Skip to the content

LIDT GODT TIL GANEN

Et møde eller konference på Hotel Fårup kan kombineres med lidt godt til ganen. Prøv enten vores øl- , vin- eller ginsmagning. 

 

ØLSMAGNING 

Til ølsmagning hører du om øllets historie, opståen og udvikling. Desuden vil der være spændende fortællinger og anekdoter fra øllets forunderlige verden. I får mulighed for at smage otte forskellige danske og udenlandske øl. Undervejs forklares, hvordan man brygger øl samt hvad der adskiller de forskellige øltyper. I får øjnene op for helt nye nuancer i øllen. Foredraget og ølsmagningen vil blive varetaget af Jørgen Rüdinger, som tidligere har været ansat ved Carlsberg gennem mange år - og har mange års erfaring i branchen.

VINSMAGNING

I kan også afsluttet jeres konference eller møde med vinsmagning. Vi giver en introduktion til, hvad der er karakteristisk for de forskellige vinområder, og I lærer hvordan vin smager bedst. Vi server snacks, og det er muligt at tilkøbe tapas. 

 

GINSMAGNING

Til vores ginsmagning har vi et tæt samarbejde med det lokale prisvindende destilleri Tranum Mølle Destilleri, hvor I vil blive budt både på historier og smagninger fra det lille destilleri beliggende i Nordjylland.

Undervejs smager vi selvfølgelig også på den lokale og gin og ikke mindst hører mere om Tranum Mølles historie.

Vi byder på en ginsmagning, hvor vi smager på 4 forskellige slags gin, og går op i, at smagningerne er anderledes og så spændende for alle deltagere som muligt. Som en fordel er det derudover muligt for deltagerne efterfølgende, at købe de forskellige varianter.

Min. 20 personer

Varighed: Ca. 2 timer

Forest

KONTAKT

Kontakt os - og hør mere om alle vores forskellige muligheder vedrørende møder og konferencer. 

Salgschef, Bettina Christensen 

Telefon: + 45 96 73 92 12
E-mail: bc@faarup.dk