Skip to the content

VÆRELSESTYPER

FAMILIESUITE

I 2019 har vi fået to flotte nye suiter på Hotel Fårup. Der er tale om to lyse suiter i lækre kvalitetsmaterialer med opdelte soverum – tiltænkt en eventuel forældre- og børneafdeling, samt en lille hyggelig opholdsstue. Der er desuden mulighed for to ekstra opredninger på en sovesofa, således der i alt bliver seks sovepladser. Det hele er snedkermøbler og specialdesignet til suiterne, så I kan godt glæde jer til nogle super lækre suiter, hvis du skal overnatte her. Begge suiter er ca. 42 kvm plus en lille gang. 

FAMILIEVÆRELSE

På Hotel Fårup har vi både familieværelser med udsigt over søen, Orkanen og Falken samt standard familieværelser med udsigt til vores helt egen skov. Alle værelser er 24 kvm og er indrettet med en dobbeltseng samt en integreret børnekøjeseng. Værelserne er velegnet til fire personer (to børn og to voksne). Der er mulighed for en ekstra opredning. 

STORT FAMILIEVÆRELSE

Det er også muligt at booke et stort familieværelse. På disse værelser er der mulighed for to opredninger, således at der er plads til totalt seks personer. Dobbeltsengen og køjesengen er adskilt af en skillevæg. Værelserne er i alt 31 kvm. 

CHECK IND & CHECK UD

Check ind: fra kl. 14:00. I er selvfølgelig velkommen allerede fra kl. 10:00, hvor Fårup Sommerland åbner. Bagage kan opbevares på hotellet.

Check ud: kl. 10:00. I må selvfølgelig bruge Fårup Sommerland hele dagen.

BOOK OVERNATNING PÅ HOTEL FÅRUP

Book dit ophold her, eller ring til os på tlf.: 96739207 - vi træffes også på booking@faarup.dk