
FESTMENU 2023
Vores kokke har sammensat en masse forskellige og lækre festmenuer til 2023. Der er både sommermenuer som er gældende i maj- august og vintermenuer som serveres fra september-april. Derudover har vi også en lækker brunchmenu. Børn mellem 3-11 år betaler halv pris for menuerne.
SOMMERMENUER (MAJ TIL AUGUST)
FORRET - TALLERKENSERVERET
Grillet saltet laks med marineret økologisk agurk, crudité af hvide asparges og radiser, sauce på krondild og økologisk fløde samt urteolie, spæde urter og tørret malt
Hertil friskbagt økologisk Manitoba brød fra Terroir Nordic og økologisk hjemmerørt smør.
HOVEDRET- TALLERKENSERVERET
Rosastegt kalvefilet med sauté af danske ærter, grønne asparges og økologisk spinat, hjemmesyltede ribs samt let-grillet nye løg. Hertil smørstegte nye økologiske kartofler med sommerens urter og brunet smør blanquette.
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Hyldeblomstmousse med marinerede jordbær, hjemmelavet saltkaramel samt små marengs og flager af jordbær
Halv pris for børn mellem 3-11 år
FORRET - TALLERKENSERVERET
"Ballotine" af dansk velfærdskylling med estragonmayo, små hjemmelavede kartoffelchips, syltede løgskaller samt friske urter. Hertil friskbagt økologisk Manitoba brød fra Terroir Nordic og økologisk hjemmerørt smør.
- Rosastegt oksefilet med grillet nye løg og hjemmelavet rødvinssauce
- Smørdampet kulmule med smørsauterede hvide og grønne asparges samt hjemmelavet persillesmør
- Barbecuemarineret svinefilet på ben med barbecuesauce
- Grøn salat med sommerens bær og druer
- Quinoasalat med bagte blommer, økologisk ristet sesam, spidskål og granatæble
- Nye økologiske kartofler med saltet smør, frisk dansk karse og økologiske skalotteløg
- Hjemmelavede kartoffelkroketter med estragon og capers
- Friskbagt økologisk Manitoba brød fra Terroir Nordic og økologisk hjemmerørt smør
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Hjemmelavet hindbærparfait med friske hindbær, hjemmelavet lemoncurd og tørret mazarinkage
Halv pris for børn mellem 3-11 år
FORRET - TALLERKENSERVERET
Gravede okseinderlår med hjemmesyltet grønne tomater, hjemmelavet estragonmayo og økologiske kartoffelchips hertil dehydreret æggeblomme og friske urter.
Hertil friskbagt økologisk Manitoba brød fra Terroir Nordic og økologisk hjemmerørt smør.
HOVEDRET - TALLERKENSERVERET
Torsk bagt med smør og urter, smørdampede hvide asparges, crudité af grønne asparges og friske løgtoppe hertil luftig sauce på purløg og nye økologiske kartofler med saltet smør og løvstikke.
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Hotel Fårups "koldskål" med hjemmelavet kammerjunker, friske jordbær, jordbærflager, marengs og grøn syre.
Halv pris for børn mellem 3-11 år
Hotel Fårups velkomstdrink (Hvidvin med hyldeblomstsaft og danskvand samt et strejf af citrusfrugt)
Kr. 43,- pr. person
Asti eller Crémant
Kr. 43,- pr. person
Slushice til børnene
Kr. 59,- pr. person
- Sprøde hjemmelavede kartoffelchips med urtecreme
- Saltede nødder og oliven
- Veganske linsechips med urtehumus
Pris kr. 49,- pr. person
Efter maden stiller vi gerne kaffe og te frem til jer i lokalet
Pris kr. 43,- pr. person
Inden gæsterne siger tak for i dag, har I også mulighed for at vælge natmad.
Klassisk dansk pålægsbord med diverse tilbehør samt friskbagt grovboller og økologisk rugbrød
Pris kr. 85,- pr. person
Italiensk/spansk pålægsbord med delikat og hjemmelavet tilbehør samt friskbagt økologisk brød og rugbrød
Pris kr. 95,- pr. person
Byg-selv hotdog med stegte pølser og klassisk tilbehør
Pris kr. 75,- pr. person
Gourmet hotdog med stegte gourmetpølser, brioche brød hertil lækre hjemmelavet tilbehør, som tomatchutney, syltede grønne tomater, rødløg samt svamperemoulade
Pris kr. 95,- pr. person
Økologiske tarteletter med hjemmelavet høns i asparges lavet på dansk kylling
Pris kr. 75,- pr. person
VINTERMENUER (SEPTEMBER TIL APRIL)
FORRET - TALLERKENSERVERET
Røget dyrekølle med hjemmesyltede svampe, estragonmayo, salat af urter samt hjemmelavede økologiske kartoffelchips og revet Vesterhavsost.
Hertil friskbagt økologisk Manitoba brød fra Terroir Nordic og økologisk hjemmerørt smør.
HOVEDRET - TALLERKENSERVERET
Rosa stegt kalvefilet med confiterede økologiske kartofler og karamelliserede løg hertil pakke af økologisk savoykålsblad med sauté af kål og løg samt luftig hjemmepisket bearnaise.
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Skovbær parfait med cremet luftig havtorn, tørret mazarin samt sukkersyltede havtorn.
Halv pris for børn mellem 3-11 år
FORRET - TALLERKENSERVERET
Koldrøget laks med sprøde radiser, marineret økologisk agurk, sauce på krondild og økologisk fløde samt urteolie, friske urter og tørret malt
Hertil friskbagt økologisk Manitoba brød fra Terroir Nordic og økologisk hjemmerørt smør.
- Rosastegt oksefilet med karamelliseret økologiske løg og hjemmelavet rødvinssauce
- Confiteret økologisk svinebryst med friterede økologiske jordskokker
- Skindstegt unghanebryst med purløgsblanquette
- Salat på bagte økologiske butternut squash, crudité på bolchebeder samt økologisk gedeost
- Salat på grillet julesalat, økologiske blomkålsbuketter og karamelliseret jordskokker
- Confiteret kartoffelbåde med citrontimian
- Små økologiske urtebagte kartofler
- Friskbagt økologisk Manitoba brød fra Terroir Nordic og økologisk hjemmerørt smør
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Mørk chokolademousse med marinerede kirsebær, kirsebærcreme og flager af hvid chokolade.
Halv pris for børn mellem 3-11 år
FORRET - TALLERKENSERVERET
Rimet og brændt jomfruhummer med let hjemmesyltede glaskål, økologiske blomkålsbuketter, citrus skum og dildolie. Hertil friskbagt økologisk Manitoba brød fra Terroir Nordic og økologisk hjemmerørt smør.
HOVEDRET - TALLERKENSERVERET
Gråand på to måder; rosastegt bryst af gråand og confiteret gråandelår. Hertil friterede økologiske jordskokker, jordskokkepuré, brændt økologisk perleløg, hjemmesyltet bøgehatte, økologisk kartoffelkompot tilsmagt trøffel og karse samt andesauce.
DESSERT - TALLERKENSERVERET
Hjemmelavet sprød æbletærte med vaniljecreme, tørret æbleflager og marineret æble samt broken gel på citronverbena og brændt hvid chokolade.
Halv pris for børn mellem 3-11 år
- Sprøde hjemmelavede kartoffelchips med urtecreme
- Saltede nødder og oliven
- Veganske linsechips med urtehumus
Pris kr. 49,- pr. person
Hotel Fårups velkomstdrink (Hvidvin med hyldeblomstsaft og danskvand samt et strejf af citrusfrugt)
Kr. 43,- pr. person
Asti eller Crémant
Kr. 43,- pr. person
Slushice til børnene
Kr. 59,- pr. person
Efter maden stiller vi gerne kaffe og te frem til jer i lokalet
Pris kr. 43,- pr. person
Inden gæsterne siger tak for i dag, har I også mulighed for at vælge natmad.
Klassisk dansk pålægsbord med diverse tilbehør samt friskbagt grovboller og økologisk rugbrød
Pris kr. 85,- pr. person
Italiensk/spansk pålægsbord med delikat og hjemmelavet tilbehør samt friskbagt økologisk brød og rugbrød
Pris kr. 95,- pr. person
Byg-selv hotdog med stegte pølser og klassisk tilbehør
Pris kr. 75,- pr. person
Gourmet hotdog med stegte gourmetpølser, brioche brød hertil lækre hjemmelavet tilbehør, som tomatchutney, syltede grønne tomater, rødløg samt svamperemoulade
Pris kr. 95,- pr. person
Økologiske tarteletter med hjemmelavet høns i asparges lavet på dansk kylling
Pris kr. 75,- pr. person
BRUNCHBUFFET - KR. 289,-
Ønskes brunch på en af Fårups åbningsdage tillægges der en entrebillet pr. person fra 3 år på 250 kr.
- Koldrøget laks med hjemmelavet økologisk rygeostecreme, marineret økologisk agurk og krydderurter
- To salgs økologisk yoghurt med hjemmelavet müsli
- Pålægsbræt med tre slags charcuteri samt tilbehør
- Salat af økologisk hjertesalat, avocado samt økologisk tomat og sprødt rugbrødsknas
- Hjemmelavet hønsesalat med økologisk bacon og friske urter
- Tre slags danske økologiske oste med marmelade og tilbehør
- Hjemmelavet brownie med karamel
- Frugtfad med meloner og danske frugter
- Økologisk røræg med sprød bacon og brunchpølser
- Lun leverpostej med ristede svampe
- Croissanter
- Økologisk rugbrød, grødbrød og rundstykker fra Terroir Nordic
- Hjemmerørt økologisk smør
- Økologisk æblejuice
- Kaffe og te ad libitum
Økologiske pandekager med sirup
Pris pr. person 10 kr.
Økologisk rabarber- eller solbærsaft
Pris pr. person 10 kr.
Snaps fra Tranum Mølle Destilleri
Pris pr. person 65 kr
KONTAKT
Har du yderligere spørgsmål til afholdelse af fest på Hotel Fårup, er du velkommen til at kontakte os.
HOTEL FÅRUP
Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk