Skip to the content

OVERNATNINGSMULIGHEDER

På Fårup Camping har vi forskellige overnatningsmuligheder. Du kan både nyde din ferie i en af vores hytter, ferielejligheder eller teltvogne, eller medbringe din egen campingvogn eller telt. Lige meget hvad du vælger, vågner du op blot 500 meter fra Danmarks Sjoveste Skov. Læs mere om de forskellige overnatningsmuligheder nedenfor.

 

HYTTER

Book en af vores hytter, og gå til køjs i hyggelige omgivelser i ly for al slags vejr. Ved samtlige hytter er strøm og slutrengøringen inkluderet i prisen.

 

HYTTE A

Vi har tre hytter af typen A. Hytte A er 25 m2 og har 6 sovepladser. Denne type hytte er velegnet til en familie med børn - den egner sig altså ikke til seks voksne.

Hytten har eget bad og toilet, et værelse med en 3/4 seng, et værelse med en køjeseng og en hems med to madrasser.

Hytte A har eget køkken med ovn, kogeplade, køleskab og kaffemaskine. Derudover findes der tallerkner, gryder, glas og service. Der er dyner og puder til seks personer - sengelinned skal du enten medbringe selv, eller leje af os. 

Hytte A har en fin overdækket terrasse med et bord-bænkesæt.

HYTTE B

Vi har fire hytter af typen B. Hytte B er 25 mog har fem sovepladser. Hytten har to soverum og et opholdsrum med et mindre køkken. Køkkenet indeholder kogeplade og køleskab. Derudover findes der i køkkenet tallerkner, gryder, glas og service. Der er dyner og puder til fem personer - sengelinned skal du enten medbringe selv, eller leje af os. 

Hytte B har egen terrasse med bord og stole.

Der er mulighed for at anvende campingpladsens fælles toilet- og badefaciliteter.

HYTTE C

Vores 6 C-hytter på 23 m2 er de ældste på Fårup Camping og er ganske primitive - der er hverken bad, toilet eller rindende vand, så hvis I blot skal bruge en billig overnatning i et par dage, så er, så er dette lige hytten for jer.

Hytten har et soveværelse med to sovepladser og to sovepladser i hyttens opholdsrum. 

Hytte C har et mindre køleskab og en kaffemaskine. Derudover findes der tallerkner, glas og service. Der er dyner og puder til fire personer - sengelinned skal du enten medbringe selv, eller leje af os. 

Hytte C har en lille terrasse med bord og stole.

Der er mulighed for at benytte campingpladsens fælles toilet- og badefaciliteter. 

FERIELEJLIGHEDER

Vores skønne lejligheder er lyse og begge med gulvvarme. Strøm og slutrengøring er inkluderet i prisen, når du booker en af vores lejligheder. 

 

STOR LEJLIGHED

Vores store lejlighed er 68 mog har eget køkken, bad og toilet. I lejligheden findes der fem sovepladser fordelt på to soveværelser på lejlighedens førstesal. Det ene værelse indeholder en dobbeltseng, og det andet en køjeseng samt en enkeltseng. 

Lejligheden indeholder derudover en stor stue med sofahjørne og spisebord. I lejlighedens køkken er der opvaskemaskine, komfur, køleskab, ovn og kaffemaskine. Derudover findes der tallerkner, gryder, glas og service.

Lejligheden har en stor terrasse, hvor hele familien kan hygge sig. 

 

 

LILLE LEJLIGHED

Vores lille lejlighed har eget køkken, bad og toilet. I lejligheden findes der to sovepladser, som findes i lejlighedens opholdsrum.

I lejlighedens køkken er der køleskab, ovn og kaffemaskine. Derudover findes der tallerkner, gryder, glas og service.

Lejligheden har en fin terrasse, der indbyder til ophold udendørs.

STANDPLADS

Ved medbringelse af egen campingvogn eller telt skal der lejes en standplads. Når I booker en standplads, er det altid inkl. strøm, og det koster ikke ekstra pr. person. Prisen er derudover den samme, om I kommer med et telt, en campingvogn eller en autocamper. 

CHECK IND & CHECK UD

Check ind i hytter og ferielejligheder er fra kl. 15:00 og standpladser er fra kl. 11:00. 

Hvis I har købt billetter til Fårup Sommerland, er I selvfølgelig velkomne til at besøge sommerlandet, fra parken åbner. Bil og bagage kan enten parkeres på Fårup Camping eller i Fårup Sommerland.

Check ud er kl. 10:00 både for hytter, ferielejligheder og standpladser. 

BOOK OPHOLD PÅ FÅRUP CAMPING

Fårup Camping ligger kun 500 meter fra Fårup Sommerland