Skip to the content

KONFERENCE OG MØDE

Hold jeres næste møde i "skovens dybe stille ro". Hotel Fårup ligger midt i skoven, hvor der er dejlig ro til fordybelse. 

Ved konference og møde på Hotel Fårup er der også mulighed for at gå ud i parken og få sjove og hyggelige legestunder med kollegaer samt inspirerende og grænseoverskridende oplevelser, som sætter tankerne i gang og udvikler deltagerne.

EN EKSTRA DIMENSION TIL JERES MØDE ELLER KONFERENCE

I Fårup smelter natur og store oplevelser sammen, hvilket giver jeres møde eller konference en ekstra dimension. Hotel Fårup tilbyder de perfekte rammer for at afvikle alle former for møder, konferencer, kurser, workshops, teambuilding-aktiviteter m.v. Hvorfor ikke gøre jeres næste møde eller konference til en anderledes og sjov dag på jobbet - væk fra de faste rammer?  

Manyleaves

4 stjerners konferencefaciliteter

På hotellet har vi fået 4 stjerner for vores fine konferencefaciliteter.

Modtagelsen af de 4 stjerner indikerer, at Hotel Fårup overholder Hoestra’s europæiske standard for konferencefaciliteter på hoteller.

GREEN KEY OG SKI-AFTALE

Vores unikke 4-stjernede konferencehotel er Green Key-certificeret og har det økologiske spisemærke i bronze. Vi er desuden rigtig glade for at være en del af Statens Møde- og Konferenceaftale - den såkaldte SKI-aftale, hvor de favorable vilkår og priser er godkendt af Staten og Kommunernes Indkøbsservice.

Aftalen omfatter alle ministerier og styrelser og giver desuden regioner, kommuner og andre offentlige organisationer mulighed for indkøb af møder og konferencer hos os.

Manyleaves

Fine møde- og konferencelokaler

Vores seks konferencelokaler er lyse og lækre lokaler, som rummer alle muligheder for en dag med fordybelse og inspiration. Alle lokaler kan anvendes til møder hele året.

SEND EN FORESPØRGSEL PÅ KONFERENCE

Forest
DAGSMØDE

Vi tilbyder dagsmøde inkl. et mødelokale med AV-udstyr og internet. Vi serverer morgenkomplet, isvand og frisk frugt i konferencelokalet, formiddagskaffe/-te med let forplejning, lækker frokost inkl. en kildevand, saft eller en sodavand samt eftermiddagskaffe/-te med kage. Der er kaffe/te i lokalet under hele mødet.

Pris for dagsmøde inkl. ovenstående forplejning (inkl. moms)
Kr. 595,- pr. person. 

 

KONFERENCEDØGN INKL. OVERNATNING PÅ HOTEL FÅRUP

Dag 1: Formiddagskaffe/-te med let forplejning, lækker frokost inkl. en kildevand, saft eller en sodavand, eftermiddagskaffe/-te med kage samt 2-retters middag.
Dag 2: Morgenkomplet.

Derudover er inkluderet et mødelokale med AV-udstyr og internet, isvand og frisk frugt i konferencelokalet. Der er kaffe/te i lokalet under hele mødet.

Pris for konferencedøgn inkl. ovenstående forplejning, lokale og overnatning (inkl. moms)

Kr. 1.545,- pr. person inkl. overnatning i enkeltværelse

 

12-12 KONFERENCE - INKL. OVERNATNING PÅ HOTEL FÅRUP:

Dag 1: Lækker frokost inkl. en kildevand, saft eller en sodavand, eftermiddagskaffe/te med kage samt 2-retters middag.
Dag 2: Morgenkomplet, formiddagskaffe/te med let forplejning samt lækker frokost inkl. en kildevand, saft eller sodavand.

Derudover er inkluderet et plenumlokale med AV-udstyr og internet, isvand og frisk frugt i konferencelokalet. Der er kaffe/te i lokalet under hele mødet.

Pris for 12-12 konference inkl. forplejning, lokale og overnatning (inkl. moms)

Kr. 1.695,- pr. person inkl. overnatning i enkeltværelse

 

1 ½ DØGNS KONFERENCE INKL. OVERNATNING PÅ HOTEL FÅRUP

Dag 1: Formiddagskaffe/-te med let forplejning, lækker frokost inkl. en kildevand, saft eller sodavand, eftermiddagskaffe/te med kage samt 2-retters middag
Dag 2: Morgenkomplet, formiddagskaffe/te med let forplejning, lækker frokost inkl. en kildevand, saft eller sodavand samt eftermiddagskaffe/te med kage.

Derudover er inkluderet et plenumlokale med AV-udstyr og internet, isvand og frisk frugt i konferencelokalet. Der er kaffe/te i lokalet under hele mødet.

Pris for 1 ½ døgns konference inkl. ovenstående forplejning, lokale og overnatning (inkl. moms)  

Kr. 1.895,- pr. person inkl. overnatning i enkeltværelse

 

Alle priserne er ekskl. drikkevarer udover det, der er nævnt ovenfor. Der vil være mulighed for yderligere tilkøb af både lokaler, morgenmad dag 1, salte snacks eller lidt til den søde tand i lokalet, aktiviteter i eller udenfor Fårup samt andre tillægsydelser. Alle priser er inkl. moms.

KOM TIL ÅBENT HUS PÅ HOTEL FÅRUP

Kender I ikke vores helt unikke Hotel Fårup, som er beliggende midt i den skønneste natur, så har I naturligvis muligheden for at komme og opleve det.

Vi tilbyder altid en ganske uforpligtende rundvisning på hotellet såvel som i omgivelserne omkring hotellet. På den måde har I mulighed for med egne øjne at se og vurdere om Hotel Fårup vil være det rette sted at afvikle netop jeres arrangement.

TILMELDING

BRUG OS SOM SPARRINGSPARTNER OG FÅ MAKSIMALT UDBYTTE

Vores medarbejdere står klar til at hjælpe jer med planlægningen af mødet eller konferencen. Vi kommer gerne med gode ideer til fx forplejning, lokaler og aktiviteter.

I Fårup arbejder vi ud fra tankerne i det unikke mødedesign-koncept Meetovation, der sikrer at I får value for money, når I investerer i et møde eller konference. Meetovation går i al sin enkelhed ud på at arbejde målrettet med at skabe størst udbytte af mødet eller konferencen. I sparringen med jer tager vi således altid udgangspunkt i jeres behov og ønsker.

Vi hjælper naturligvis også med teknikken. Dermed kan I koncentrere jer om det, der er vigtigt for jer.

SERVICE I VERDENSKLASSE
Fårup Sommerland er kendt for at have en gæsteservice i topklasse, og vi er gennem årene blevet belønnet med et hav af priser for bedste service. Det er således også, hvad I kan forvente som konferencearrangør- og deltager i skoven. 

KONTAKT

Kontakt os - og hør om mulighederne for dit næste møde eller konference. 

Salgschef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk