Skip to the content

VÆRELSESTYPER

FAMILIESUITE

På hotellets 2. sal har vi to lyse suiter i lækre kvalitetsmaterialer. I suiterne er der opdelte soverum, stort badeværelse samt en hyggelig opholdsstue.

Der er desuden mulighed for to ekstra opredninger på en sovesofa, så der i alt bliver seks sovepladser. Alle vores møbler i suiterne er enten specialdesignet eller lavet på et lokalt snedkerværksted, så I kan glæde jer til nogle super lækre værelser, hvis I skal overnatte her. Suiterne er begge 42kvm plus en lille gang.

FAMILIEVÆRELSE

På Hotel Fårup har vi både familieværelser med udsigt over søen, Orkanen og Falken samt standard familieværelser med udsigt til vores helt egen skov. Alle værelser er 24 kvm og er indrettet med en dobbeltseng samt en integreret børnekøjeseng. Værelserne er velegnet til fire personer (to børn og to voksne). Der er mulighed for en ekstra opredning. 

STORT FAMILIEVÆRELSE

Det er også muligt at booke et stort familieværelse. På disse værelser er der mulighed for to opredninger, således at der er plads til totalt seks personer. Dobbeltsengen og køjesengen er adskilt af en skillevæg. Værelserne er i alt 31 kvm. 

CHECK IND & CHECK UD

Check ind: fra kl. 14:30. I er selvfølgelig velkommen allerede fra kl. 10:00, hvor Fårup Sommerland åbner. Bagage kan opbevares på hotellet.

Check ud: kl. 10:00. I må selvfølgelig bruge Fårup Sommerland hele dagen. I uge 40-42 er der check ud senest kl. 10:30

BOOK OVERNATNING PÅ HOTEL FÅRUP

Book dit ophold her, eller ring til os på tlf.: 96739207 - vi træffes også på booking@faarup.dk