Skip to the content

FÅRUP CAMPING

Fårup Camping ligger 500 meter fra indgangen til Fårup Sommerland og er en lille hyggelig campingplads med faciliteter til hele familien. På Fårup Camping kan vi både tilbyde ophold i vores hytter, ferielejligheder og teltvogne, og så kan du selvfølgelig også medbringe din egen campingvogn eller telt. Fårup Camping er en skøn mulighed for at overnatte lige ved siden af Fårup Sommerland og sprede Fårup-hyggen ud over flere dage. 

Fårup Camping har ikke bare Fårup Sommerland lige rundt om hjørnet, men ligger også tæt på både skov og strand. Dette gør Fårup Camping til et skønt sted at holde ferie, hvis du vil have store oplevelser og minder, der aldrig forsvinder, med hele familien i det skønne nordjyske.

NEMT OG SIMPELT

Vi ønsker, at det skal være simpelt at booke en sjov og hyggelig familieferie, og derfor har vi valgt at lave en helt simpel prismodel.

Når man booker en standplads, er det altid inkl. strøm, det koster ikke ekstra pr. person, og prisen er den samme, om I kommer med et telt, en campingvogn eller en autocamper. Hvis I booker en hytte eller en lejlighed, er det altid inklusiv strøm og slutrengøring.

BOOK OPHOLD PÅ FÅRUP CAMPING

Fårup Camping ligger kun 500 meter fra Fårup Sommerland

CHECK IND & CHECK UD

Check ind i hytter og ferielejligheder er fra kl. 15:00, og standpladser er fra kl. 11:00. 

Hvis I har købt billetter til Fårup Sommerland, er I selvfølgelig velkomne til at besøge sommerlandet, fra parken åbner. Bil og bagage kan enten parkeres på Fårup Camping eller i Fårup Sommerland.

Check ud er kl. 10:00 både for hytter, ferielejligheder og standpladser. 

Leaves More

500 meter til Danmarks Sjoveste Skov

Fårup Camping ligger på Fårupvej 184, 9493 Saltum, og det betyder, at campingpladsen ligger med Fårup Sommerland lige i baghaven. En 500 meter hyggelig sti forbinder campingpladsen med parken. Har du entrébilletter til parken, bliver det derfor ikke meget nemmere at gå frem og tilbage mellem campingplads og Danmarks Sjoveste Skov, præcis som det passer dig.

Zzz

Overnatnings-muligheder

Der er forskellige muligheder for overnatning på Fårup Camping. Du kan overnatte i en af vores hytter, ferielejligheder eller teltvogne, og så kan du selvfølgelig medbringe din egen campingvogn eller dit eget telt. Lige meget hvad du vælger, vågner du op blot 500 meter fra Danmarks Sjoveste Skov.

Leaves More

Faciliteter

Som gæst på Fårup Camping kan du benytte dig af en række forskellige faciliteter. Vi har blandt andet:

- Legeplads

- Opholdsstue

- Køkken til fri afbenyttelse

- Toilet- og badefaciliteter

- Fårup Sommerland i baghaven

Zzz

Hotel Fårup

Vil I hellere overnatte på hotel?

Tag et kig på vores lækre Hotel Fårup - fire stjerner og lige midt i sommerlandet 

A WORK IN PROGRESS

Fårup Sommerland overtog Fårup Camping i april 2023 og henover sæsonen 2023 vil vi løbende opdatere campingpladsen, så den lige så stille bliver en campingplads, der emmer af ægte Fårup-hygge. Fårup Camping vil derfor med tiden blive en fantastisk oplevelse for både børn og voksne og en campingplads lige i Fårups ånd. Har du inputs eller forslag i forbindelse med optimeringen af Fårup Camping, så send dem endelig i vores retning!

Sun Flower

FERIETIPS

I Nordjylland er der en masse spændende attraktioner og oplevelser for hele familien - og du kan sagtens tilbringe mere tid end blot en endagstur. Vi har samlet en masse spændende ferietips.