FAQ om Skovbrynet

Hvis I ikke har modtaget jeres bekræftelse pr. mail, umiddelbart efter I har foretaget reservationen, så vær opmærksom på at den kan være havnet i uønsket/spam. Hvis den heller ikke er at finde der, så send os en mail på booking@faarup.dk eller ring på +459673 9207, så er vi klar til at hjælpe jer.

To døgn inden jeres ankomst, modtager I en mail fra Fårup Sommerland med jeres billetter til parken. Billetterne kan enten printes ud, men kan også fint blot vises på telefonen så personalet i billethusene kan scanne dem derfra.

OBS hvis I har booket flere enheder vil der komme en mail pr. enhed med billetter til hver enhed.

Der kan sagtens bookes ophold på Skovbrynet uden billetter til Fårup Sommerland. Når du foretager din booking, skal du blot fravælge entrébilletter til parken. Vær dog opmærksom på, at det kun er muligt at få 20% i rabat på entrébilletten til parken, hvis denne købes, når du foretager din booking til Skovbrynet Det er altså ikke muligt at få 20% i rabat på entrébilletten, hvis du ønsker at købe entrébilletter til parken, efter du har foretaget din booking til Skovbrynet.

 

Når I booker vores lejligheder, hytter og glampingtelte, er det ikke muligt at booke ophold uden billetter. Der vil altid være billetter, der svarer til de antal åbningsdage, der er i Fårup Sommerland i forbindelse med opholdet. Så booker I f.eks. to overnatninger er der entré til tre dage i Fårup. Med mindre I selvfølgelig har sæsonkort.

Standpladser kan bookes uden billetter. Der kan dog laves et tilvalg om at købe billetter, når I booker standplads – for at opnå den rabat der er på billetter købt gennem bookingen, skal billetterne tilkøbes når reservationen oprettes – det er altså ikke muligt at opnå rabatten ved at tilvælge billetter senere.

Check ind i hytter, lejligheder og glampingtelte kan ske fra kl. 15.00 og standpladser fra kl. 11.00.

Check ud er ens for alle enheder, kl. 10.00.

Det er kun i vores Glampingtelte, hvor der altid ligger linnedpakker ved ankomst til teltet.I linnedpakken er der et lagen, dyne- og pudebetræk, håndklæde 50*70cm og 70*140cm.

Ved alle øvrige enheder er det muligt at leje linnedpakker, så det er i enheden, når I ankommer.

I har mulighed for i forbindelse med oprettelsen af jeres booking og tilvælge en afbestillingsbeskyttelse. En afbestillingsbeskyttelse koster 5% af overnatningsprisen. Afbestillingsbeskyttelsen bestilles og betales i forbindelse med booking af opholdet. Hvis I tilvælger afbestillingsbeskyttelse, kan I frit annullere eller flytte jeres ophold indtil 8 dage før ankomst dato.

Ved annullering tilbagebetales hele jeres indbetalte beløb – dog ikke det I har betalt for afbestillingsbeskyttelsen.

Hvis I flytter opholdet til en dyrere periode/overnatningstype, betales differencen og hvis det flyttes til en billigere periode/overnatningstype, får I differencen tilbagebetalt.

Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst godtgøres hele pakkeprisen, dog med et fradrag på 300kr. i administrationsgebyr. Beløbet opgøres og der fremsendes en bekræftelse herpå via den oplyste mailadresse.

Pengene vil blive overført elektronisk til det kort, der er betalt fra.

Ved afbestilling mellem 30 dage og 8 dage før ankomst, godtgøres 50% af pakkeprisen, dog med et fradrag på 300kr. i administrationsgebyr. Beløbet opgøres og der fremsendes en bekræftelse herpå via den oplyste mailadresse.

Pengene vil blive overført elektronisk til det kort, der er betalt fra. Ved afbestilling mindre end 8 dage før ankomst, sker der ingen godtgørelse.

Hvis I ønsker at ændre jeres booking til en anden periode, kan det sagtens lade sig gøre, mod et administrationsgebyr på 300kr. Dog skal ændringen ske senest 8 dage før jeres oprindelige ankomstdato. Hvis I flytter opholdet til en dyrere periode/overnatningstype, betales differencen og hvis det flyttes til en billigere periode/overnatningstype, får I differencen tilbagebetalt.

På Skovbrynet er der naturligvis gratis parkering.

Lejer du en standplads, er standpladsarealet også tiltænkt parkering af egen bil.

Kørsel på pladsen er ikke tilladt fra kl. 22.30 til kl. 06.00. I dette tidsrum vil porten til pladsen være lukket.

Når der køres på pladsen, bedes I tage hensyn til, at der er legende børn og andre barnlige sjæle på pladsen, kør derfor maks. 15 km/t.

Ved Fårup Sommerland er der mulighed for at oplade jeres el-bil, hvis I har entrébilletter til sommerlandet.

På Skovbrynet er der en mindre legeplads med hoppepude, en kiosk, vaskerum, to fælles køkkener samt to bygninger med toilet- og badefaciliteter. Herudover er der et opholdsrum med poolbord, bordfodbold og bordtennis. Ved det ene køkken er der også to griller, som I er meget velkommen til at benytte.

I køkkenerne er der ikke service som gryder og pander.

Køkken-, toilet- og badefaciliteter checkes og rengøres dagligt. Husk dog at rydde op efter jer selv, når I gør brug af fællesfaciliteterne, så alt er pænt og rent til de næste, der skal bruge det.

Det er desværre ikke muligt at lade jeres elbil på Skovbrynet, men det er muligt på parkeringspladsen i Fårup Sommerland – I skal dog have entrébilletter til Fårup for at kunne benytte disse ladere.

Ikke langt! En hyggelig sti på 500 meter forbinder Skovbrynet og Fårup Sommerland. Du kan derfor nemt bevæge dig frem og tilbage mellem campingplads og sommerland, hvis du har entrébillet til sommerlandet.

Slutrengøring af lejligheder, hytter og glampingtelte er inkluderet i prisen.

Vær dog opmærksom på, at I selv skal sørge for at fjerne alt skrald, tage opvasken, tømme køleskabet og tage sengetøj af og samle det ved døren. Vi forbeholder os ret til at eftersende en faktura på 500kr. hvis dette ikke er gjort ved afrejse.

Familiens hund er mere end velkommen på Skovbrynet. Det koster blot et rengøringstillæg på 250 kr., når I medbringer jeres hund i vores hytter, lejligheder og glampingtelte.

Husk at fortælle os på forhånd, hvis I medbringer jeres hund.

Alle ophold på Skovbrynet, om I bor i lejlighed, hytte, glamping eller på standplads er det inkl. strøm. Skovbrynet har ingen ansvar for ødelagte ledninger eller skader som følge af strømsvigt.

Dog er der strømafregning for fastliggere samt for-/efterårsplads.

På Skovbrynet tager vi imod Euro – men kun sedler og tager ikke mod sedler på over 200 Euro. I vil få penge retur i dansk valuta.

Hvis I ankommer til Skovbrynet i kioskens åbningstid, får I et pladskort udleveret i kiosken, hvor jeres plads/enhed er tegnet ind på.

Ankommer I udenfor kioskens åbningstid, vil der stå en kurv i vindfanget ved kiosken, med en kuvert med navnet på den der har booket pladsen. I kuverten er der et oversigtskort, hvor jeres plads/enhed er tegnet ind på – skal I bo i en af vores faste enheder, vil nøglen til denne også være i kuverten.

Klik her og se et oversigtskort over Skovbrynet.

Ja, det er muligt at være fastligger på Skovbrynet. Kontakt os på +459673 9207 for at høre mere om det.

Du kan se parkens åbningstider her. Vi gør opmærksom på, at parken kan have lukket på nogle af Skovbrynets åbningsdage.

Vi lejer desværre ikke selv cykler ud, men det gør vores samarbejdspartner Havs Bike. I kan booke cykler til hele familien på linket her Bike Havs - Cykeludlejning i Løkken