Skip to the content

RUNDREJSEN - NYHED 2023

Skovens mindste gæster kan godt begynde at glæde sig! (Og det kan mor og far, Fårup-nostalgikere, kaffe-drikkere, is-elskere og pandekage-fans faktisk også!) 

Årets nyhed er en splinterny stor karrusel i to etager, og med god adgang til kørestolsbrugere. Rundrejsen bliver en nostalgisk trip-down-memory-lane med brudstykker af Fårups historie i toppen af karrusellen og så skabes der forhåbentligt en masse nye minder på Rundrejsen. Den flytter ind ved siden af Motorbøllen, og hele området omkring får en gevaldig overhaling –med nyt sandkassemiljø, og nyt legeområde til de mindste, ny stor isbutik og nyt spiseområde! 

 

NYHEDEN LADER VENTE PÅ SIG...

Rundrejsen rejser ikke til Fårup i tide til påskeåbningen, da levering er forsinket grundet underleverandører. Det beklager vi, da vi ved, at mange har glædet sig. Vi giver besked, så snart vi ved, hvornår Rundrejsen ankommer. 

Men heldigvis er det nye sandkassemiljø og legeområde klar til påsken. 

 

 

HØJDE- & ALDERSKRAV

Børn under 105 cm kun i følge med voksen

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.

PRØV OGSÅ...

DEN RØDE BARON

TOGET

RACING TEAM