
FESTMENU 2022
Vores kokke har sammensat en masse forskellige og lækre festmenuer til 2022. Som noget nyt er der både sommermenuer som er gældende i april- august og vintermenuer som serveres fra september-marts.
SOMMERMENUER (APRIL TIL AUGUST)
FORRET - TALLERKENSERVERET
Grillet saltet laks med marineret økologisk agurk, crudité af hvide asparges og radiser, peberrodsfløde med æble, purløg, lakserogn, urteolie, spæde urter og tørret malt
Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk
HOVEDRET - BUFFET
- Rosastegt okse cuvette med smørdampet nye løg og hjemmelavet estragonsauce
- Marineret svinekam med sauté af nye økologiske rødder og danske ærter
- Skindstegt kyllingebryst med hjemmelavet cremet hønsesauce
- Grønsalat med frisk økologisk melon, friske jordbær og ristet solsikkekerner
- Pastasalat med bagte økologiske tomater, basilikumspesto og friske økologiske rødløg
- Nye stegte økologiske kartofler med timian
- Flødekartofler
- Friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Hyldeblomstmousse med marinerede jordbær, hjemmelavet saltkaramel samt små marengs og flager af jordbær
FORRET - TALLERKENSERVERET
Gravede okseinderlår med hjemmesyltet grønne tomater, hjemmelavet estragonmayo og økologiske kartoffelchips hertil dehydreret æggeblomme og friske urter
Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk
- Rosastegt oksefilet med saltbagt økologisk selleri med brunet smør og hjemmelavet rødvinssauce
- Smørdampet kulmule med smørsauterede hvide og grønne asparges samt hjemmelavet persillesmør
- Vildsvinefilet med trøffelpure på portobello svampe
- Grønsalat med sommerens bær og druer
- Quinoasalat med bagte blommer, ristet sesam, økologisk hjertesalat samt crudité af nye rødder
- Nye økologiske kartofler med saltet smør, frisk dansk karse og finthakket skalotteløg
- Hjemmelavede kartoffelkroketter med estragon og capers
- Friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Hjemmelavet hindbærparfait med friske hindbær, hjemmelavet lemoncurd og tørret mazarinkage
FORRET - TALLERKENSERVERET
Grillet saltet laks med marineret økologisk agurk, crudité af hvide asparges og radiser, peberrodsfløde med æble, purløg, lakserogn, urteolie, spæde urter og tørret malt
Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk
HOVEDRET - TALLERKENSERVERET
Rosastegt kalvefilet med sauté af danske ærter og spinat, hjemmesyltet ribs samt let grillet nye løg og smørstegte nye økologiske kartofler med sommerens urter hertil brunet smør blanquette.
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Hyldeblomstmousse med marinerede jordbær, hjemmelavet saltkaramel samt små marengs og flager af jordbær
FORRET - TALLERKENSERVERET
Gravede okseinderlår med hjemmesyltet grønne tomater, hjemmelavet estragonmayo og økologiske kartoffelchips hertil dehydreret æggeblomme og friske urter
Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk
HOVEDRET - TALLERKENSERVERET
Skindstegt torsk med smørdampede hvide asparges, crudité af grønne asparges og friske løg toppe hertil luftig sauce på purløg og nye økologiske kartofler med saltet smør og løvstikke.
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Hjemmelavet rabarbertærte med bagt rabarber, marengs toppe og flager af rabarber hertil vanilje parfait på franskpolynesisk vanilje.
Hotel Fårups velkomstdrink (Hvidvin med hyldeblomstsaft og danskvand samt et strejf af citrus)
Kr. 43,- pr. person
Asti eller Crémant
Kr. 43,- pr. person
Slushice til børnene
Kr. 49,- pr. person
Vælg to snacks til velkomsten
- Sprøde hjemmelavede kartoffelchips med urtecreme
- Saltede nødder
- Små italienske pølser med oliven
Pris kr. 43,- pr. person
Vi laver meget gerne kaffe/te og småkager efter maden
Pris kr. 55,- pr. person
I er også meget velkomne til selv at tage kage med.
Kaffe/te uden noget til
Pris kr. 41,- pr. person
Inden gæsterne siger tak for i dag, har I også mulighed for at vælge natmad.
Klassisk dansk pålægsbord med diverse tilbehør samt friskbagt boller og rugbrød
Pris kr. 85,- pr. person
Italiensk pålægsbord med delikat og hjemmelavet tilbehør samt friskbagt brød
Pris kr. 95,- pr. person
Byg-selv hotdog med stegte pølser og klassisk tilbehør
Pris kr. 75,- pr. person
Gourmet hotdog med stegte pølser, brioche brød hertil lækre hjemmelavet/hjemmesyltet tilbehør, som tomatchutney, grønne tomater, svamperemoulade og rødløg
Pris kr. 95,- pr. person
Økologiske tarteletter med hjemmelavet høns i asparges
Pris kr. 75,- pr. person
VINTERMENUER (SEPTEMBER TIL MARTS)
FORRET - TALLERKENSERVERET
Grillet letsaltet laks med hengemt hvid asparges, crudité af økologiske jordskokker, peberrodsfløde med æble, purløg, lakserogn, urteolie og spæde urter
Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk
HOVEDRET - BUFFET
- Rosastegt okse cuvette
- Confiteret perlehøne med smørpocherede økologiske gule beder og cremet hønsesauce
- Marineret svinekam med glaserede økologiske gulerødder med urter og hjemmelavet barbecuesauce
- Salat på perlebyg, bagte økologiske rødder, fennikel crudité, friske blommer og vinaigrette
- Salat på økologiske kålblade, frisk æble, ristede valnødder og mormordressing
- Økologiske petit kartofler vendt i urter og økologisk smør
- Flødekartofler
- Friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Creme fraiche mousse med marineret æble, citronverbena samt æbleflager og tørret kagebund.
FORRET - TALLERKENSERVERET
Røget dyrekølle med hjemmesyltede svampe, estragonmayo, urtesalat samt økologiske kartoffelchips og revet høost fra Naturmælk
Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk.
- Rosastegt oksefilet med karamelliseret økologiske løg og hjemmelavet rødvinssauce
- Confiteret økologisk svinebryst med friterede økologiske jordskokker
- Skindstegt unghanebryst med purløgsblanquette
- Salat på bagte økologiske butternut squash, crudité på bolchebeder samt økologisk gedeost
- Salat på grillet julesalat, økologiske blomkålsbuketter og karamelliseret jordskokker
- Confiteret kartoffelbåde med citrontimian
- Små økologiske urtebagte kartofler
- Friskbagt brød og økologisk smør fra Naturmælk
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Mørk chokolademousse med marinerede kirsebær, kirsebærcreme og flager af hvid chokolade.
FORRET - TALLERKENSERVERET
Røget dyrekølle med hjemmesyltede svampe, estragonmayo, urtesalat samt økologiske kartoffelchips og revet høost fra Naturmælk
Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk.
HOVEDRET - TALLERKENSERVERET
Rosa stegt kalvefilet med confiterede økologiske kartofler og karamelliserede løg hertil pakke af økologisk savoykålsblad med sauté af kål og løg samt luftig hjemmepisket bearnaise.
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Hjemmelavet hvid chokolademousse med indlæg af havtorn, hjemmelavet saltkaramel, cremet havtorn gele samt sprøde flager af havtorn.
FORRET - TALLERKENSERVERET
Rimet og brændt jomfruhummer med let hjemmesyltede glaskål, økologiske blomkålsbuketter, citrus skum og dildolie
Hertil friskbagt rustikt landbrød og økologisk smør fra Naturmælk
HOVEDRET - TALLERKENSERVERET
Gråand to måder; rosastegt bryst af gråand og confiteret gråandelår hertil friterede økologiske jordskokker, jordskokkepuré, brændt økologisk perleløg, hjemmesyltet bøgehatte, økologisk kartoffelkompot tilsmagt trøffel og karse samt andesauce.
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Hjemmelavet sprød æbletærte med vanilje creme, tørret æbleflager og marineret æble samt broken gel på citronverbena og brændt hvid. chokolade
Vælg to snacks til velkomsten
- Sprøde hjemmelavede kartoffelchips med urtecreme
- Saltede nødder
- Små italienske pølser med oliven
Pris kr. 43,- pr. person
Hotel Fårups velkomstdrink (Hvidvin med hyldeblomstsaft og danskvand samt et strejf af citrus)
Kr. 43,- pr. person
Asti eller Crémant
Kr. 43,- pr. person
Slushice til børnene
Kr. 49,- pr. person
Vi laver meget gerne kaffe/te og småkager efter maden
Pris kr. 55,- pr. person
I er også meget velkomne til selv at tage kage med.
Kaffe/te uden noget til
Pris kr. 41,- pr. person
Inden gæsterne siger tak for i dag, har I også mulighed for at vælge natmad.
Klassisk dansk pålægsbord med diverse tilbehør samt friskbagt boller og rugbrød
Pris kr. 85,- pr. person
Italiensk pålægsbord med delikat og hjemmelavet tilbehør samt friskbagt brød
Pris kr. 95,- pr. person
Byg-selv hotdog med stegte pølser og klassisk tilbehør
Pris kr. 75,- pr. person
Gourmet hotdog med stegte pølser, brioche brød hertil lækre hjemmelavet/hjemmesyltet tilbehør, som tomatchutney, grønne tomater, svamperemoulade og rødløg
Pris kr. 95,- pr. person
Økologiske tarteletter med hjemmelavet høns i asparges
Pris kr. 75,- pr. person
KONTAKT
Har du yderligere spørgsmål til afholdelse af fest på Hotel Fårup, er du velkommen til at kontakte os.
HOTEL FÅRUP
Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk