Service & Renholdelse” går rundt på stierne blandt gæsterne, har de nemlig mulighed for virkelig at komme i kontakt med gæsterne - for eksempel ved at udfordre familiens mindste i en vaskeægte "skumsværds-fægtekamp". 

OPLÆRING A LA FÅRUP

Og nu til ”Kan jeg overhovedet finde ud af at arbejde i Fårup?”. Svaret er ”Ja selvfølgelig kan du det!”. Hvis du er frisk på at lære noget nyt og har let til smil, så kan du helt sikkert! Måske ikke den første dag, men det er slet heller ikke meningen – og det er altid okay at lave fejl! Det lærer vi kun af.

Som ny medarbejder i Fårup får du en grundig oplæring, så du kan alt det, du skal kunne, inden det går løs og glade gæster vrimler ind. Det er nemlig meget lettere at give verdens bedste gæsteservice, når man er tryg i det, man skal lave. Du skal blandt andet en tur på Fårup Academy inden sæsonstart!

FAQ

Her kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest får stillet om sæsonarbejde i Fårup Sommerland.