Skip to the content
Forest
Stars

MENU & BORDDÆKNING

Det er vigtigt for os, at hele arrangementet er i overensstemmelse med jeres drømme og ønsker. Alt fra sammensætning af menu, valg af vine, natmad samt farven på duge, servietter, lys, og blomster til bordene ønsker vi at have en tæt dialog med jer omkring.

Når festen først begynder skal I som brudepar blot kunne læne jer tilbage og nyde det. 

Owls Stars
Manyleaves

vielse i fårup - mulighederne er mange

Ønsker I at blive viet på Hotel Fårup, kan I naturligvis også det. Vi ruller gerne den røde løber ud, og gør klar til vielse i vores smukke pavillon ved søen med en helt unik udsigt til søen, parken og de store rutsjebaner.

Skal jeres vielse være noget helt specielt, så afslut den med et højt og rungende ”JA” på en tur i en af vores rutsjebaner.

Forest

BRYLLUPSBILLEDER

Naturen omkring Hotel Fårup lægger op til at få taget de smukkeste portrætbilleder. Få billederne taget, enten inden jeres gæster ankommer eller når receptionen er gået i gang. Her er gæsterne underholdt med kaffe og kage, mens I smutter ud i parken og får taget nogle fantastiske billeder uden at skulle være væk fra gæsterne i lang tid. I er velkommen til at have egen fotograf med.

 

BRUG OS SOM SPARRINGSPARTNER

 

Har I fundet hinanden på kærlighedens vej, vil det kun glæde os, hvis I også finder vej til Hotel Fårup i forbindelse med afholdelse af jeres drømmebryllup.

I er mere end velkommen til at bruge os som sparringspartner i planlægningen af jeres fest. Vi bidrager meget gerne ganske uforpligtende med ideer og inspiration til den store dag, så I på den måde har bedre mulighed for at beslutte jer for om jeres bryllupsfest skal afholdes på Hotel Fårup. Har I lyst til at besøge os og høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres dag til noget specielt, så tøv ikke med at kontakte os.

 

KONTAKT HOTEL FÅRUP

Telefon: + 45 96 73 92 07
E-mail: booking@faarup.dk