Skip to the content

LYNET

I forlystelsesparkernes verden er der én grundlov: Det skal være vildere, hurtigere og højere. Hele tiden! Det lever vi op til i Fårup med Lynet - en af Danmarks vildeste forlystelser. Her bliver du kastet af sted med en acceleration, der bringer dig fra 0 til 80 km/t på bare 2 sekunder. Vruuum!

 

20 METER OPPE I LUFTEN

Accelerationen, der kan måle sig med de hurtigste Formel 1-biler, skabes ved hjælp af elektromagnetisme. Det giver en helt særlig fornemmelse, når du drøner direkte ud af stationshuset i stedet for at blive trukket op ad en bakke - og så hænger du pludselig 20 meter oppe i luften med en strålende udsigt over hele sommerlandet.

En udsigt, du desværre ikke har tid til at nyde, for turen går med det samme hastigt ned, susende rundt, på hovedet et kort øjeblik, drønende op og ender så endelig i den gamle stationsbygning igen. Puha, sikke en tur! 

 

DANMARKS BEDSTE RUTSJEBANE

Lynet er i 2010 blevet kåret af Ramasjang Live til at være Danmarks bedste rutsjebane.

Se også vores andre hæsblæsende forlystelser

 

HØJDE- & ALDERSKRAV

Min. 120 cm

FAKTA OM LYNET

Banens længde

540 m

Banens højde

20 m

Antal vogne

4

Personer pr. vogn

6

Hastighed

80 km/t

Accelerationstid

2 sek.

Accelerationslængde

30 m
Manyleaves

SIKKERHED

Af sikkerhedsmæssige årsager er det desværre ikke tilladt for handicappede, der ikke kan evakuere sig selv, at prøve denne forlystelse.

DOWNLOAD VORES APP

Vores app gør det nemmere at være gæst i parken. Du kan nemlig købe og håndtere sæsonkort samt billetter til Fårup i en app på din telefon. Derudover kan du få køtider, kort over parken og meget mere direkte på din telefon.

PRØV OGSÅ...

TRÆSTAMMERNE

Hvirvelvinden - Køb sæsonkort og få så mange svingture, du vil

HVIRVELVINDEN

FÅRUP RAFTING